- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Niye bana rakipmisin hodri meydanHavaya bak yaa çokta ümitlenme sen bakiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bana rakipmisin hodri meydanHavaya bak yaa çokta ümitlenme sen bakiim
Kar kraliçesinide kılpayı kaçırdı diye yaz![]()
Selamlar kızlar. Dr dan geldim. Simdi biraz dinlenicem. Oğlan da kreste . Geçmişe söyle bir göz attım eşleşme olmuş.Alya008 yediğine ictigine dikkat et ona gre; )))
Sonra gelirim öpüyorum şimdilik. ..
Kar kraliçesinin sonucu belli derece bile yapamıyoaaaaa yalandan yazamam kiiii![]()
Nereye gidiyosun dur sabah menümü yazmıştım beni azarlada öyle gitSelamlar kızlar. Dr dan geldim. Simdi biraz dinlenicem. Oğlan da kreste . Geçmişe söyle bir göz attım eşleşme olmuş.Alya008 yediğine ictigine dikkat et ona gre; )))
Sonra gelirim öpüyorum şimdilik. ..
Gonca sen şimdiden zıplamaya başla yarına kadar bana ancak yetisirsinHavaya bak yaa çokta ümitlenme sen bakiim
O uyudu uyudu seni duymazİremmm bak ne diyorrrKarKralicesi :))

Valla bu zemini ben hazırladım. Ne diyimkiİremmm bak ne diyorrrKarKralicesi :))

Nereye gidiyosun dur sabah menümü yazmıştım beni azarlada öyle git![]()
Azarlanmaya bu kadar istekli başka birini görmedim bennn![]()
Mesela seni yenicem de ben seni geçicem de 1.olucam de diyemiyorsun dimi hani ben senin meydan okumalarını göremiyorum artık noldu sanaValla bu zemini ben hazırladım. Ne diyimki![]()
Mesela seni yenicem de ben seni geçicem de 1.olucam de diyemiyorsun dimi hani ben senin meydan okumalarını göremiyorum artık noldu sana![]()
Ben olsam hiç bulaşmam sana![]()
Kimse bulasmıyo zaten gogoyada gaz verdim ama yok oda bulasmıyoBen olsam hiç bulaşmam sana![]()
Kaptanım şunu sacını cekebilirmiyim
Çekme saçımıKaptanım şunu sacını cekebilirmiyim
Tamam dedi
![]()
![]()
Herkese sataşma kuzum toplanır döveriz bak seniÇekme saçımı![]()