- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
ben bile bu hafta 1-2 kğ vermişim diyodum kendi kendime
almışım meğer![]()
o ne özgüven oooo

Insaallah beybimmmm
Benim umudum yok
Siz oyle diyorsaniz oyledir
Ilk defa jillian yaptimmm sonuctaaa tecrubemde yok
Birde hala wc sorunu yasiyorumm
Incir yedim simdi birtane
umudum yok değil kuzum jullıanla sayısal kilo veremediğini düşünsek bile mıtlaka ölçülerdeki sayısallarda görüntünde değişiklik olacak.
Bunca jullıancıların hepsi yanılmış olamaz herhalde
Selamlar güzellikler
sabah bi kaç kalmışım ki, bi uyandım saat 11.30 olmuş alarmıda duymamışımm
can hıraş kalktım hemen tartıldım gözümün yarısı açık yarısı kapalı kahvaltı hazırlayıp bebeleri giydirdim ama nasıl yaptım bunları hatırlamıyorum, bi yandan da takıma bildirimimi yaptım oyhhh çok feciydii, sora bebeleri okula götürdümm, o da neekızın öğretmeni yokmuşşş
sora koştum arkadaşa kızı bırakmayaa
sora bi depar atarsınnkoştum yetiştim sporumaa
ve bunların hepsini 1 saatte yaptım varın siz düşünün totomdan akan teri
Ben bu hafta çok az kilo vermişimm dün ve önceki günler hep artı veya sabit oluyordum, dün maydanoz suyuna yüklendim sanırım ondan düştü bugün az da olsa. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. Acaba biz ne zaman jiliden dolayı eksiye düşmeye başlayacağız, daha önce jili yapmış veya bilgisi olan canlarım bi cevap verse meraktan ölicimm![]()
tatlım genel itibari ile 1 haftadan sonra farkeder diye düşünüyorum kilo sayısalında olmasada ölçü sayısalında mutlaka değişiklik olacaktır.
Jullıan topiğini okumustum bir dönem
ayrıca che. derya ne diyorr kulak verin kişiler zayıfladın diyor ama sayısalda cok değişiklik yok ama spor farkettiriyor diyor.
Sabırrr pleasee
Ayrıca geçmiş ola tatlım gözn kapalı halletmişsin herseyi maşallah

koştum yetiştim sporumaa