• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasilsin canim?
ufaklik bugun uzmedi insallah seni..
Iyiyim canim çok şükür. Biraz daha usluydu bugün yada ben biraz daha alıştım artık. Yağmur ve fırtına vardı. Yürüyüşe çıkamadım. Az uyudu evde.belki erken uyur bugün bende kafa dinlerim
Sen nasılsın canim. Iyimisin bugün

Çok sağolun içimin haykırdığı bu cümleleri sizlerden duymak beni ruhen biraz daha rahatlattı evet biliyorum şimdiye kadar üzenin şimdiden sonra da üzeceğini vazgeçmeyi çok istiyorum ondan defalarca kez ondan vazgeçtim onu engelledim sonra gururumu ayaklar altına alıp tekrar konuşma başlatan ben oldum zihnimde hep aşkta gurur olmaz gurur varsa aşk yoktur sesi yankılanıyordu bu yüzden engelleyip hayatımdan sildiğim adama tekrar geri yazıyordum tek istediğim beni sevmeseydi ve ben olsam onun yerinde benim için bunca çaba harcamış birini çok severdim hep emek harcadım seviyordur herhalde artık yanılgısını yaşadım ama hep onun beni sevmediği gerçeğiyle karşılaşıp durdum. Şu an zihnim hala bana oyun oynuyor... Sevmiyor mu beni gerçekten de diye düşünüyorum... Sanki beni sevmediğine dair daha net bi kanıtım olsun istiyormuşum gibi... Bi keresinde aralık 2014te bunla görüşmeyi bitirdim ve onun beni sevmediğine kesin olarak inanmıştım artık... 15 mart 2015te bana mesaj attı konuşmaya başladı benimle ve yine mesajla bana benimle evlenmek istediğini söyledi başta kabul etmedim üzüldüğünü söyledi ben de dayanamadım kabul ediyorum dedim... O zamanlar üniversite son sınıftaydım okulun bitmesine 3 ay vardı daha... Biz bunla teklifi kabul ettikten sonra normal mesajlaşıyorduk... Daha doğrusu ben mesaj atarsam cevap yazıyordu sonra attığım her mesaja değil de bazılarına cevap vermeye başladı... Ben de ayrıldım tekrar... Sonrasında yine benim konuşma çabalarım vardı... 2016 yılında da temmuz ayında o benimle görüşmek istedi ben görüşmedim... Evlenmek istediğini söyledi reddettim. Sonra ağustosta ben yazdım deneyelim diye ailesiyle istemeye geleceklerdi... O başka kızlara yakınlık gösterdiği için ayrıldım... Şimdi son olanların üstünden iki buçuk ay feçti... O kendini haklı beni suçlu görüyor. Benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymışmış. Bu arada ben onu 23 ağustos 2013ten beri seviyorum onun için çabalıyorum... Benonun için defalarca uğraşmışken ben ona bir kez hayır dedim mi evet dedirtmek için uğraşmıyor... İlgi desen yok... İçimden söküp atabilirim inşALLAH onu... RABB'im iyi kimselerle karşılaştırsın inşALLAH, bunu da unuttursun inşALLAH bana... Güzel yorumlarınız için ALLAH razı olsun üzüntü paylaştıkça azalır diyorlar hakikaten de öyleymiş iyi ki varsınız RABB'im her konuda cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH...

