- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
canim cok kuralci ve disiplinliler evet, herkes dogustan cocugu bir disiplinle buyutuyor.Ya ozge iste kuralci olmaya calisiyorlar sanirim ama dedigin cok dogru kuzum o yasta bir cocugun bir faaliyete dikkatini topayabilmesi en fazla 10 dk ortaokul cocugunuj bile 20 dk. Bir dersi planlarken ona gore planliyoruz. Bilmiyorum ki bu ecnebiler ilk orta ve lise egitimind3 ciddi anlamda tr nin gerisindeler hollandada gozumuzle gorduk adamlarin bize her gittigimiz egitim kurumunda soyledigi suydu evet bizim sistemlerimiz daha koklu fakat sizinki kadar ogrenciye hitap etmiyor neden bizim ulke bu kadar gerisinde o zaman bu ulkelerin nerede kopuyor anlamiyorum. Bi kadin vardi amsterdamda bi uni de gazi uni ile bi proje baslatmislar inanamadik diyor cok gelismis bir uni anlayisi var gazide bizim hukumetimiz asla o kadar destek olmaz o kadar odenek ayirmaz vs vs ne garip. Bi de orada okullar ayrilmis siyah okullar beyaz okullar diye. Gocmen ailelerin cocuklarini siyah okullara aliyolarmis cok feci
biz beceremedik, oyuzden cocukta okulda sorun yasiyor.
burada irkcilik yapamazlar Allahtan, herkes ayni okullara gidiyor ama bakalim.
esim gelecek okul cikisina enine boyuna konusacagiz, biraz heyecan yaptim Busem..
okul okul okul :)Salona geldim hocayi bekliyoruz veli toplantisi yapmis ilkokul ogretmenleri onu anlatiyolar ay her yerde okul muhabbeti benim kaderim okul :)))
guzel olmus canim :)Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Zeytin 5 adet
1kk peynir
1dilim ekmek
Öğlen
5yk kıymalı makarna
Yarım Kâse yoğurt
Akşam
1kase yoğurt