- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
nasilsin Hazalim?Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Omlet
Zeytin
Domates Biber
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Karnabahar
Yoğurt
Akşam
Çorba
Su 1.5 litre
Spor
200 jj
100 squat
Plates
nasil gecti gunun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsin Hazalim?Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Omlet
Zeytin
Domates Biber
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Karnabahar
Yoğurt
Akşam
Çorba
Su 1.5 litre
Spor
200 jj
100 squat
Plates
ee kolay mi ablacim 24 saat insanlarla ilgilenmek, nobet tutmak..Bugün 24 nöbetçiyim yarın sabah kızın diş randevusu var sabah gidip yatmadan gideceğiz hastaneye öğlen gelebiliriz sanırım ayy şimdiden yoruldum yaslaniyomuyum nee
cok sevindim canim bende cok sukur iyiyim, bir sIkIntim yok:)Evet bugün daha iyiyim elhamdülillah :) sen nasılsın :) sen de iyi mutlu ve huzurlusundur inşALLAH :) evet gerçekten de öyle oldu yemeseydim geç saatte iyiydi daha dikkatli olacağım bundan sonra
tahmin ediyorum yogunlugunu Senayim, nasil kuzular?Canım tamam bu okul açıldıya koşturmam oldu haklısın cezamı bugün çok çok fazlası ile yapıcam
tamam canim aksamdan aksama yaz Iremcim :)Akşamları yazmaya özen göstericem canım kusura bakma nolur idare ediyosun beni cok cok tşk ederim :*
guzel olmus canim :)dünkü menüm
sabah
1bardak sogan kürü
ceyrek tost(beyaz peynir vardı sadece içinde)
yarım domates,salatalık
ögle
pilav üstü döner
salata
yogurtlu börülce
akşam
ızgara tavuk
2kaşık pilav
maydonoz, roka
3lt su
1saat yürüyüş
bende kalabalik aileyi seviyorum Sibelim.İnşallah bacım hayırlısı. 2 tane çocukla kalırsa iyi gerci:))))esime kalsa 4 5 tane olsun Diyor. BEn de kendisine " Çüşünüz " diyorum)((
Benim favorim bakkal poşeti :))))
İyi istirahatler.
Aa sen taş gibi hatunsun ablam. Ne yaşlanması??
Bitanem Allah hepimizden razi olsun. Mantar da da iyileşme oldu . Bu krem zaten irritasyona karşı iyi geliyor. Benim her zman elimin altında olan bir krem . Eminim sana da iyi gelecektir Allah in izniyle. Bi araştır olmadı önce ufak bir boyunu alarak başla. İyi gelirse ki iyi geleceğine inanıyorum büyük boyunu alırsın.
Bişeyim yok canım depresyona girmek istiyo depresyonun tadına bide ben bakim diyorumhayirdir kiz nen var:)
Cnm ablayla alıştık çok şükür sıkıntı yokee kolay mi ablacim 24 saat insanlarla ilgilenmek, nobet tutmak..
dinlenmeden bir de disciye gideceksiniz..
dolgu mu oluyor disler, ne sIkIntisi var Elifin?
cok sevindim canim bende cok sukur iyiyim, bir sIkIntim yok:)
gec yememek en guzeli canim..
tahmin ediyorum yogunlugunu Senayim, nasil kuzular?
yardimci ablanizla nasil gidiyor?
tamam canim aksamdan aksama yaz Iremcim :)
Geçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versinCnm ablayla alıştık çok şükür sıkıntı yok
Hasan hasta şimdi hastaneden dönüyoruz
Nezle olmuş
Cezamı bugün açık havada tenpolu 50 dk yürüyerek yaptım
Sanada iyi geceler canım.erkenden Yat dinlenKızlar benim uykum geldi minnoşu uyuttum bisikletime binicek tim güya ama en iyisi uyuyim erkenden iyigeceler hepinize:))
94 gun kalmis safaga aglama gul guzelim :)
iciyor musun alerji ilaclarini?
Cnm ablayla alıştık çok şükür sıkıntı yok
Nezle olmuş
Kızlar benim uykum geldi minnoşu uyuttum bisikletime binicek tim güya ama en iyisi uyuyim erkenden iyigeceler hepinize:))
spor yapabildin mi canim?Sabah
Menemen
2 dlim ekmek
Peynir
Öğle
1 armut
10fındık
Akşam
1 tabak tavuk sote
Yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek
Yarım su bardağı süt 5-6 cici bebe :)
Ara
1 sb maydanoz suyu (içicem)
guzel bir sey olsa insanlar depresyondan cikmaya ugrasir miydi Fikriyecim , bosver:)Bişeyim yok canım depresyona girmek istiyo depresyonun tadına bide ben bakim diyorum![]()
cok gecmis olsun canim nesi var?Cnm ablayla alıştık çok şükür sıkıntı yok
Nezle olmuş
hadi bakalim bugunluk boyle olsun, iyi geceler :)Kızlar benim uykum geldi minnoşu uyuttum bisikletime binicek tim güya ama en iyisi uyuyim erkenden iyigeceler hepinize:))
haklisin canim kucuk cocukla en kolay isler bile zor oluyor..Kizlar hepinize merhaba. Nasılsınız bugün, ne var ne yok. yemek ,bulaşık derken birde alışveriş e gittik.kizla baya zor oluyor. Birde evde yerleştir derken bu saat oldu.
sporun enfes olmus canim ,menunde :)KahvaltıM; 2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber bir avuç fıstık
Öğle;birkac badem, 1 kare bitter
Aksam;(saat 16. 30) 1 yufka,arasına köfte,domates ve soğan. Ayran
Ara ,1 dilim ananas ve 3 ceviz
Spor 2 saat +20dakika (cezam) yürüdum
2li rakamlara dusunce hizla eksiliyor gunler masallah :)Artık 93 canım :)
İçiyorum canım, şimdi de alıcam bir tane sonrasında bayılırım :))
Çok geçmiş olsun canım..