• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm
sabah
yufka,domates,biber
kahve,1 kk peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara
badem 5
Öğle
tavuk
yufka
domates
2 dilim kavun
ara
sade türk kahvesi
akşam yok
su 3 litre
adım 6500

Akşam neden yemedin canım ?
Bir de yufka yerine ekmek yesen daha iyi olur bence..
Hafif olur diye ekmek yerine yufka yiyordum bir ara faydasından çok zararı oldu..

2 dugunede cok az kaldi Banucum, citi piti fistik gibi bir gelin olacaksin :)
Kac gun kalacak nisanlin, bol bol tadini cikarin bu gunlerin:)
Canım çok teşekkür ederim , cuma gecesi geldi , 3 gün kalacak 4. Gün beraber ankaraya gecicez hayırlısıyla, 4 günde orda kalıp ben tekrar Erzuruma dönücem , nisanlim burda olduğu için aktif katılamıyorum bu ara, çok teşekkür ederim inşallah güzel geçer düğünler :KK76:
Sen nasılsın, iyi tatiller bu arada :halay:

Menüme ek şekersiz türk kahvesi var 2 fincan , bir de salata
Yawrukush Yawrukush
Screenshot_20160910-230708.webp

Iyi aksamlar kizlar. Bugun yine bozdum diyeti, daha dogrusu diyete baslayamadim bi turlu kac haftadir:)

Sabah
1 simit
Kahve

Ogle
Yok

Aksam (5 gibi)
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
1 tabak makarna

Birkac saat once 1 tabak makarna daha yedim :KK43: kac haftadir yemiyordum, dayanamadim :KK43:

Su 1 litre, spor kopekle yarim saat hafif tempo yuruyus. Yarin ogleden sonra ucagim var, izmire gidiyorum, kendimi yuzmeye vericem insallah :KK43: hic kilo veremedim bir bucuk ay olacak, silkelenmem lazim :KK43: cesmede beache falan gidince bunalima girip kendimi toplarim sanirim :))

Canım toparlanman lazım..
Öğün atlama.. hadi yemek yemek istemedin yoğurt ye, sebze ye mesela..
Akşam yediğin makarnayı ödül olarak sayarız ama sonradan yediğin hiç olmamış canım..

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, pastırmali yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 2 catal tahin pekmez
Ara, şekersiz Türk kahvesi, bir kaç fındık
Öğle; bir kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Aksam, 2 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara, 2 ceviz, bir ince dilim muz
Spor, 2 saat yürüdum

Güzel menü canım..
Bu arada tekrar geçmiş olsun, dün yazacaktım aklım yerinde değildi biraz :/
Yavrun nasıl şimdi ?

İyi akşamlar kızlar. Menüm

Sabah limonlu ılık su
1 ymt, 2 dlm peynir, 1 dlm tbe ,1 çk reçel

Ara biraz kuruyemiş ve 1 minik elma

Öğle Çorba ve 5 yk etli sebzeli bulgur

Ara 1 türk kahvesi

Aksam 1 kase mısır gevreği yarıdan az muz ekledim.

3 lt su 25 dk yürüyüş.

Herkese ii geceler

Bamya canım çekti valla. Biz burda anca dondurulmuş buluyoruz.
Kizlar iyi aksamlar menum
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Ceri domates bi avuc
8 zeytin
4 kuru kayisi
Ogle
Boool yogurt
Aksam
Haslanmis koy tavugu
Buyuk porsiyon zeytinyagli bamya
Yogurt corbasi
Sabah filitre kahve ictim
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok

Artik domates ve salatalik yemek istemiyorum meyveylede aram yok bana fazla kalorisi olmayan salata tarifleri yazarmisiniz oglen. Öğünüm salata ve meyve seklinde olmalı
Canım salatana şöyle dereotu, roka ,avakado biraz peynir ekle. Arada bikaç zeytin koy. Böyle renklendirebilirsin salatanı. Nar Ekşisi seversen biraz ekle güzel bir tat verir.

Iyi aksamlar kizlar. Bugun yine bozdum diyeti, daha dogrusu diyete baslayamadim bi turlu kac haftadir:)

Sabah
1 simit
Kahve

Ogle
Yok

Aksam (5 gibi)
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
1 tabak makarna

Birkac saat once 1 tabak makarna daha yedim :KK43: kac haftadir yemiyordum, dayanamadim :KK43:

Su 1 litre, spor kopekle yarim saat hafif tempo yuruyus. Yarin ogleden sonra ucagim var, izmire gidiyorum, kendimi yuzmeye vericem insallah :KK43: hic kilo veremedim bir bucuk ay olacak, silkelenmem lazim :KK43: cesmede beache falan gidince bunalima girip kendimi toplarim sanirim :))
Silkelen kuzum hergün diyet bozarak bi yol alamazsın.

Hayırlı yolculuklar özgem iyi tatiller tadını çıkar eğlen dinlen

Evet hastanedeyim sabaha kadar Busem ödem sanki kilodan çok hızlıca gitti 68 takıldı ama refik gelmek üzere o yüzden takıldım diye düşünüyorum . Bayramdan sonra spor ve beslenme düzeni oturunca gidecek hepsi. Takımdan atilmadan mezun olmak lazım
Ben kaptan olaydım atardım hepiciğinizi :))))

Gelcem kuzum gelcem de bi rutinimi oturtamadim koyde net asiri yavas simdi senin mesaja cevap yazmak icin belki 1 dk bekledim sayfanın gelmesini okumaya calisiyorum iskence gibi:)) 19 eylul itibariyle okulun acilmasiyla yaza domestoslu bir sunger cekerekten spora da baslayaraktan vede diyete devam ederekten sohbetlere de donecegim insallah:)))
Hadi bakalım Şenlensin buralar artık.

Back
X