• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O kıtlık hissinden kaynaklı ben de öyle oluyorum hatta akşamı salatalıkla geçiştirdiğim bir akşam geç saate kadar da uyumadım sonra açlık dayanılır gibi değildi gecenin bir saatinde karnımı doyurmuştum halbuki erken saatte yeseydim ya da uyusaydım böyle olmayacaktı

O yüzden öğün atlamak iyi değil işte..
Ben hiç aç değildim aslında, yani iştahım yok canım yemek yemek istemiyor.. Ama verseler 1 paket çikolatayı yiyebilirdim :)
Şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor :(

Doğru diyorsun canım, ben de öyle hissederim öğün atladığımda ama ben daha bir kaç böyle zar zor 1-2 öğün yerim, hiç yiyemediğim de olur :/ Regl başlasa kurtulcam da işte..
Ye ki başlasın ama sağlıklı ye canın tatlı istiyorsa kuru üzüm ye ben genelde öyle yapmayı tercih etmeye başladım artık... Bu arada başlar inşALLAH en kısa sürede ;)

Benim regl yaklaştı canım, iştahım yine tuhaf, yediğime şükrediyorum, başladığında hiç yemek yiyemediğim bile oluyor..

Güzel olmuş canım..
ben daha yeni yeni açlık hissediyorum pilav istedim bu saatte :KK70:
Sakın bu saatte yeme kuzum. Senin regl hali de enteresan. Ben regl olmadan önce hep yemek istiyorum.
17 Eylül Menüm

Sabah
2 tane fındık
2 tane ceviz
1 çay kaşığı çikolata

Birkaç saat sonra
Soğanlı kıymalı yumurta(2-3 kaşık gelir)
1 dilim köy ekmeği
Şekersiz çay
Domates

Ara
2 tane fındık

Öğlen
1 tavuk dürüm
1 küçük ayran

Ara
1 çay kaşığı çikolata
1 tane susamlı gevrek
1 avuç kabak çekirdeği
Şekersiz çay
Kayısılı form çay

Akşam
2-3 kaşık gelir kaynamış et
Yarım yemek kaşığı yoğurtlu aşurelik buğday(tarhana)

Su
12 bardak

Egzersiz
Yok

Biraz fazla olmuş canım. Yarın egzersizini yaparak bugünü telafi etmeye çalış . Kaşık çikolata yerine bitter daha az kalorili olur ya da seversen incir arası ceviz.

Ye ki başlasın ama sağlıklı ye canın tatlı istiyorsa kuru üzüm ye ben genelde öyle yapmayı tercih etmeye başladım artık... Bu arada başlar inşALLAH en kısa sürede :KK66:

Midem almıyor ki, alsa yicem de :))
Kuru üzüm severim, iyi hatırlattın alayım evde bulunsun :)
İnşaAllah canım, normalde zaten pek iyi geçmez, gecikince hiç çekilmiyor:işsiz:

Menüm
Sabah limonlu ılık su
Bikaç sucuk,peynir zeytin domates 1 dlm tbe 1 çk reçel ceviz

Ara Sütlü kahve 2 ceviz

Öğle etli kuru fasulye 2 yk pilav ve kasık slatasi

Aksam 1 kase yogurt ve 2 üzüm

3 lt su 10 dk dans.
Menün güzelmiş :) ben olsam akşam da yemek yerdim kesin yanında da 1 dilim ekmekle

Sakın bu saatte yeme kuzum. Senin regl hali de enteresan. Ben regl olmadan önce hep yemek istiyorum.

Biraz fazla olmuş canım. Yarın egzersizini yaparak bugünü telafi etmeye çalış . Kaşık çikolata yerine bitter daha az kalorili olur ya da seversen incir arası ceviz.

Yok canım bu saatte daha ne yemeği :)) benimki zaten 2 dakikalık bir istekti, şimdi hiç yok :))
Aslında 3-4 gün öncesine kadar ben de her gördüğümü yemek istiyordum, ama 1-2 kala ve de reglin ilk günleri iştahım ölüyor sanki..

Menün güzelmiş :) ben olsam akşam da yemek yerdim kesin yanında da 1 dilim ekmekle
Ben normalde akşam yemem kolay kolay. Türkiye ye geldim orda 3 ogun yemek yiyince şimdi birden kesmek istemiyorum. Çok acikirsam yemek yiyorum ama yoksa yoğurt süt mısır gevreği yiyorum.

Yok canım bu saatte daha ne yemeği :)) benimki zaten 2 dakikalık bir istekti, şimdi hiç yok :))
Aslında 3-4 gün öncesine kadar ben de her gördüğümü yemek istiyordum, ama 1-2 kala ve de reglin ilk günleri iştahım ölüyor sanki..
Ne güzel işte bi de regl gelince bu iştahsızlıkla iyi kilo verirsin :))

Tevafuk benim senin menüne yorumum da tam tersi olmuş :) güzel öneri incir arası ceviz :) bunu denicem

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:CUMA - CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLI-----
MavibocukIZINLIIZINLI----
kakaovanilya-------
abesle_istigalIZINLIIZINLI-----
haeshin-------
gogo2405-------
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLI-----
AKovser:rapci: 10DK Y:halay: :halay:-----
KarKralicesi-------
belindamm:rapci: :rapci::halay: :halay:-----
Ey0609:rapci: :rapci::halay: :halay:-----
Alya008ODUL :rapci:------
azimli anne:rapci: :rapci:15DK Y :halay:-----
marlin18:rapci: :rapci:15DK Y :halay:-----
Leopardesenlitayt-:halay: :halay:-----
Zypzyp:rapci: :rapci::halay: 10DK Y-----
fyzanur-------
oluroylebazen-------
Saadetim33:rapci: :rapci::halay: :halay:-----
bnnu-------
gulpinargul:rapci: 10DK Y:halay: 10DK Y-----