Tamamdır kaptanım en kısa sürede cezamı tatbik edeceğim kır pidesi azdı aslında 2 dilim gelir arabaşının çorbası da 1 dilim gelirdi ancak ama olsun normalde yürüyüş dışında egzersiz yapmayı tercih etmiyorum ama sen yazdığın için mekik çekeceğim :) ben menülerimi hesaplarken ekmek süt et sebze meyve grubu olarak değerlendiriyorum normalde en az 3 pors meyve en az 8 ince dilim ekmek veya en fazla 4 pors meyve veya en fazla 11 ince dilim ekmek hakkım var o günkü hareketliliğime bağlı değişiyor ama ben genelde 6 ince dilim ekmek grubu tüketmeye çalışıyorum az olsun karbonhidrat diye :) ondan bulamadım demek 100M niye diye :) ama menü bahane mekik şahane bence :)

Çok zıplamaktan mı oldu ki ablacım acaba şimdi nasılsın geçmiş olsun salı günü menün güzel olmuş yoğurt da ye her gün ihmal etme ablacım
Canım aşkta Gurur olmaz sözü bence göreceli . Senin şu anda yaşadığın duruma göre degerlendirirsek bence gururlu ve her şeyden önce mantıklı olmalısın. Anladigim kadariyla sen hep bitirip hem de baslamis sin ilişkiye yani kendinde defalarca görmüşsun olmamış bu adam ama yüreğine söz gecirememissin. Senin yerinde olsam ona dair ne varsa çıkarırım hayatımdan. Telefon numarasi facebook bilmem ne herseyini silerim. Sen bu adamı yoksa unutamzsin. Aklını ilgini başka alana ver. Ne işle mesguldun sen canım?
Evet canım e diyet yapalım derken Allah korusun bi sağlık problemi olmasın sağol canim
Tabiki guzelim Allah korusun. Güzel adapte oldun ama gruba. Bu cuma nasıl gelecek bakalım kilon?
Gecmisi bitirdim karnimi doyurup alintilarimi yazayim canlar:)
Gunaydin özgem.
Ben 33 yasindayim canım B belindamm .baska birisi vardi yenilerden o Danimarka da yaşıyordu.devam etmedi ama onunla karistirdin galiba

Sanirim canım. Kızların kaç yaşında?

Evet kızlar gidistede donustede yurudum adımlarımi akşam söylerim korkun bnden :KK70:
cok iyi yapmissin canim, oh ohh adimlar atilmis:)

Çok sağolun içimin haykırdığı bu cümleleri sizlerden duymak beni ruhen biraz daha rahatlattı evet biliyorum şimdiye kadar üzenin şimdiden sonra da üzeceğini vazgeçmeyi çok istiyorum ondan defalarca kez ondan vazgeçtim onu engelledim sonra gururumu ayaklar altına alıp tekrar konuşma başlatan ben oldum zihnimde hep aşkta gurur olmaz gurur varsa aşk yoktur sesi yankılanıyordu bu yüzden engelleyip hayatımdan sildiğim adama tekrar geri yazıyordum tek istediğim beni sevmeseydi ve ben olsam onun yerinde benim için bunca çaba harcamış birini çok severdim hep emek harcadım seviyordur herhalde artık yanılgısını yaşadım ama hep onun beni sevmediği gerçeğiyle karşılaşıp durdum. Şu an zihnim hala bana oyun oynuyor... Sevmiyor mu beni gerçekten de diye düşünüyorum... Sanki beni sevmediğine dair daha net bi kanıtım olsun istiyormuşum gibi... Bi keresinde aralık 2014te bunla görüşmeyi bitirdim ve onun beni sevmediğine kesin olarak inanmıştım artık... 15 mart 2015te bana mesaj attı konuşmaya başladı benimle ve yine mesajla bana benimle evlenmek istediğini söyledi başta kabul etmedim üzüldüğünü söyledi ben de dayanamadım kabul ediyorum dedim... O zamanlar üniversite son sınıftaydım okulun bitmesine 3 ay vardı daha... Biz bunla teklifi kabul ettikten sonra normal mesajlaşıyorduk... Daha doğrusu ben mesaj atarsam cevap yazıyordu sonra attığım her mesaja değil de bazılarına cevap vermeye başladı... Ben de ayrıldım tekrar... Sonrasında yine benim konuşma çabalarım vardı... 2016 yılında da temmuz ayında o benimle görüşmek istedi ben görüşmedim... Evlenmek istediğini söyledi reddettim. Sonra ağustosta ben yazdım deneyelim diye ailesiyle istemeye geleceklerdi... O başka kızlara yakınlık gösterdiği için ayrıldım... Şimdi son olanların üstünden iki buçuk ay feçti... O kendini haklı beni suçlu görüyor. Benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymışmış. Bu arada ben onu 23 ağustos 2013ten beri seviyorum onun için çabalıyorum... Benonun için defalarca uğraşmışken ben ona bir kez hayır dedim mi evet dedirtmek için uğraşmıyor... İlgi desen yok... İçimden söküp atabilirim inşALLAH onu... RABB'im iyi kimselerle karşılaştırsın inşALLAH, bunu da unuttursun inşALLAH bana... Güzel yorumlarınız için ALLAH razı olsun üzüntü paylaştıkça azalır diyorlar hakikaten de öyleymiş iyi ki varsınız RABB'im her konuda cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH...

