- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
ben tarifini yazyım canımAaa ama ben bizim burda ki türk marketlerinde görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tarifini yazyım canımAaa ama ben bizim burda ki türk marketlerinde görmedim
en güzeli canım :)hicbirini atmadim, hatta birazinida arkadaslarima vermistim ama yinede her sey duruyor:)
hic masraf cikmayacak :)
aynı görünüyorEki Görüntüle 1882293
galetada bu :))
tamam canim yorumlarini bekliyorum :)Sagol canım. Bugün fırsat bulursam bir deneyeyim. Ona göre zor mu kolay mı yazayım tatlim
guzel olmus Iremim :)dünkü menüm
sabah
3-4 badem
1 muz
1nescafe
ögle
4kaşık yogurtlu börülce
2kaşık Pilav
şakşuka biraz
1muz
4-5badem
akşam
fırında köfte patates
yarım saat yürüyüş
4lt su
tamam canim, cuma bildirimlerini yapabilecek misin?1hafta kalıcaz canım
nerelerdesin kuzum, yine misafirlerle mi geciyor haftan kacak seni :)Günaydın canlar:))
insallah iyisindir Fatimem :)İyiyim canım çok şükür.. Biraz alerji biraz da keyifsizdim dün nedenini ben de anlayamadım..
Bugün daha iyi uyandım, böyle devam ederim inşaAllah :)
oyy hosgeldin Mervem nasilsin kuzum?Selam kızlarrr ben geldim:))
İyim özgemmm:)
Cansu gel de azicik sohbet edelim kuzum :)62-63lere dusmustun, su an 69lardayim![]()
hepsi kacti Sibelim :))Kız bana yaklaşmışsın nerdeyse . Verelim şu kiloları da aynı hatalara tekrar dusmeyelim.
Mavibocuk kuzum bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Nasılsın taze gelin?
@seyhan77 ablam nerelerdesin?@saricicek123 nasılsın cicegim?@melinda23 kız nerdesin sen bakem?
@CheGuevera derya nasılsın bacim?
Yaw bu takıma ne oldu @Asyaca nerdesin bacim?
Herkes mezun mu oldu ben yokken . Çok garip bi sessizlik var kızlar.
kahverenkli saclara cok yakisiyor, kolay gelsin canim.Aynen düzene girdi eski düzen dikkat etmeye devamSaçım dökülüyor diye yakacağım saçları da kısalttım gelecek hafta birlikte yakalım dedi annem kınayı haftaya erteledik saç rengim koyu kahverengi siyaha yakın kendi rengi :)
mistik cayi bir dene dogusun, @Mavibocuk hepimize alistirmisti :)Ya ben yeşil çay dısında ne içebilirim
kahve içmek istemiyorum ama içiyorum![]()
canim spor yapmiyorsun pek, menulerinde duzenli olmuyor.Kızlar nasılsınız ben 76.5 olmuşum bu arada tartıldım diyetisyende ama hepsi kastan gitmiş bu neden olabilir
tarif cok guzelmis, ekmek yerine 1-2 tane yenebilir :)Malzemeler:
Yapılışı:
- 1 su bardağı zeytinyag yoksa cok az tere yagı
- 2,5 - 3 su bardağı kadar tam buğday unu ( normal un da olur )
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 4 çorba kaşığı sulu tarafından yoğurt
- 1 adet yumurta ( sarısı üzerine )
- 1 pkt. kabartma tozu
- Susam, çörekotu ( üzeri için )
Önce 2 su bardağı un, tuz ve kabartma tozu karıştırılarak ortası açılır ve yumurtanın akı, sulu yoğurt ( mümkünse çok sulu tarafından ), ve zeytinyağ ilave edilerek yoğurulur. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilene kadar yavaş yavaş un ilavesi yapılabilir. Yoğrulan hamurdan minik parçalar koparılarak parmak parmak yuvarlanır ve uçları her iki tarafından kesilerek düzeltilir. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilerek üzerlerine yumurta sarısı sürülüp susam ve çörek otu serpillip önceden ısıtılmış 180 der. fırında kızarana kadar pişir
Sağol bilgi için canım. Pek bi sessiz takım.Canım CheGuevera mezun oldu..
Asyaca izinli.. Seyhan abla ara-sıra uğrar..
Sarıcicekle melinda bir kaç gündür yoklar..
Sefan olsun özgem dinlen guzelce.Canlar biz bu cumartesi sabahtan yola cikip, kismetse carsamba aksam donmek uzere 5 gunluk bir tatil yapacagiz.
Aslinda esimin is gorusmesi olacak, hazir firsati degerlendirip ailecek kucuk bir tatil yapalim dedik.
Hepinizi haberdar etmek istedim, bu sure zarfinda da takima mutlaka ugrarim ama cok sIk olamazsa kusuruma bakmayin...![]()
tamam canim yorumlarini bekliyorum :)
guzel olmus Iremim :)
tamam canim, cuma bildirimlerini yapabilecek misin?
nerelerdesin kuzum, yine misafirlerle mi geciyor haftan kacak seni :)
insallah iyisindir Fatimem :)
oyy hosgeldin Mervem nasilsin kuzum?
Cansu gel de azicik sohbet edelim kuzum :)
hepsi kacti Sibelim :))
kahverenkli saclara cok yakisiyor, kolay gelsin canim.
ben kokusunuda cok seviyorum:)
mistik cayi bir dene dogusun,Mavibocuk hepimize alistirmisti :)
stevyalisini al kuzum salep tadinda, sutle iciliyor..
canim spor yapmiyorsun pek, menulerinde duzenli olmuyor.
uzun sure ac kalip sonra karbonhidrat agirlikli beslendigin zamanlar oluyor , butun bu sebeplerden olur canim..
ah bir duzenli menu yazmaya alistirsak seni...
Aynen gunde 2 tane ye dedi dr um o da gun aşırıtarif cok guzelmis, ekmek yerine 1-2 tane yenebilir :)
aman asiriya kacmayin :)
evet canim azicik sen, azicik ben sohbeti yaya yaya eskisine donecegiz insallah Sibelim:)Sağol bilgi için canım. Pek bi sessiz takım.
Sefan olsun özgem dinlen guzelce.
Kacmis valla ozgem eskiden sayfa sayfa okurduk. Simdi hop bitiveriyor.
kolay gelsinCanlar biz 20 dakikaya hazirlanip okula gidiyoruz.
Sonrada eve gelip hizlica bir temizlik yapacagim, ardindan takima gelirim.
Hepinizi simdilik opuyorum kizlar....![]()
Kaçmasana özgem bişi soracaktım :)
AA galeta gibiEki Görüntüle 1882290
ahanda bu yagsiz gevrek :))
Teşekkür ederimkolay gelsin sanada canım
Hakkaten şükrettim Şu an kolay gelsin sana canım.sagolasin ablalarin guzeli..
dur seni haline sukrettireyim, bende garajdaki en az 10 koli Akindan kalan ,kiyafet, oyuncak vs.yi cikarip, birde yikayip, utuleyip bebege hazirlayacagim off offff :))
Kolay gelsin canım tertemiz oh mis gibi olmuşturBuralar bayram temizliği yapıyorum öldüm yorgunluktan dolap halı perde yastık yorgan pert oldumAma değdi evimde yeni oturasım geldi heryer kirliydi
![]()