- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim tek olunca cocuk ister istemez tum ilgi onda oluyor ve simarik oluyor..Yazın Türkiye deyk en babamın ayakları çk kaşıniyordu ve mantar olduğu için çok rahatsız edici kokuyordu. Krem yanimdaydı baba şunu bi kullanansana dedim babam sürdü ertesi gün ne koku ne kaşıntı. Babam şok oldu. Bu nasıl krem kizim mucize gibi dedi. Türkiye de çok pahalı ben de bikaç kutu getirttim esimle babam için. Bu arada kremin adı Avene Cicalfate canım. Cold krem başka bir üründü ben yanlış hatırladım az önce.
Guzel gecmesine sevindim canim. İnşallah daha da ii olur. Çocuklar arası vurma itme kakma oluyor normal yani. Akın çok sevildigi için de öyle yapıyo olabilir . O da doğru. Çünkü benim oglanin da tek derdi simariklik aşırı sevgi.
hircinlasti zaten Hazalim ama artik hic tepki gostermemeye karar verdik...Çok geçmiş olsun kuzum bu ilaçlar ve alerjin çok etkiliyor seni başka dr gittin mi hiç
Olsun tatlım az kalmış 2 kilo ne ki verirsin inşallah düzen otursun hemen verirsin
Kuzum bende öyle pişiriyorum ama Pişirmeden yemek sağlıklı bide cacığı çok daha güzel:)
Bence her zaman konuşan çoÇuk daha iyi
O ne öyle küçücük çocuklar ve bitmeyen kurallar çocuk öyle daha çok hırçınlaşır ki
Rabbim yardım etsin kuzum maalesef bazen böyle sorunlar oluyor iş hayatında umarım düzelirSormayın canım cok sıkkın işe girdiğimden beri hergün ağlıyorum sözde aile danışmanı olarak aldılar şuan salak yapıyolar
sadece yesil fasulye ile domates mi canim?
Biraz da yağ koyuyorum fasulye sonra domatesi üstüne seriyorum suyunu daha kolay bırakıyor o arada fasulye de daha güzel pişiyorsadece yesil fasulye ile domates mi canim?
baska bir sey koymuyor musun?
Öyle daha iyi özgem çocuk daha bu yaşta suçluluk psijolojisine girecek herşeyde kendini kötü hissederevet canim tek olunca cocuk ister istemez tum ilgi onda oluyor ve simarik oluyor..
hircinlasti zaten Hazalim ama artik hic tepki gostermemeye karar verdik...
ilk kez duydum Hazalim aklimda bulunsun :)Biraz da yağ koyuyorum fasulye sonra domatesi üstüne seriyorum suyunu daha kolay bırakıyor o arada fasulye de daha güzel pişiyor
aynen oyle 2 haftadir cocugu allak bullak ettik artik hic tepki gostermeyecegiz.Öyle daha iyi özgem çocuk daha bu yaşta suçluluk psijolojisine girecek herşeyde kendini kötü hisseder
Çok lezzetli oluyor gülüm yakın olsan sanada yapar yollardımilk kez duydum Hazalim aklimda bulunsun :)
Biliyorum canım ama degisiklik oldu diye dedim. Aklıma eser cacığını yaparım belki:)Çok geçmiş olsun kuzum bu ilaçlar ve alerjin çok etkiliyor seni başka dr gittin mi hiç
Olsun tatlım az kalmış 2 kilo ne ki verirsin inşallah düzen otursun hemen verirsin
Kuzum bende öyle pişiriyorum ama Pişirmeden yemek sağlıklı bide cacığı çok daha güzel:)
Bence her zaman konuşan çoÇuk daha iyi
O ne öyle küçücük çocuklar ve bitmeyen kurallar çocuk öyle daha çok hırçınlaşır ki
evet canim tek olunca cocuk ister istemez tum ilgi onda oluyor ve simarik oluyor..
hircinlasti zaten Hazalim ama artik hic tepki gostermemeye karar verdik...
Iyi geceler gülümCanlar iyi geceler, iyi istirahatler.
Yarin gorusmek uzere...![]()
yaparim bende gulum hazir fasulyeler ucuz ve bolken , ellerine saglik...Çok lezzetli oluyor gülüm yakın olsan sanada yapar yollardım
eger kardes dusunuyorsan gulum, eninde sonunda kardesi olsun istiyorsan (Allah bilir de tabi) 2 yasini doldurdu degil mi Miro, artik daha rahat olur Sibelim..Biliyorum canım ama degisiklik oldu diye dedim. Aklıma eser cacığını yaparım belki:)
Biz de bi de babaanne dede de simartiyor. DaHa beter yani. 2.ci çocuk istiyorum ama gözümde korkuyor bi yandan.
oglen patates cok muydu canim?Menüm
Sabah limonlu ılık su
1 yumurta 1 dlm tbe zeytin ve Çökelek
Ara Sütlü kahve
Öğle elma dilim patates yoğurt
Ara çay
Akşam kıymalı ıspanak ve yoğurt
3 lt su ve 45 dk yürüyüş.
İstiyorum Allah verirse tabi özgem. Biz şu tedavim bitsin diye biraz erteledik fikrimizi sadece. İşte gözüm korkuyor bazen. Miro Kasım 14 de 2 yaşını dolduracak teyzesi.eger kardes dusunuyorsan gulum, eninde sonunda kardesi olsun istiyorsan (Allah bilir de tabi) 2 yasini doldurdu degil mi Miro, artik daha rahat olur Sibelim..
Sadece 4dlm yedim özgem.oglen patates cok muydu canim?
tedavin yakin zamanda zaten bacim bitsin sonra yine dusunursunuz esinle, bir arada buyurler.İstiyorum Allah verirse tabi özgem. Biz şu tedavim bitsin diye biraz erteledik fikrimizi sadece. İşte gözüm korkuyor bazen. Miro Kasım 14 de 2 yaşını dolduracak teyzesi.
Sadece 4dlm yedim özgem.