Tamamdır kaptanım en kısa sürede cezamı tatbik edeceğim kır pidesi azdı aslında 2 dilim gelir arabaşının çorbası da 1 dilim gelirdi ancak ama olsun normalde yürüyüş dışında egzersiz yapmayı tercih etmiyorum ama sen yazdığın için mekik çekeceğim :) ben menülerimi hesaplarken ekmek süt et sebze meyve grubu olarak değerlendiriyorum normalde en az 3 pors meyve en az 8 ince dilim ekmek veya en fazla 4 pors meyve veya en fazla 11 ince dilim ekmek hakkım var o günkü hareketliliğime bağlı değişiyor ama ben genelde 6 ince dilim ekmek grubu tüketmeye çalışıyorum az olsun karbonhidrat diye :) ondan bulamadım demek 100M niye diye :) ama menü bahane mekik şahane bence :)

Çok zıplamaktan mı oldu ki ablacım acaba şimdi nasılsın geçmiş olsun salı günü menün güzel olmuş yoğurt da ye her gün ihmal etme ablacım
canim sen cok ugrasmissin ama birazda takinti haline getirmissin bu adami.
belki sandigin kadar cok sevmiyor dahi olabilirsin.
hayatta birseyi ogrendim ki insanlari asla degistiremiyorsun Pinarcim.
birazcik esneyebiliyorlar belki ama onu bile istemezlerse elde etmek zor.
demem o ki sen ne zaman geri donsen bu adama peki diyor ama ilgi-alaka gostermiyor.
sanki hali hazirda seni hep var goruyor ki bu hic iyi bir dusunce degil..
sen bu sekilde yasamak istiyor musun hayatin boyunca bunu dusun?
evlendikten sonra daha agir gelecek, beklentilerin daha farkli olacak..
bence istedikten sonra onu kafandan cikarir, bir dahada arayip sormazsin.
kendine bir soz ver ve bence biran evvel uzaklas bu adamdan..
Allah yardimcin olsun canim...

KahvaltıM; 1 yumurta;zeytin, peynir;domates biber,2 yaprak marul, bir avuç badem ceviz
Öğle; 1 kase tarhana çorbası içine 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek koydum. Bir kase yoğurt, 4 kaşık aşure
Aksam;1 kase çorba ,fırında biber yogurtlu,2 parça fırın mücver,salata
Spor ;evde lesli 2mil
Su ;2 litre olur
cok guzel olmus canim masallah :)

Iyiyim canim çok şükür. Biraz daha usluydu bugün yada ben biraz daha alıştım artık. Yağmur ve fırtına vardı. Yürüyüşe çıkamadım. Az uyudu evde.belki erken uyur bugün bende kafa dinlerim
Sen nasılsın canim. Iyimisin bugün
insallah erkenden uyurda dinlenir:)
bende iyiyim canim, kahvaltimiz bitti Akinla, masadan kalkmak uzereyiz.
sonrada sozum var oyun oynayacagiz birlikte:)

