• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kizlarrrrrrrrrr hayirli haftalarrrr♡♡♡
marlin18 marlin18 canimmmm burdasin demkk nasilsinnn bebisin nasl oldu buzim takimdan yazdm ama girmedin heralde kilomu aldin senn uzulme verirsin bnde 3-4 kilo aldim canim 2.5 kaldi onunla igrasiorum:KK43:

Aleyküm selam canım, hoşgeldin :)
Sana da hayırlı haftalar :)

Slm kizlarrrrrrrrrr hayirli haftalarrrr♡♡♡
marlin18 marlin18 canimmmm burdasin demkk nasilsinnn bebisin nasl oldu buzim takimdan yazdm ama girmedin heralde kilomu aldin senn uzulme verirsin bnde 3-4 kilo aldim canim 2.5 kaldi onunla igrasiorum:KK43:
Yok canım görmedim. Evet kilo aldım. 61 oldum.4 hafta boyunca yedim içtim eee eee olacağı buydu.allaha şükür bebiş te iyi sayılır. 2 haftanın dolmasını bekliyoruz. İnşaAllah herşey yolunda gider
Sen nasılsın canim Moonlii Moonlii

Hayırlı günler hanımlar
Dün bel ağrısıyla geçirdim günü ceryanda kaldım sanırım ondan oldu
Dünkü Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, melemen, peynir, zeytin
Ara: 1 tatlı, 1 tuzlu kurabiye
Akşam: Tavuk dürüm
Spor yapamadım misafirim vardı

Çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine..
Kurabiyelere ceza gelir gibi :)

Yok canım görmedim. Evet kilo aldım. 61 oldum.4 hafta boyunca yedim içtim eee eee olacağı buydu.allaha şükür bebiş te iyi sayılır. 2 haftanın dolmasını bekliyoruz. İnşaAllah herşey yolunda gider
Sen nasılsın canim Moonlii Moonlii
marlincum bnde oyle ramazandna beri araliksiz yedim yani herseyi abartarakkk simsi -1 +1 giduorumm..iyiyim bende nolsun iste..nasil kirdi kolunu kiz bebisinnn kiyamam:(

marlincum bnde oyle ramazandna beri araliksiz yedim yani herseyi abartarakkk simsi -1 +1 giduorumm..iyiyim bende nolsun iste..nasil kirdi kolunu kiz bebisinnn kiyamam:KK43:
Ablaları evde koştururken görmemişler canım. Çarpıp yere düşmüş. Düştüğü yerde hiçbir şey yok aslında. Nasıl oldu anlamadım. Galiba kolunun üzerine ters düştü. Ablaları da çok üzüldü tabi bizim yüzümüzden oldu diye

Ablaları evde koştururken görmemişler canım. Çarpıp yere düşmüş. Düştüğü yerde hiçbir şey yok aslında. Nasıl oldu anlamadım. Galiba kolunun üzerine ters düştü. Ablaları da çok üzüldü tabi bizim yüzümüzden oldu diye
ya kıyamamm cabucak iyleşsin inşALLAH:( geran hersey olabilir nekadr dikkat etsekte iste RABBIM beterinden korusun:(

Back
X