- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Sanada canım bugün geceden beri gerginim dün iç ve kaynım bize geldiler üstelik yatılı neyse gelecekler tabi dedim eşim eşyaları yenilemeyi düşünüyor çünkü hepsiini ikinci el almıştık çünkü destek görmedik eşimin ailesin den benim ailemden de eşim istemedi neyse 8 yıldır aynı mobilya hali ve yatak odası takımı ve çok eskidiler eşim taksitle de olsa alacağım bu sene dedi dün kv deme sohbet arasında söyleyinceMutlu pazarlar kızlar
Kv - zaten kiracisiniz masaya sehpaya vs ye gerek yok hali ve perde zaten var 2 kanepe yeter size dedi birşey denedim ama sınırdan öldüm
Eltime herşeyi yaptılar sadece mobilyalar 12.000 tl tutmuş
Daha da alır lar hediye vs.
Bize yok tabi
Eşim hepsini alamasam da alacağım anne yavaş yavaş yeter be anne azımı üye de yazık dedi mutfaktan duydum
Kv ses etmedi ama gerildi baya
Sonra ben ev ye gittim o arada oğlum birşey istemek için anne diye bağırdı 2 3 kere hızla ev den çıktım
Kv söyleniyor
Cay çocuk çatlayacakmış bakmıyor muşuz vs
Wc deydim babası var sen varsın bakilereydiniz dedim eşim duymamış diğer odadan Kv cay efendim uyuyordum sesine uyandım abartdıkça abarttı
Ben anne ev deydim
Oğlanın huyu bu zaten hep ağlar biliyorsun dedim
Asımda anne sen yatsaydım neden kalkıyorsun ki dedi tabi oğlum Kv dayı uyumadı iyi oldu
Ama söyleniyor eşim en son sesini yükselterek anne kalkmasaydın bizim oğlanın huyunu biliyorsun
Hadi yat anne diye odaya gönderdi 30 ek sonra eşime acıktım demiş kahvaltı hazırladım sanki kalkıp alamaz normalde heryeri karıştırır neyse dedim peynir zeytin koydum yediler
Ben mutfakta uğraşırken örgümü örmüş tüm modeli bozmus sonra da bozuldu heralde diyor
Önemli değil dedim eşimle aramı bozmak istemiyorum
Kv yi tanırım sırf uzun zamandır tartışmıyoruz eşimle diye yapıyor