Kizlar biz okul hazirligina basladik, kimsecikler yok takimda.:KK61:
Akini okula birakip, pastaneye gidecegim, yarin icin pasta siparisi verecegim.:hamarat:
Sonrada eve gelip, bebisin elbiselerini utuleyecegim, bir yandan takimi surekli takipteyim.
Gorusmek uzere opuyorum canlar..:KK15:

B belindamm gulum gittin mi bugun gorusmeye?
nasil gecti kuzum?
Gittim bitanem. Benim Türkiye de resepsiyonistlik deneyimim var bunun üzerine araştırma yapıyoruz şimdi. Aşçılık fransa da çok detaylı bilgi ve sunum gerektiriyormus. Bugün bana detaylı şekilde anlattı görevli kadın. Ben de biraz soğudum bu fikirden. Arayış içindeyim aslında. Bakalım gülüm nirvanaya ulasicam bu beyin yoğunluğuyla :)))
Senin de cafe de yapman süper olmuş bebek partisini. Evin batmaz anacım.

B belindamm gulum gittin mi bugun gorusmeye?
nasil gecti kuzum?
Gittim bitanem. Benim Türkiye de resepsiyonistlik deneyimim var bunun üzerine araştırma yapıyoruz şimdi. Aşçılık fransa da çok detaylı bilgi ve sunum gerektiriyormus. Bugün bana detaylı şekilde anlattı görevli kadın. Ben de biraz soğudum bu fikirden. Arayış içindeyim aslında. Bakalım gülüm nirvanaya ulasicam bu beyin yoğunluğuyla :)))

Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir zeytin yesillik
2minik dilim tbe tereyag ve biraz bal

Ogle
1kase patates salatasi
Peynir kavun
(Komsularimi cagirdim asure yapip yoruldular diye karisik oldu)

Aksam
2kucuk kofte
Sarmisakli yogurtlu ispanak kavurmasi
Yarim kase sehriye corbasi
Tadimlik asure minicik lokma

Su3lt
Spor henuz yapmadim
Melis uyuyunca yapicam kismetse adimda bildircem

Dün nobetciydim geldimi üst üste geliyor herşey neyse bugunumuze şükür yine.
Unut o adamı canım sen aşkta gurur yok ama karsilikliysa yok tek tarafliysa var canım gurur.
Aynen ablacım bugünümüze şükür... Haklısın ama beynim hep ya karşılıklıysa ya sevgisi var ama belli etmiyorsa deyip duruyor bana kabullenemiyorum sevmediğini :( ama hissediyorum da...
Canım aşkta Gurur olmaz sözü bence göreceli . Senin şu anda yaşadığın duruma göre degerlendirirsek bence gururlu ve her şeyden önce mantıklı olmalısın. Anladigim kadariyla sen hep bitirip hem de baslamis sin ilişkiye yani kendinde defalarca görmüşsun olmamış bu adam ama yüreğine söz gecirememissin. Senin yerinde olsam ona dair ne varsa çıkarırım hayatımdan. Telefon numarasi facebook bilmem ne herseyini silerim. Sen bu adamı yoksa unutamzsin. Aklını ilgini başka alana ver. Ne işle mesguldun sen canım?
Telefon numarasını silsem de aklımda ezbere biliyorum herşeyini tc sini anne kızlık soyadını bile biliyorum hakkında baya şey ezberimde malesef telefon numarasını kaç kez sildim kaç kez kaydettim... Ben henüz atanamamış felsefe öğretmeniyim aynı zamanda Türk-İslam felsefesi yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemndeyim aynı zamanda açıktan ilahiyat okuyorum ikinci sınıfım onda da bi yandan da arapça kurslarına gidiyorum bi yandan da arkdaşlarla sık sık buluşup etkinlik yapıyoruz ev işlerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum bazen bir yandan da kilo vermeye odakladım zihnimi ha bi de Kur'an kursum var yani aslında beynim dolu boşluktan düşünmüyorum onu zihinsel alışkanlık benimki bazen kendimi suçlu hissediyorum şimdi onla evli olsaydım ne olurdu diye düşünüyorum bazen gerçekten düşündüğüm gibi kötü mü olurdu? Aklım yüzde seksen kötü bir evlilik olurdu diyor... Çok konuştum kusuruma bakma ama iyi geliyor sizlerle konuşmak kafam rahatladı biraz :) sen ne işle meşgulsün :)

