- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
bende iyiyim canim, kahvalti ediyoruz:)Günaydın canım :)
Şükür iyiyim :) Sen nasılsın ??
gecmis olsun sanada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canim, kahvalti ediyoruz:)Günaydın canım :)
Şükür iyiyim :) Sen nasılsın ??
Ya ozge iste kuralci olmaya calisiyorlar sanirim ama dedigin cok dogru kuzum o yasta bir cocugun bir faaliyete dikkatini topayabilmesi en fazla 10 dk ortaokul cocugunuj bile 20 dk. Bir dersi planlarken ona gore planliyoruz. Bilmiyorum ki bu ecnebiler ilk orta ve lise egitimind3 ciddi anlamda tr nin gerisindeler hollandada gozumuzle gorduk adamlarin bize her gittigimiz egitim kurumunda soyledigi suydu evet bizim sistemlerimiz daha koklu fakat sizinki kadar ogrenciye hitap etmiyor neden bizim ulke bu kadar gerisinde o zaman bu ulkelerin nerede kopuyor anlamiyorum. Bi kadin vardi amsterdamda bi uni de gazi uni ile bi proje baslatmislar inanamadik diyor cok gelismis bir uni anlayisi var gazide bizim hukumetimiz asla o kadar destek olmaz o kadar odenek ayirmaz vs vs ne garip. Bi de orada okullar ayrilmis siyah okullar beyaz okullar diye. Gocmen ailelerin cocuklarini siyah okullara aliyolarmis cok fecibirde bana sor Busem..
her gun bir konuda uyariyorlar beni, tamam ama ben nasil duzeltebilirim okuldaki davranislarini?
bende evde onlarla birlikte hareket etmeye calisiyorum, ingilizcesine yardim ediyorum, baska ne yapabilirim?
soyledikleri seylere anlam bile veremiyorum, hergun cocuk cok konusuyor diyorlar , ee bunda ne sorun var, konusma diye diye sus pus mu yapayim, bu mu dogrusu?
Dunde bizim yaptigimiz seyleri yapmak istemiyor dedi ogretmeni, cocuk sIkIliyorum diyor, uzun sure hamurla, legoyla oynamaktan sIKIliyor, ozaman Akin huzursuzluk yapmasin diye ona kitap ver bunaldiysa kitap okusun ne var bunda yani..oyy oyyyy...
canim aksam cok karbonhidrat olmus, sabahta biskuvi var,minik bir ceza gelir:)
gecmis olsun canim, simdi nasilsin?
Yemek cok yedim :)) ozellikle miktari yazdim yarim kilo olmadigini anla diye:)))canim konserveyi nasil yapiyorsun, ellerine saglik:)
gecmis olsun kuzum yegenine...
bugun yogurt yarim kilo degil Busem, performansin dusmus :))
bende iyiyim canim, kahvalti ediyoruz:)
gecmis olsun sanada.
Benim de bu hafta heryerim kasiniyo regl yaklasiyoEvet canım.. İlacım bitmişti sabah alamadım biraz da o yüzden çok kaşındım.. şimdi sakinim çok şükür..
Benim de bu hafta heryerim kasiniyo regl yaklasiyo
Hahaha kader gibi bişey mesleğin neyse muhabbet o yöne dönüyor illa kiSalona geldim hocayi bekliyoruz veli toplantisi yapmis ilkokul ogretmenleri onu anlatiyolar ay her yerde okul muhabbeti benim kaderim okul :)))
Kız sen ne hamarat kadınsın bravo vallahi herşeyin doğal ını yapıyorsun sevdim seniÖğleden sonra pazara gittim geldimy ine bir sürü iş açtım başıma fasulye yarına yemek oldu ama ben yarın nöbetçiyim. Mürdüm eriği aldım marmelat yapıyorum hemde cuma ödül için erikli kek yapıcam. Kanber biber aldım turşu yaptım
Yeni oturdum biraz orgumu öreyim
Slm kızlar:)))
Öğleden sonra pazara gittim geldimy ine bir sürü iş açtım başıma fasulye yarına yemek oldu ama ben yarın nöbetçiyim. Mürdüm eriği aldım marmelat yapıyorum hemde cuma ödül için erikli kek yapıcam. Kanber biber aldım turşu yaptım
Masallah gonca sana her is geliyor valla elindenÖğleden sonra pazara gittim geldimy ine bir sürü iş açtım başıma fasulye yarına yemek oldu ama ben yarın nöbetçiyim. Mürdüm eriği aldım marmelat yapıyorum hemde cuma ödül için erikli kek yapıcam. Kanber biber aldım turşu yaptım
kac saat calisiyorsun canim?
yol neden o kadar uzun suruyor, yakina tasinma durumun yok mu?
takima firsatin olunca selam vermeye ugrarsin canim, sen yine diyetine dikkat edersin kendin.
hayirli olsun tekrardan:)
Öncelikle hayırlı olsun gülüm 4 saat gerçekten çokmuş ya o kadar yol normal yorulman. ne iş yapacaksın kuzum
Hayırlı olsun canım..
4 saat yol çokmuş ama![]()
Sev beni hazır gidalari pek sevmem bende seni seviyorum.Kız sen ne hamarat kadınsın bravo vallahi herşeyin doğal ını yapıyorsun sevdim seni![]()
Her zaman başımın üstünde yeriniz canımAblam cuma günü sizdeyizzz :))
Masallah gonca sana her is geliyor valla elinden
Senden öğreniceğimiz çok şey var canımSev beni hazır gidalari pek sevmem bende seni seviyorum.
Her zaman başımın üstünde yeriniz canım
![]()