• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

03.gif
. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
03.gif

haeshin haeshin - 36 km bisiklet
tiffany20 tiffany20 - 9.700 adım / 100 günün egzersizi
gogo2405 gogo2405 - 250 günün egzersizi / 100 jj / 25 squat
KarKralicesi KarKralicesi - 1 saat tenis / 6.000 adım / 100 zıplama / 150 günün egzersizi
zey zey zey zey - 30 dk bacak kalça egzersiz / 30 sguat / 4.672 adım
abesle_istigal abesle_istigal - 45 dk yürüyüş
O Ollalla - Jillian / 16.000 adım / 600 günün egz / 500 zıplama / 200 DK / 25 y. mekik
@bnnu - 2.226 adim
Harpy Harpy - Jillian ripped in 30 / yürüyüş
@happy_moon - Leslie 2 miles
Asyaca Asyaca - 15.470 adım / Jillian six pack
Dahlia_ Dahlia_ - 100 günün egzersizi

tebrık ederm arkadslarmı

ya bnde evde olsam gunde en az 2 saat spor yapmak ıstıorm sabah erkenden suyumu ıcıp 1-1,5 saat yuruyup yarım saat denız kenarndakı spor aletlernı calısıp eve gıdıp dus aldktan snra evn ısını gucunu yemegını halledıp snra kalan vaktmde kızımı parka goturup dondugumde tekrar evde en az bı yarm saat egzersz yapmak ıstıorm eveeeeettt bunu gercekten ıstıormmm yahuuu

az mı bılmem artk cok yememe kararı aldm yaaa aksamlarıda salatalık yogurtla gecırım yada hafıf yıeyım dıorm artk yemek yemekten sıkıldm hanı mecbur olmasam hıc yemıcem su yemek yeme rutını benı gercekten sıkmaya basladı

gecms olsn deryacıgım

Anlıyorum canım bir ara ben de bıkmıştım :))
Anneme bile yemek yapma ne bulursak yeyip geçiştirelim yemeği diyordum :KK48:

ya bnde evde olsam gunde en az 2 saat spor yapmak ıstıorm sabah erkenden suyumu ıcıp 1-1,5 saat yuruyup yarım saat denız kenarndakı spor aletlernı calısıp eve gıdıp dus aldktan snra evn ısını gucunu yemegını halledıp snra kalan vaktmde kızımı parka goturup dondugumde tekrar evde en az bı yarm saat egzersz yapmak ıstıorm eveeeeettt bunu gercekten ıstıormmm yahuuu

Bunun için sanırım istifa etmen gerekkk canımm :)

az mı bılmem artk cok yememe kararı aldm yaaa aksamlarıda salatalık yogurtla gecırım yada hafıf yıeyım dıorm artk yemek yemekten sıkıldm hanı mecbur olmasam hıc yemıcem su yemek yeme rutını benı gercekten sıkmaya basladı

gecms olsn deryacıgım
Saol kuzum, kızıl da değilmiş zaten. Boşuna panikledik

Oncesine ait boydan resmim varmi acaba
Esimin pcdemi benim pc demi bakiyim bir bugun
Bulursam hazirlayayim
Kizimin haftanin cocugu sunumu vardi rejime yeni girmistim 105 kg idim buraya basladim akabinde faceye yuklemislerdi kresten ordan bulayim en kotu yapimmm kiz 48den 42 bedene kolaymi yewrummmm

sabırsızlıkla bekliyorum canım
etiketle ama mutlaka

merhaba nasılsınz?

dün ki menüm

sabah
cok az peynr
1 yada 2 dılım ekmek hatrlayamdm suan
çay

ara yeşilçay

oglen
haslama tavuk yanında 1 patatets haslaması
salata

ara
yeşilçay

aksam
yemek yemedm 2 dilim sucuk bıraz ekmek koparıp ıcıne koydm
bide esimin max dondurmasndan 1 ısırık

su 2 lt ustunde

spor yok
Dahlia_ Dahlia_ @bnnu zey zey zey zey

az yemişsin gibi geldi canım

etiketle ama mutlaka

Canim benim pcde yok
Esiminkinde sanirim fotolar
Annemin pcde 125 kilolu ilk kizimi dogurdugumdaki halim var
Gercekten onlara 1saat baktim cok uzuldum kendime
Yapicam ama oncesi sonrasi

sabah tartıldım + çıktım ya :sopa:

Yapmaaaaa :mad:

Oncesine ait boydan resmim varmi acaba
Esimin pcdemi benim pc demi bakiyim bir bugun
Bulursam hazirlayayim
Kizimin haftanin cocugu sunumu vardi rejime yeni girmistim 105 kg idim buraya basladim akabinde faceye yuklemislerdi kresten ordan bulayim en kotu yapimmm kiz 48den 42 bedene kolaymi yewrummmm

Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende çılgınlar gibi çalişmak istiyorum ama yarim gün:)
Nolcak sonumuz

etiketle ama mutlaka

az mı valla bu aksamda dogru duzgun bsy yemek ıstemıorm ne yalan solım hatta ne yıeblrm hıc bılmıorm

Canim benim pcde yok
Esiminkinde sanirim fotolar
Annemin pcde 125 kilolu ilk kizimi dogurdugumdaki halim var
Gercekten onlara 1saat baktim cok uzuldum kendime
Yapicam ama oncesi sonrasi

125 kg mu valla öncesi sonrası ınanılmaz merak ettm nasl degsmssndr kım bılr

Bende çılgınlar gibi çalişmak istiyorum ama yarim gün:)
Nolcak sonumuz

çalışmak cok guzel bn oyle aylarca evde oturamam ama ısyernde once huzurlu olmam lazm bıde gercekten 1-2 ay kendıme vakıt ayırmam gerekıo cok bunaldm

Ya bi tur bakteri hastaligiymis, simdi amcasi geldi aldi goturdu baska bi dr a, kizi da gondermedim okula salgin vardir die yada kiza da gectiyse su an larva donemindedir evde kalsin istedim. Bakalim simdi ki dr ne dicek
Tekrar geçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur ve hemen atlatır.

Selamlar fıstıklar cumaya hazırmıyız hepimiz.
Bugün mesaideydim yoğundu biraz pek gelemedim. Eve geldim bişeyler atıştırdım fırına yemek koydum 6 dan sonra spora sonrada market alışverişine gitcez çamaşır ve kurutma makinası alcaktık markaya karar verdik Carrefour da hoover marka inşallah sorun yaşamayız.

Gunaydin canlar, mutlu persembeler:) Yarin tartida yuzunuz gulsun, hedeflerinize 1 hafta daha yaklasin. haeshin haeshin mezun mu oluyorsun nehir gozlum?:KK200:
Daha degil demet listenin uzatmalisi oldum resmen :)))) ya 60 a dusecegim muhtemelen bir hafta sonra ama 58 e cekmek istiyorum yüzüm yok soylemeye :))) kac aydir listedeyim bi ara kacamaklar olunca mezuniyet gecikti falan. Acaba listede yzatmali kalinca birilerinin listeye girmesine engel oluyor muyum diye dusunmeden edemiyorum Yawrukush Yawrukush kaptanim ne diyosun listede yer var mi hi

Back
X