• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika urunu nerden bulcam tatlimmm birde onu de banaaaaa
Cok dua ederim vallaa

Ne zaman istersen beklerim cnm
Bazen cok yedigimi dusunuyorum bugun meselaaa
Boyle demen icimi rahatlattiii

Wuhuuuuuu

Tebrikllerrrr:)

Hosgeldin canimmm
Cok spor yapiyoruz hazirmisin tempoya:)
Canim internette vardir.

Kizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?

Kizlar diyete baslarken tum degerlerime baktirmistim, kolestrolum yuksekti simdi yeniden baktirdim kolestrolum firlamis resmen. Muhtemelen yumurtadan ve tereyag dan filan oldu. Enginar yapragindan baska kolestrol dusuren deneyimlediginiz bir yontem var mi ?
Canım tereyağı bırak cevizi her akşam 1 tane kırıp 1 bardak suya koy cevizin içini yani. Sabah suyu iç cevizi ye. Hergün yap.
Trigliserid ve ldl mi yüksek.

canım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan:oha:

Ay olsa ben de yerim :kk77: hemide tok karnına

Canim kolestrolü şeker de yükseltir seninki baklavadan olmasın :(

kızlar bakın burda 59 kiloydum : ((((((((((

Göremedim :KK33:

Back
X