canim sen cok ugrasmissin ama birazda takinti haline getirmissin bu adami.
belki sandigin kadar cok sevmiyor dahi olabilirsin.
hayatta birseyi ogrendim ki insanlari asla degistiremiyorsun Pinarcim.
birazcik esneyebiliyorlar belki ama onu bile istemezlerse elde etmek zor.
demem o ki sen ne zaman geri donsen bu adama peki diyor ama ilgi-alaka gostermiyor.
sanki hali hazirda seni hep var goruyor ki bu hic iyi bir dusunce degil..
sen bu sekilde yasamak istiyor musun hayatin boyunca bunu dusun?
evlendikten sonra daha agir gelecek, beklentilerin daha farkli olacak..
bence istedikten sonra onu kafandan cikarir, bir dahada arayip sormazsin.
kendine bir soz ver ve bence biran evvel uzaklas bu adamdan..
Allah yardimcin olsun canim...
Amin inşALLAH cümlemizin yardımcısı olsun Mevlâ'm... Ben ondan uzaklaşınca o bana yaklaşıp da kafamı karıştırmaz inşALLAH yine :( bugünden itibaren noktayı koyuyorum kesin olarak...

İyi ki varsınız hepiniz iyi ki tanımışkm sizleri sağolun varolun :) ;)

Menu: sabah: yarim dilim ekmek
İki siyah zeytin
Yarim domates
Bir dilim salatalik
Kibrit kutusupeynir
Bir adet ucgen peynie
Sekersiz cay
Ara: activia meyveli yoğurt
Akşam: ezogelin corbasi
Yogurt
Salata yagsiz tutsuz
5 yemek kaşığı bulgur pilavi
Ara: 1 bardak ice tea
2 tane de cips attim agzima

Hoşgeldin canım. Kilon yokmuş aslında ama sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle olsun. Ben Sibel 28 yasındayım 1 oğlum var 2 yaşına girecek.

Evet Fatimem .

Resmi olarak tebrik ediyorum senaycim seni:)))

Ablam geçmiş olsun ya yorgunluktan olmuştur uçuk . Guzelce dinlenme fırsatı bulursun umarım.

Kaç yaşındaydın canım? Ben niye seni Danimarka da oturuyor diye hatırlıyorum. ? Burdaki biriyle mi karıştırdım?

Ben su an itibariyle eve girdim . Oğlan kreste birazdan gidip alcam Fatimem
Kız senin menuleri n niye eksik öyle . Çok düzensiz yiyorusun be kuzum. ..

Biliyorum canım, düzeltemiyorum :(

cok gecmis olsun ablalarin guzeli, dinlenebildin mi nobet sonrasi?

canim hicbir sey yememissin ki...
nasil oldun?

cok iyi yapmissin canim, duzenli beslenmeyle degerlerin dahada iyilesecek goreceksin :)

Yiyemedim canım.. Bugün sabah kötüydüm sonra toparlandım, yemeklerimi de yedim :)

Canlar Akini okula biraktim, oradan pastaneye gittim yarin icin bebek partisi pastasinin siparisini verdim.
Sonra esimle birer kahve ictik bulusup.
Simdi de eve geldim yemegimi koydum ocaga isiniyor:)
Sizlerin aksami nasil geciyor guzeller?

anladim gulum, ascilik zor oacaksa madem sen devam et arastirmaya bacim.
insallah gonlune gore bir is olur:)