[/td][/td][/td][/td]

Gunaydin, gununuz aydin olsun canlar.:KK200:
Mutlu pazarlar.:KK68:
download (1).webp

Eki Görüntüle 1886269
Eki Görüntüle 1886269
canım günaydın.
Ankaradan döndükten sonra bir toparlanma evrem oluyor :/
Bayram boyunca 1 tane baklava ağzıma sürmedim , belki 2 dilim su böreği yemişliğim vardır ama bol bol yürüdüm .
Ama reglime 1 hafta kaldı ondan mıdır bilmem tartıda 57.3 çıktım 200 gr almışım , bu hafta vericem inşallah onu da
Dünki menümü yaziim : (1 dilim muhallebi kaçırdım , o da şaşırtma menüm olsun mü hiç yemiyorum çünkü öyle şeyler :cool: refik yaklaşınca bünye istiyor :

Sabah
2 yumurta ile peynirli omlet

Öğle
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon sulu köfte

Akşam
2 yumurta peynirli omlet (o kadar çok seviyorum ki :))) )

Ara:
1 avuç içi kadar badem
1 avuç içi kadar fındık
1 dilim muhallebi

Dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 çatal Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Çeyrek pide ekmeği

Sabah geç kahvaltı yaptım öğlen yemedim

Akşam
3 şiş Kuşbaşı kebap
Salata
Çeyrek pide
1 bardak kola
Spor yok
Su 8 bardak
sucuklu yumurta
kebap
pide
kola :KK57: özge görmesinnnn

Bi baktirsam olacak 1 1.5 yıldır canimdan bezdim 1 ayda 1 hafta kadar sürüyor ağrılar
Benim kayınvaliden yıllardır sırt ağrısı çekti genel cerrah tespit etti bu salı aldıracak ağrı kesiliyormuş tamamen bir baktır canım geçmiş olsun

Merhabalar canlar nasilsiniz?
Dun misafirlikten biraz gec geldik, sonra Akini uyut vs derken, pilimiz bitti.
Takima gelemeden bir uyuma vakasi daha yasamisim:)
Nasil geciyor hafta sonunuz?
Simdi kahvalti hazirligina geciyorum, gelecegim, takipteyim :)
Günaydın cnm bugünde bittimi yarın okullar açılıyor çok heyecanlıyım

Kullanıcı adı: leopardesenlitayt
Medeni durum: Evli
Çocuk yok
Boy: 1.68
Kilo: 90
Hedef kilo: 60
Kilo alma serüvenim: Ergenliğimde de kiloluydum fakat lise ve dersane zamanlarımda kilo verdim. 2003 - 2010 yılları arasında 65 kilo civarında idim ki bu dönemde hep fast food alanında çalıştım, malum öğrencilik zamanı. 2010 yılında bir pizzacıda çalışmaya başladım. 2013te 70 kilo oldum. Aynı yıl evlendim ve şu an 90 kiloyum. Evlilikle beraber depresif halim daha da arttı ve hareketsiz bir hayatım var uzun zamandır. Hem armut tipi bir vücut yapısına sahip olduğumdan hem de hareketsizliğimden bacaklarım kalın ve göbeğim sivri.
Neden kilo vermeliyim?: Kendime olan güvenimi kazanmam gerekiyor. Yaşam kalitem iyice düştü. Hareketlerim kısıtlandı.
Hoş geldin canım ben şenay. 30 yaşındayım 6 yaşında ve 7 aylık 2 oğlum var. Güzel güzel sağlıklı kilo vermeler

Kizlar kahvaltimizi ettik, ortaligi toparladim.:kk77::KK50:
Simdi esim bizi oyun parkina birakip oglanla, kendisi spora gidecek.:spor:
Dun Turk komsularla tanistik, hepsi de iyi insanlar, toplam 4 Turk aileyle tanistik.
Sadece 1 bayanin yasi yasima yakin ve kucuk cocugu var Akin gibi.:anne:
Ev sahibinin 3 oglu vardi lise ve universiteye giden, diger bir aileninde orta okula giden bir oglu vardi.
Akin da onlara katildi, ev yerinden oynadi resmen:KK48:
Akin ilk kez kendinden buyuk abilerle biraraya geldi ve ne yapacagini sasirdi:p
Zaptedemedik, gerci herkes kucuk capli sok gecirdi Akinin durmak bilmez enerjisinden dolayi, bizimle yeniden gorusurler mi bilinmez.:KK70:
Ama burada da Turklerin oldugunu bilmek bizi cok mutlu etti.
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.:KK68:
Ne güzel çok sevindim Allah krşınıza hayırlı insanlar çıkartsın cnm

Bugün diyeti bozdum 3 aylik emegi 1 gunde harcadım:KK43: cok moralim bozuk cok
Sakın motivasyonunu kaybetme cnm olur bazen hemen diyete devam
Öğün atlamak hiç iyi olmuyor... Öğün atlanacaksa ya o saatte uyunmalı ya da hafif de olsa biraz sebze yemeği yarım filim ekmek yoğurt salata yenerek o öğün yenmeli sonunda insan kıtlıkta gibi hissediyor eğer öyle yapmazsa şahsen ben öyle hissetmiştim
Çok haklısın bende öğün atladım dün geç yedim çok fena pişmanım

Back
X