Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmisi okudum, alintilarimi yazdim, yine kimsecikler yok![]()
Nasilsin Meliscim, gunun nasil gecti? :)Bn vardimmm burda canım anca geçmişi okudum
gayet guzel olmus canim menun, fazla degil..
Nasilsin Meliscim, gunun nasil gecti? :)
Hay Allah bazen oluyor malesef boyle istenmeyen seyler..Çok tesekkur ederim ama hiç iyi geçmediyani carsidayidm hiç ama hiç gormek istemediğim insanı gordum moralim falan baya bozuldu iyi değilim bugün sen nasılsın canım bebis nasil
aynı gülüm bildiğin gibi sen nasılsın?senin hamilelik nasıl gidiyorGecmis bitti simdi alintilari yazma zamani :)
@KarKralicesi , @Alya008 ve @gogo2405 ablacim rekabetiniz bol olsun, iyi olan kazansin :)
@AKovser bugun iyiymissin gulum cok sevindim :)
asya_01 nasil oldun canim?
@seyhan77 ablacim bir ses ver, bak benim elim kulagimda, dogurdum doguracagim:)Kizin nasil, bebisi nasil, nerelerdesin sen yahu?
@haeshin bugun gelirsin diye tahmin ediyorum Busem :)
Kuzum sporun gayet güzel :) dolmalar çok olmuş ama sanirim bende olsam dayanamazdım dolmaya özge duymasın tabi
Doktor randevun ne zamana asyacim?aynı gülüm bildiğin gibi sen nasılsın?senin hamilelik nasıl gidiyor
dolmayi bulgurla ve bol kiymali yapip doyasiya yiyebilirsniz gulum :)Kuzum sporun gayet güzel :) dolmalar çok olmuş ama sanirim bende olsam dayanamazdım dolmaya özge duymasın tabi![]()
10 gün var daha randevuya gülüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhDoktor randevun ne zamana asyacim?
Bende iyiyim canim kosturup duruyorum her zamanki gibi..
Gece uykulari artik zorlasti, rahim agrilari oluyor, hemen yoruluyorum, hayirlisi gulum...
Hay Allah bazen oluyor malesef boyle istenmeyen seyler..
Aklina getirmemeye calis artik, kafani dagitacak bir seylerle ugras canim...
Sorun orda özgem bu aralar hiç hamarat değilim dolmayla hiç uğraşamam :) iyiyim şükür dizimin başlamasını bekliyorum spor yapmak için :) sen nasilsin yoğun musun yinedolmayi bulgurla ve bol kiymali yapip doyasiya yiyebilirsniz gulum :)
Nasilsin canim?
amin canim sende mi 2 haftada bir gidiyorsun?10 gün var daha randevuya gülüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
insallah bir daha denk gelmezsiniz, moralinde bozulmaz canim..Yani zaten öyle yapıyorum teşekkürler canım
Meliscim nasılsınYani zaten öyle yapıyorum teşekkürler canım
yok gülüm ya ayda bir çağırıyor beni ama ben arada kaç kere acillik oluyorum.aslında 2 haftada bir alması lazımda devlet hastanesinde bu kadar oluyoramin canim sende mi 2 haftada bir gidiyorsun?
ne dizisi izliyorsun canim?Sorun orda özgem bu aralar hiç hamarat değilim dolmayla hiç uğraşamam :) iyiyim şükür dizimin başlamasını bekliyorum spor yapmak için :) sen nasilsin yoğun musun yine
Biz 2 haftada 1e donduk gulum.yok gülüm ya ayda bir çağırıyor beni ama ben arada kaç kere acillik oluyorum.aslında 2 haftada bir alması lazımda devlet hastanesinde bu kadar oluyor