Selam çıtır bayanlar menüm gelsin
Sabah
1 bardk çay
1kk peynir
1 kase yoğurt
Domates,salatalik
Öğlen
Şehriye çorbası
Akşam
1, porsiyon saç kavurma
4yk bulgur pilavi
1bardk ayrn
2 saat yuruyus (baya yoruldum)
2litre su
cok guzel olmus canim, hele yuruyusune bayildim:)

Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir zeytin yesillik
2minik dilim tbe tereyag ve biraz bal

Ogle
1kase patates salatasi
Peynir kavun
(Komsularimi cagirdim asure yapip yoruldular diye karisik oldu)

Aksam
2kucuk kofte
Sarmisakli yogurtlu ispanak kavurmasi
Yarim kase sehriye corbasi
Tadimlik asure minicik lokma

Su3lt
Spor henuz yapmadim
Melis uyuyunca yapicam kismetse adimda bildircem
afiyet olsun Kadris :)

Aynen ablacım bugünümüze şükür... Haklısın ama beynim hep ya karşılıklıysa ya sevgisi var ama belli etmiyorsa deyip duruyor bana kabullenemiyorum sevmediğini :KK43: ama hissediyorum da...

Telefon numarasını silsem de aklımda ezbere biliyorum herşeyini tc sini anne kızlık soyadını bile biliyorum hakkında baya şey ezberimde malesef telefon numarasını kaç kez sildim kaç kez kaydettim... Ben henüz atanamamış felsefe öğretmeniyim aynı zamanda Türk-İslam felsefesi yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemndeyim aynı zamanda açıktan ilahiyat okuyorum ikinci sınıfım onda da bi yandan da arapça kurslarına gidiyorum bi yandan da arkdaşlarla sık sık buluşup etkinlik yapıyoruz ev işlerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum bazen bir yandan da kilo vermeye odakladım zihnimi ha bi de Kur'an kursum var yani aslında beynim dolu boşluktan düşünmüyorum onu zihinsel alışkanlık benimki bazen kendimi suçlu hissediyorum şimdi onla evli olsaydım ne olurdu diye düşünüyorum bazen gerçekten düşündüğüm gibi kötü mü olurdu? Aklım yüzde seksen kötü bir evlilik olurdu diyor... Çok konuştum kusuruma bakma ama iyi geliyor sizlerle konuşmak kafam rahatladı biraz :) sen ne işle meşgulsün :)

Amin inşALLAH cümlemizin yardımcısı olsun Mevlâ'm... Ben ondan uzaklaşınca o bana yaklaşıp da kafamı karıştırmaz inşALLAH yine :KK43: bugünden itibaren noktayı koyuyorum kesin olarak...

İyi ki varsınız hepiniz iyi ki tanımışkm sizleri sağolun varolun :) :KK66:
canim iyiki bizde seni tanidik..
hic uzme canini, bak epeyde yogunsun Pinarcim, bu yogunluklarin seni mesgul de tutuyor cok sukur.
sen bu yaptigin seylere odaklan, her sey guzel olacak insallah..

Menu: sabah: yarim dilim ekmek
İki siyah zeytin
Yarim domates
Bir dilim salatalik
Kibrit kutusupeynir
Bir adet ucgen peynie
Sekersiz cay
Ara: activia meyveli yoğurt
Akşam: ezogelin corbasi
Yogurt
Salata yagsiz tutsuz
5 yemek kaşığı bulgur pilavi
Ara: 1 bardak ice tea
2 tane de cips attim agzima
ilk gun icin menun guzel canim ama aksam yemekten sonra cips ve ice tea olmamis.
100 adet ip atlama telafisi gelecek Burcakcim:)
Sporunda guzel olmus:)

Slm kızlar ben geldim nasılsınız bakim:)))
hu hu sekerim nasilsin kacak olsun sende :)

Back
X