• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sıra
marlin18 marlin18 arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden bnnu bnnu yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük
tiffany20 tiffany20 'e gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden B belindamm -ıda
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif

Selam kizlar
Yagmurun ani gelisi adimimi epey düşürdü
Mesaim vardi ama esimle aksam yürüyüş yapariz diye sey etmiştik yagmur altinda kaliverdikk

Adim sayim 6530
Heyooo sen nerelerdesin canım nasılsın??? Özlettin kendini nasıl gidiyor?

Bu gün oruç tutulması çok sevap olan bir gündü.. Kaç gündür evde oruç tutacağız muhabbeti gidiyor..
En önemlisi babama oruç tutarız falan diyorum.. Reglim gecikiyor diye tutarım havasındayım ben de :)
1 gün kala regl oldum ve bunu babama nasıl anlatabilirim ? Tabi ki hiç bir şekilde :))
Mecbur bugün oruç gibi takıldım :)) Zaten yiyecek halim de yoktu..
Ağrılarım aynı şekilde devam etti :işsiz:
Bir de akşama misafir çıktı..
Günün tek iyi olayı askerimle konuştum, bugünün üzerine ilaç gibi geldi :KK68:
Sonunda alerji ilacına da başladım bugün, bunu her fırsatta ilaç al diyen canım kaptanım Özgeye söylüyorum :KK48:
3 aylık bir tedavi süreci başladı yine, bakalım hayırlısı, bu sefer iyi olurum inşaAllah..

Akşam vakti çenem düştü nedense :KK48:
Canım selam umarım ılaçlardan şifa bulursun
Ben ilk regl gördüğüm yıllarda çok utanırdım ramazanlarda kalkar sofraya oturur asla çaktırmazdım yaş ilerleyince artıkf farklı bi ruh haline mi girdim ne hiç kalkmıyodum amaaan anlayan anlasın modu:KK48::olamaz: ama senin örneğinde olsam bir günlük için çaktırmazdım :KK53:

*** YARIŞMA SONUCU ***

zey zey zey zey - 6.530 adım
tiffany20 tiffany20 - 9.800 adım
haeshin haeshin - 6.700 adım
marlin18 marlin18 - 15.000 adım
B belindamm - 8.960 adım
bnnu bnnu - 13.074
gogo2405 gogo2405 - 5.200 adım

Kızlar herkesi tebrik ederim benim adım sayar tele yüklü değildi indiremedim de ama bugün 2 saat dışarıda yürüdüm kaç adıma tekabül etmiştir bilemiyorum:silah:

Heyooo sen nerelerdesin canım nasılsın??? Özlettin kendini nasıl gidiyor?

Canım selam umarım ılaçlardan şifa bulursun
Ben ilk regl gördüğüm yıllarda çok utanırdım ramazanlarda kalkar sofraya oturur asla çaktırmazdım yaş ilerleyince artıkf farklı bi ruh haline mi girdim ne hiç kalkmıyodum amaaan anlayan anlasın modu:KK48::olamaz: ama senin örneğinde olsam bir günlük için çaktırmazdım :KK53:

Kızlar herkesi tebrik ederim benim adım sayar tele yüklü değildi indiremedim de ama bugün 2 saat dışarıda yürüdüm kaç adıma tekabül etmiştir bilemiyorum:silah:

Aleyküm selam :)
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim..
Aynen öyle geçiyor Ramazanlarım da :)) Ama yapacak birşey yok, babam, kardeşim var utanmamam mümkün değil :)
Evlilere daha kolay bu durum :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Az peynir

Ara
Sade kahve

Öğle
2 kare tam buğday dilim ekmek arası peynir
1 sb süt

Akşam
1 tabak tavuk haşlama(2 baget az patates)
2 dilim tbe
2 zeytin
1 dilim peynir
Salata
Yarm kase yoğurt

Su 2 litre yoktur
Spor 2 saat dışrıda yürüyüş....

Yawrukush Yawrukush

Aleyküm selam :)
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim..
Aynen öyle geçiyor Ramazanlarım da :)) Ama yapacak birşey yok, babam, kardeşim var utanmamam mümkün değil :)
Evlilere daha kolay bu durum :)
Hasana tAm ramazanda hamileydim bir ay tutamadım bu ramazan da doğuma denk geldi tutamadım 2 ay borçluyum oyyy oyyyy

Back
X