- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canimAfiyet olsun canım bence menün gayet güzel
Sıradan di canım temizlik çocuk vs çarşamba günü randevum var dr da bakalim kilo verebilmismiyimNasilsiniz kizlar?
Haftanin ilk gunu nasil gecti? :)
gel ablacim hosgeldin, tamir oldu mu , halloldu mu telefeonun, nasilsin?cnmYawrukush internetim bozuktu tlfnum bozuldu giremedim takımıma kusura bakma egerki kabul ederseniz tekrar girmek istiyorum
az kalmis canim randevuya, aklinda olan her seyi sor diyetisyene..Sıradan di canım temizlik çocuk vs çarşamba günü randevum var 51st da bakalim kilo verebilmismiyim
Geçmiş olsun canım nedense acayip stres yapıyorum sanki kilo veremedim gibi geliyoraz kalmis canim randevuya, aklinda olan her seyi sor diyetisyene..
benimde bugun hic enerjim yok, oglandan bana bulasti heralde hastalik, grce oglanla uyudum.
bogazim kasiniyor, burnum tikali, hapsirik var, sifayi kaptim:)
canim stresten uzak dur, menulerin guzel, sporlarini yapiyorsun, neden veremeyesin?Geçmiş olsun canım nedense acayip stres yapıyorum sanki kilo veremedim gibi geliyor
Özgem geçmiş olsun dikkat et kendine canım.Nasilsiniz kizlar?
Acayip karnım şiş ödem var ilk doğumdan kaldı ve dökülmüyor şuanda 6 aylık hamile gibi karnım şişticanim stresten uzak dur, menulerin guzel, sporlarini yapiyorsun, neden veremeyesin?
regli donemin yakinsa belki onun siskinligi olur ama onun hariceltimverirsin Fatoscum:)
Iyiydi boya falan almaya çıktık sonrada yürüyüş falan evde olduğum sürece çamaşır yıka kurut sen nasılsın akın nasıl olduNasilsiniz kizlar?
Hoşgeldin canım nasılsıncnmYawrukush internetim bozuktu tlfnum bozuldu giremedim takımıma kusura bakma egerki kabul ederseniz tekrar girmek istiyorum
harika haber :)Bugün regl oldum ama tartıda eksi çıktım![]()
tebrikler Fikriyecigim :)
bende bildigin gibiyim canim, az kaldi sayili gun hemen gecer merak etme:)çok şükür gülüm iyi diyeyim iyi olsun gün sayıyorum artık evde sıkıntıdan.sen napıyorsun nasılsın
tamamcanim menunude yazmissin, hosgeldin tekrardan :)Ozgem yeni gördüm kuzum kusura bakma bugün basliyim . Kendimi pazartesi ye sartladim zaar:))
tamam kuzum:)not aldım canım yapıcam iyileşince ...
canım nasılsın?konuşamadık uzun zamandır doğum yaptın mı sen diyete başlamışsın galibaBugün ki menüm
Sabah menemen
2 dilim ekmek
Öğlen Yoğurt
Salata
1köfte
Akşam
Çorba
Köfte
4 kaşık bulgur
Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş
sen bir iyiles gulum, sonrada menulerini bir duzene sok artik, bu sekilde kacamakla, bazi gunler sporsuzlukla verilmez tabi feyzoss...doktora gidip antibiyotik yazdırmam lazım ama kalkamıyorum ya ...bide regl başladı sanki
kilo :gecen hafta : 79.7
bu hafta : 80.2
ben veremiycem galiba ,beceremiyorum
Yawrukush
tebrikler canim :))
gozunuzaydin canim, simdiden iyi yolculuklar, keyifli tatiller:)Cuma günü antep'e yolcuyuz.
Ailemi görücem için mutluyum ama kaynanagilde kalıcam için buruk![]()
yinede cok almamisin ablacim :)
ohh ne guzel yapmissiniz , ne kusuru gulum :)Canim hafta sonu kactik buralardan esimle beraber o yuzden gelemedim kusura bakma canim haber veremedim
ohh mis gibi olacak eviniz, icinize sinsin ablacim:)Yoruldumb en yaa yapı market gezdik boya aldık neyse sonuçta ev guzellescek
cok guzel olmus canim :)Bugün ku menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen
3 yk baharatlı yoğurt
5 erik
10 badem
Ara
1 caybardagi leblebi
10 badem (meyve bitmisti)
Akşam
7 y.k etli patlıcan yemeği
4 y.k yoğurt
Salata
7 bardak şu
10 dk yürüyüş cezam di
20 dk spor
yuruyus harika, cok guzel olmus cnaim :)KahvaltıM,, bir lavaş, zeytin, peynir, kıymalı yumurta
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öğle; yoğurt ve bir haşlanmış tavuk but
Aksam, salata, yogurt, fırında tavuk
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Spor, 2 saat +10 dakika (cezam) yürüdum
ahh misafirler ahhhhhBugünkü menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt
Ara:1 salkım üzüm
Öğlen
1 parça tavuk ızgara
1kase yoğurt
Akşam
2 küçük imam bayıldı
Salata
Spor:yapamadım misafir vardı(
Su:12bardak
sagolasin SIbelim :)Özgem geçmiş olsun dikkat et kendine canım.
canim mekik yap her gun, yuruyusede devam et, zamanla gidecek gobek...Acayip karnım şiş ödem var ilk doğumdan kaldı ve dökülmüyor şuanda 6 aylık hamile gibi karnım şişti
ilk gune gore guzel Sibelim, spor biye yapamadin gulum?Menümü paylaşayım. İlk gün saçmalama ama zaten menulerin oturması bikaç günümü alır.
Sabah
Limonlu ilik su , Peynirli omlet
Ara
2 yulaflı bisküvi ve sütlü kahve
Ogle
Yarım lahmacun ( ev yapımı ince) 3yk kadar döner eti 1 dlm karpuz
Ara
Türk kahvesi
Aksam
1 kase tavuk suyu çorba
3 lt su ve 50 jj.
guzel bir gun olmus Hazalim :)Bugün ki menüm
Sabah menemen
2 dilim ekmek
Öğlen Yoğurt
Salata
1köfte
Akşam
Çorba
Köfte
4 kaşık bulgur
Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş
kolay gelsin ablacim:)Iyiydi boya falan almaya çıktık sonrada yürüyüş falan evde olduğum sürece çamaşır yıka kurut sen nasılsın akın nasıl oldu
Hoşgeldin canım nasılsın
senden menu gormek cok guzel ablam, hemde pastasiz :)Menüm
Sabah 1 krep küçüktü peynir çay 1 mandalina
Öğlen domates salatalık yoğurt 1 minik muz
Ara sade kahve 1 hurma
Akşam 5 kaşık makarna bol salata
Şimdi yeşil çay yarım mandalina
Su 2.5 lt
Spor yürüyüş 7500 adım