- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
Gec kaldın herkes gittiiiHayırlı geceler deyip konuşmaya geldim ama sanırım iyi geceler demem gerekecek :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec kaldın herkes gittiiiHayırlı geceler deyip konuşmaya geldim ama sanırım iyi geceler demem gerekecek :))
Gec kaldın herkes gittiii![]()
Çok şükür iyiyim canım.bebisle vakit geçirdim bütün gün.inan gönlümce temizlik yapmayı özledim.ele ayağa dolaşan olmadan. O kadar yanii. Bazen en sevmediğim iş bile daha kolay geliyor. Sen nasılsın canimAnca fırsat buldum canım :)
Nasılsın ?
Bebiş nasıl oldu ?Çok şükür iyiyim canım.bebisle vakit geçirdim bütün gün.inan gönlümce temizlik yapmayı özledim.ele ayağa dolaşan olmadan. O kadar yanii. Bazen en sevmediğim iş bile daha kolay geliyor. Sen nasılsın canim
Kizlar hepinize hayırlı geceler
Hayırlı uykular
Nasilsin Fatimem, Akin uyandi biz yemek yemege gidiyoruz cok aciktik :)Bebiş nasıl oldu ?
Çok şükür ben de iyiyim, yorgunum biraz o kadar :)
Nasilsin Fatimem, Akin uyandi biz yemek yemege gidiyoruz cok aciktik :)
Iyiyiz gulum sagol sordugun icin iyi geceler :)Çok şükür iyiyim canım..
Akın nasıl ? Sen nasılsın ?
Afiyet olsun :)
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek de yemiştim13 Eylül Menüm
Ara
Biraz kuru üzüm
Sabah
3 köfte kadar kavurma
1 dilim kepekli ekmek
Salatalık domates
Şekersiz çay
Ara
Tadımlık ceviz
3 çiğ fındık
1 elma
1 mandalina
Biraz kuru üzüm
Öğlen
Kaynamış kafa eti
2,5 köfte kadar
Yarım limon
1 mandalina
Ara
Şekersiz Çay
7 tane çikolatalı leblebi
1 küçük bayram çikolatası
1 tane susamlı gevrek
2 bardak yeşil çay
Su
8 bardak veya daha fazla
Egzersiz
Yapmadım
canim bugun kuru uzum, meyveler, cikolatali leblebi, gevrek azicik menuyu bozmus, firsat buldugunda 10dk yurursen telafi ederiz :)13 Eylül Menüm
Ara
Biraz kuru üzüm
Sabah
3 köfte kadar kavurma
1 dilim kepekli ekmek
Salatalık domates
Şekersiz çay
Ara
Tadımlık ceviz
3 çiğ fındık
1 elma
1 mandalina
Biraz kuru üzüm
Öğlen
Kaynamış kafa eti
2,5 köfte kadar
Yarım limon
1 mandalina
Ara
Şekersiz Çay
7 tane çikolatalı leblebi
1 küçük bayram çikolatası
1 tane susamlı gevrek
2 bardak yeşil çay
Su
8 bardak veya daha fazla
Egzersiz
Yapmadım
Tatilde geliyorsun öyleyse Burası güzel şehir seviyorum ben eşim buralı benimde.Ben Almanya da yaşıyorum canimgogo2405 .ama Eskişehire de yabancı değilim. Halam ve abim Eskişehir de yaşıyor
Evet kendi hesaplarıma göre en az 6 porsiyon meyve yemişim... Halbuki 3 porsiyondu sınırım benim... Akşam acıkmadım ama annemler 23 sularında yemek yediler ben yemedim çok şükür canım istemedi... bugün yürüyüşümü yapmaya çalışacağımcanim bugun kuru uzum, meyveler, cikolatali leblebi, gevrek azicik menuyu bozmus, firsat buldugunda 10dk yurursen telafi ederiz :)