- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım konuşmuşsunuz ne güzel. Alerjinde geçsin gitsin inşallah.
Kızlar hepinizi tebrik ederim.
Kızlar hepinizi tebrik ederim.
Kızı uyuttum bende uyumak istiyorum. Başım ve boynum ağrıyor. Uyuyunca geçer belki![]()
![]()
Hepinize hayırlı geceler kızlar![]()
Heyooo sen nerelerdesin canım nasılsın??? Özlettin kendini nasıl gidiyor?Selam kizlar
Yagmurun ani gelisi adimimi epey düşürdü
Mesaim vardi ama esimle aksam yürüyüş yapariz diye sey etmiştik yagmur altinda kaliverdikk
Adim sayim 6530
Canım selam umarım ılaçlardan şifa bulursunBu gün oruç tutulması çok sevap olan bir gündü.. Kaç gündür evde oruç tutacağız muhabbeti gidiyor..
En önemlisi babama oruç tutarız falan diyorum.. Reglim gecikiyor diye tutarım havasındayım ben de :)
1 gün kala regl oldum ve bunu babama nasıl anlatabilirim ? Tabi ki hiç bir şekilde :))
Mecbur bugün oruç gibi takıldım :)) Zaten yiyecek halim de yoktu..
Ağrılarım aynı şekilde devam etti
Bir de akşama misafir çıktı..
Günün tek iyi olayı askerimle konuştum, bugünün üzerine ilaç gibi geldi
Sonunda alerji ilacına da başladım bugün, bunu her fırsatta ilaç al diyen canım kaptanım Özgeye söylüyorum
3 aylık bir tedavi süreci başladı yine, bakalım hayırlısı, bu sefer iyi olurum inşaAllah..
Akşam vakti çenem düştü nedense![]()
Heyooo sen nerelerdesin canım nasılsın??? Özlettin kendini nasıl gidiyor?
Canım selam umarım ılaçlardan şifa bulursun
Ben ilk regl gördüğüm yıllarda çok utanırdım ramazanlarda kalkar sofraya oturur asla çaktırmazdım yaş ilerleyince artıkf farklı bi ruh haline mi girdim ne hiç kalkmıyodum amaaan anlayan anlasın moduama senin örneğinde olsam bir günlük için çaktırmazdım
Kızlar herkesi tebrik ederim benim adım sayar tele yüklü değildi indiremedim de ama bugün 2 saat dışarıda yürüdüm kaç adıma tekabül etmiştir bilemiyorum![]()
Bende çok yorgunum benim minik oğlum da çok zor uyudu geçmiş olsun canım yat dinlenKızı uyuttum bende uyumak istiyorum. Başım ve boynum ağrıyor. Uyuyunca geçer belki![]()
![]()
Hepinize hayırlı geceler kızlar![]()
Hasana tAm ramazanda hamileydim bir ay tutamadım bu ramazan da doğuma denk geldi tutamadım 2 ay borçluyum oyyy oyyyyAleyküm selam :)
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim..
Aynen öyle geçiyor Ramazanlarım da :)) Ama yapacak birşey yok, babam, kardeşim var utanmamam mümkün değil :)
Evlilere daha kolay bu durum :)
Hasana tAm ramazanda hamileydim bir ay tutamadım bu ramazan da doğuma denk geldi tutamadım 2 ay borçluyum oyyy oyyyy