• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pekii

tabiki kiz ev isi her zaman sart her misafir oncesi

Anladim canim peki limonlu su falandami olmuyor

bdv nedir yahuu faldan uzak durmani bende söyleyebilirim tabikisi

kv kervanina sende hosgeldin bacimm
saygilar sevgilerr :KK76:

hadi hayirlisi kuzum

e seninde gözün aydin o zaman kuzum
uzağım bebeğim çok şükür bdv de bir derdim var forumu :O

Ben de yapamadım 40 bıraktım maalesef :KK43:
butty de yapıyordum ama onu da yarım bıraktım işim çıktı sonra da yorgunluktan yapamadım :KK43:
spor açısından günüm rezil geçti kısacasııı :KK43:

Çok da güzel bi hareketmiş aslında tam sorunlu bölgeye yönelik, zamanımın bir çoğunu geçmiş yapmaya ayırdığım için spora bu kadar Aman kaldı. Cuma olduğu için geçmiş yapak istedim.. :( neyse yarın çocuklar sinemaya gitçek ben de jillian 2 yapcam :) bi aksilik olmazsa :) bugünün egzersiİ ne olacak acaba :KK51: kesin hoplamalı bişidir..

Canım sen menünü paylaştın mı ? Görmedim de sporunu yazacaktım :) gözümden kaçmıştır belki :)

Öhöm! :KK17: Evet kesin gözünden kaçmıştır canım yoksa bugün ne yediğimi bilmeyecek kadar aptal bir gün geçirmiş olamam değil mi? Haha İlahi sen :oops:

87.gif

Çok da güzel bi hareketmiş aslında tam sorunlu bölgeye yönelik, zamanımın bir çoğunu geçmiş yapmaya ayırdığım için spora bu kadar Aman kaldı. Cuma olduğu için geçmiş yapak istedim.. :KK43: neyse yarın çocuklar sinemaya gitçek ben de jillian 2 yapcam :) bi aksilik olmazsa :) bugünün egzersiİ ne olacak acaba :KK51: kesin hoplamalı bişidir..

Yok canımm çok sakin egzersizz :)

huepfend_smilie_0080.gif
PAZARTESI GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
huepfend_smilie_0080.gif

Asyaca Asyaca - jilian six pack / 45 dk pilates 6bin adim
Mavibocuk Mavibocuk - 1 saat airobik / 10000 adım
tiffany20 tiffany20 - adım 9000/20 dk plates /300 zıplama /300 bacak egzersizi /mekik 20 tane
O Ollalla - Adim 16000 / leg raise 500/ yarim mekik 200
abesle_istigal abesle_istigal - jillian ve 40 dk yuruyus orta tempo
Harpy Harpy - 100 leg raise/ brazilian butty
happy_moon happy_moon - jillian
mugehatun mugehatun - 30 dk fines blender
Dahlia_ Dahlia_ - 100 squat/ 40 leg raise/ 100 DK

Back
X