Yine bir buruk bayram yasiyoruz ailecek.
Akin dun hastalandi, hava degisimi, yolculuk derken soguk aldi.Gece boyunca uyumadik.
Sabah bir yudum sut icer icmez kustu.
Yarin sabah 8.30 ile-16 arasinda esim is gorusmesinde olacak, bizde Akinla otelde takilacagiz.
Esim gece uyuyamadigi icin bu gece icin Akinla bana ayri oda tuttu.Bu gecede uyku girmez mi gozumuze bilmiyorum.
Annemlerle telefonda bayramlastik, esimin ailesiyle kamera actik ama bayram bizim buralara hic ugramadi dostlar.
Simdiye kadar bayramlarda sehir disinda olmadik hic, es dost, arkadaslarla hic degilse bayramimiz bayram oluyordu ama bu bayram telefonlasmakla yetindik.
Sabah kahvaltida o kadar huzunluydum ki etrafimiz yabanci insanlarla dolu, bayram oldugunu farkedecegimiz hicbir sey yok, otelin kahvalti salonunda kahvalti ediyoruz miskin miskin..
Arka masada Turklerin konustugunu duyduk.
8-10 kisilik bir kafile Turkiye'den buralari gezmeye gelmisler.
Bayram tatilini aileleriyle gecirmek varken ne isleri var buralarda hic anlamadim.
Keske sadece bayramlarda olsun ailelerimizle olabilsek..
Keske Akin buyuklerin ellerini opup seker, harclik toplayabilse.
Keske ailelerimizle kurban ibadetimizi birlikte yerine getirebilsek.
Kalabalik aile ziyaretleri yapsak, anne baklavasi yesek cayla, yegenlerimizi- kuzenlerimizi gorsek.
Demem o ki canlar eger sevdiklerinizle beraberseniz bu bayram, anne babalariniz sag ise ve sarilip opebilmisseniz, bayramlik kiyafetin, bayramlik seker-cikolatalarin heyecaniyla alisverisi ama az ama cok yaptiysaniz, geleniniz gideniniz olduysa,kiymetini bilin.
Bayraminiz bayram olmus demektir.
Imza:Huzunlu gurbet kusu...