• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. Takımın güzel hatunlarının dikkatine:spor:

Canlarımmm yarın ve perşembe günü menülerimize dikkat edelim yeşil çaylarımızı içelim hepbirlikte cuma gününe bomba gibi girelim :KK55: lütfen kaçamak yapmayalımm ödülümüzü cuma günü hepbirlikte yapalım fıstıklar yaza az kaldı hepimiz taş gibi hatunlar olacağız:21: özge kaptanımızı mutlu edelim inşallah cuma günü canlarımmmm:KK74::KK36:

Kızlar listeleri hazırlıyorum ama lütfen siz de bakın, hatam olursa, birşey unutursam hatırlatın lütfen :)
Kafam biraz dağınık son günlerde her an herşeyi yalnış yapabilirim :) Dünkü başlığa cumartesi spor günlüğü yazmışım kafam nerede olmuşsa artık :))
Durduk yere hakkınıza da girmeyeyim :)
Ellerine sağlık tatlımm

Sağol bidenemmmm amin tamam canımm ederim duamı girerim sınavıma :))

Yoğunsundur ondan anlamıyorsundur şekerim :KK66:

Kuzumm arkadaşın gil nasıl yaa senin profili gördükçe içim kötü oluyor arkadaşın gili hatırlıyorum da ondan

Sağol tatlımm
Kötüler canım, bugün yine saldırı oldu diyarbakır da biliyorsun herşeyi başa sardı bugün. zaten artık görev yerinde değiller arkadaşımın ailesinde kalıyor ailesiyle birlikte. Haziran bekliyoruz şimdi Tokat yazdılar bakalım çıkacak mı ? dilekçe de verdiler yaralandıkları için muhtemelen istedikleri yere vericek TSK ama bi sürpriz de olabilir tabi. Zaten bi gelse yanıma artık emekli olana kadar burda kalabilirler yaralandıkları için.

sport_smilie_0033.gif
SALI ADIM YARIŞMASI İLK 3
sport_smilie_0033.gif

:sampiyon::sampiyon:1. 20.000 adım ile Mavibocuk Mavibocuk :sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9:2. 16.000 adım ile @CheGuevera:KK9::KK9:

:KK5:3. 11.000 adım ile @sevimlicadi0 :KK5:

sport_smilie_0024.gif
Tebrikler canlar
sport_smilie_0024.gif

Kötüler canım, bugün yine saldırı oldu diyarbakır da biliyorsun herşeyi başa sardı bugün. zaten artık görev yerinde değiller arkadaşımın ailesinde kalıyor ailesiyle birlikte. Haziran bekliyoruz şimdi Tokat yazdılar bakalım çıkacak mı ? dilekçe de verdiler yaralandıkları için muhtemelen istedikleri yere vericek TSK ama bi sürpriz de olabilir tabi. Zaten bi gelse yanıma artık emekli olana kadar burda kalabilirler yaralandıkları için.
Rabbim yardımcıları olsun kuzum vallahi ne denir nasıl konuşulur hiç bilmiyorum Rabbim her kıştan sonra bi bahar getirdiği gibi bu kötü zamanlarıda geçirir ve acılarını dindirir inşallah

Canlar lütfen günlük egzersizleri yapmaya daha çok özen gösterelim, Özge o kadar zahmet etti egzersizleri topladı o yokken de yapalım diye.. Bugünkü egzersizin ilk 3-ünü hazırlamaya gerek bile yoktu aslında çünkü sadece 3 kişi yapmış zaten :KK43: Başta kendime söylüyorum bunu, bugün ben de bazı sebeplerden spor yapamadım.. Yarın da asılalım perşembe günü bol-bol dinleniriz inşaAllah :)
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif

canım geçmişler olsun güzel haberlerle dönün inş.

İnşallah Canım çok teeşekkürler :KK19:

Tatlım seni döveriz ama kendi eski hırsına şevkine gel diyeeee:sinirli: bak sınav zamanı evdeki olaylar etraf eş dost arkadaş hep bir bahanelerimiz olur ama senin için en değerli sensin ve fit olmak için herşeyi yapmalıyız ben sana inanıyorum ve güveniyorum ki daha muhteşem kilolar verceksin sonra Mezuniyet karneni yapacağız hep birlikte mutlu olacağız :sampiyon::KK36: ama vazgeçmek yok kesinlikle:KK39:

Canım makarnayı sevmedim orada :işsiz: gerçi bazı diyetisyenler pirinç pilavındansa makarna veriyorlar ne mantıkla bilmiyorum

Doğru diyorsun Can'ım ama çok Can'ım çekti çorba vardı aslında ama onun yerine makarnayı tercih ettiğim. Tam bir makarna canavarıyım ben tek başına 1 paket yiyebilirim. Bu totoyu kolay büyütmedik :KK48: ancak bu kadar tutabildim kendimi.

Cuma gününü düşün kuzum ve kazasız gel ve her pastada 4. Takımı aklına getir:)))

Eda yapar millet yer diyelim kuzum:KK66: sakın yeme o börekleri :)) onlar misafirin hakkı:)

Ahh zaten ıslak kek yaptım kakaolu oyş şöyle bi kokladım burnum düştü içine dalasın geldi:KK61: neyse önceki yediklerime sayıcağız artık :p

Canlar lütfen günlük egzersizleri yapmaya daha çok özen gösterelim, Özge o kadar zahmet etti egzersizleri topladı o yokken de yapalım diye.. Bugünkü egzersizin ilk 3-ünü hazırlamaya gerek bile yoktu aslında çünkü sadece 3 kişi yapmış zaten :KK43: Başta kendime söylüyorum bunu, bugün ben de bazı sebeplerden spor yapamadım.. Yarın da asılalım perşembe günü bol-bol dinleniriz inşaAllah :)
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif
liebe_0001.gif

Ne ki acaba yarınki :KK51:

İnşallah Canım çok teeşekkürler :KK19:

Doğru diyorsun Can'ım ama çok Can'ım çekti çorba vardı aslında ama onun yerine makarnayı tercih ettiğim. Tam bir makarna canavarıyım ben tek başına 1 paket yiyebilirim. Bu totoyu kolay büyütmedik :KK48: ancak bu kadar tutabildim kendimi.

Ahh zaten ıslak kek yaptım kakaolu oyş şöyle bi kokladım burnum düştü içine dalasın geldi:KK61: neyse önceki yediklerime sayıcağız artık :p
bende ağlayan pasta yaptım pazar akşamı, dolaba giriyor çıkıyor habire, ahh ben olacaktımm kiii :D:D

Back
X