- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
anladım canım2 hafta yaptım ben . o dönem diyetime sadık kaldığım için kilo vermiştim . onunda etkisi varmı bilmem. ama metabolizmamı hızlandırmış olabilir belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım2 hafta yaptım ben . o dönem diyetime sadık kaldığım için kilo vermiştim . onunda etkisi varmı bilmem. ama metabolizmamı hızlandırmış olabilir belki
Seninki sopa değil mızrakbenim sopamı görmüyonmu da eline o oyuncağı alıyon![]()
Bırak geçmişi bitmez geleceğe bakKizlar daha 527 mesaj var gecmiste okunmamis internetimin yuzde 80 ini harcamisim. Dunku menumu verip bakicam durumlara
Sabah
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Roka
Yesil biber
Kayisi
Biber salcasi
Cig fistik
Cay
Domates
Aksam
Taze fasulye
Yogurt
Kuru sogan
Spor 10 dk yuzme esim yoktu o kadar idare edebildiler cocuklari
Su 4 lt bulmustur
Yok kuzum adım Hazal :)canim ya ben senin ismini saadet biliyordum ya hep ondan saadetim diyordum, hay Allah :))
watshap diyince tıoz oldu kız![]()
AKovser Nerelerdesin şu kızdan beni kurtar![]()
Yok kuzum adım Hazal :)
Kuzum geçmiş doğum günün kutlu olsun nasıl geçtidünkü menüm
sabah
1,5 kücük poğaca(kendi yaptıgım 7 tahıllı undan)
ögle
1kase şehriye corbası
1dolma
2kaşık patlıcan musakka
1kaşık pilav
1kase yogurt
1nescafe
3-4badem
akşam
2 kücük ince dilim et ızgara
3badem
1kücük muz
1ince dilim pasta
4lt su
3bin adım
300jj(cezam)
Gecmis olsun gulum neyin varGünaydın :)
Dün biraz rahatsızdım yazılanları zor okuyordum, dayanamadım yatağa nasıl attım kendimi bilmiyorum :)
Yok kuzum takima adım söylememiştim daha önceValla ben de Saadet biliyordum kiiiAma Hazalı da görmüştüm sanırım, tanıdık geldi :) bir ara Hazal kim acaba demişliğim de var yani
İtiraflaraa gell
![]()
Gecmis olsun gulum neyin var
Kız masallah sana ne güzellik böyleNe bu canım yediğiniz banada anlatın
Yok kuzum takima adım söylememiştim daha önce![]()
Alerji çok kötü yapar insanı bilirim neye alerjin var pekiSağol canım benim.. Allerji işte, bütün gün yordu beni akşam artık dayanamadım..
Bilmiyorum kuzum ama ben değilim o kesinBaşka Hazal mı vardı yoksa benim devreler yanmak üzeree![]()
Iyiyim gülüm hoşgeldin izin bitti mi :) sen nasilsinHerkese gunaydn okuyup alintadm yepppp