• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selammlarr
Babamin ameliyati pazartesiye ertelendi, yogun bakimda babam icin ayrilan kisima baska hasta almislar, yogun bakim da yer olmayinca da ertelenmis oldu. Iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederimn
Hayırlısı canım geçmiş olsun.
Hımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki :halay::halay:

Buda büyük oğlum tanıştırayım :rapci:
Oğlunda sende süpersiniz maşallah size

ama şundan eminim bunu herkes der huyları aynı ben babanın özellikleri ile alakası yok :)

Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucam

Oluyor öyle benimde bir ütülerim var aman Allahımmm gözüme batıyor bir başlayamıyorum

saol canımmm :KK24:

karnım karnım görsen sarkık çatlak :ıslık:

saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyor :KK48:
ayy bende zayıflayınca öyle sansınlarr lütfenn :dua:

saol canım yoruldum çok hala heryerim ağrıyor

çok saol canm teşekkürler bulgur candır

bugün 6.günümüzdimi birlikte başlamıştık sanıırm cuma başlamamışmıydık ya

canım sonraki iletini okudum şimdi ertelenmiş ALLAH şifa versin inşallah güzel geçicek ameliyatı..

tünaydın canım sağol ben yorgun sen nasılsın resmini gördüm evet mezun ol bence :)

selam canım ağrıların ne durumda ?

selam Handancım nasılsın ?

ohh iyi yapmışsın canım bende şimdi maydanozumu içicem bakalımmm jill yapıcam daha
saolasın tatlımmm

Günün en sevdiğim saatinden merhaba :kahve: bir elimde kahvem bir elimde bitter çikolatam karşımda iPad'im. sporumu yapmışım bacaklarım biraz sızlıyor, kızım uyuyor oğlum henüz okuldan gelmemiş. Huzuuuuurrrr ommmmmmm...
images

Banine squat yapıcam ben :KK12:

Güzel soru :KK70:

İnşallah böylesi daha hayırlı olacak canım.
inşallah canım inşallah. Sonrası önemli daha çok bizim için kitle iyi huylu çıksın inşş:dua:

Be
ama şundan eminim bunu herkes der huyları aynı ben babanın özellikleri ile alakası yok :)

Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucam

Oluyor öyle benimde bir ütülerim var aman Allahımmm gözüme batıyor bir başlayamıyorum

saol canımmm :KK24:

karnım karnım görsen sarkık çatlak :ıslık:

saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyor :KK48:
Nimde bütün sıkıntı göbek tedir:KK12:

ay sanki seni merak ettikte çıktı yine piyasaya :kızgın::kızgın:
ama dehşet olmssn :işsiz::işsiz:

sen misin die sorcaktm şok oldum maşallah sen cok guzelmssn be :halay:kızında aynı sen valla benzio baya

valal hayatının en güzel kararını vermssn saglıklı yaşam gibisi yok cok tebri ederim

ahahahahaah cok alemsn yahu:KK70::KK70:

allah acil şifa versin güzel haberlerle inşallah canımmm

gogom calısıorm maydonoz bulamam da 2 fıncan yesıl cay ıcıcem bırını ıctım kaldı 1
saolasın nenacan

Back
X