- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Ay cnm bnm çok az yemissin yeniden kotulesirsin dikkat et kendine
Sağol canım, 2 saate yakındır uyanığım ama hala yataktayım, çıkamadım bitürlü yataktan halim yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm bnm çok az yemissin yeniden kotulesirsin dikkat et kendine
Hoşgeldin kuzum inşallah kiloları verirsin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum
GünaydınMerhabalar herkese gunaaaayydiiin
Geçmiş olsun ablacimGünaydın kızlar kötü bir gece geçirdim uyku tutmadı dün dudağımda uçuk çıkıyordu üç tane hemde biraz daha büyüdüler baş ağrısı vardı ağrı kesici içtim reglim hala başlayamadı acınacak haldeyim eve gidip duş alıp yatmak istiyorum.
Salı menum
Sabah 2 dilim the arası peynir haşlanmış yumurta zeytin bir dilim baklava yine
Öğlen çiğköfte dürüm çay yeşillik
Sade kahve kuş lokumu
Akşam 1 kepçe çorba dalyan köfte 1 dilim ekmek
Sade kahve
Su 2.5 lt
Spor 1200 zıplama 3000 adım @gulpinargul
Kızlar nerdesiniz yoksa herkes yürüyüşte mi
Nasılsın kuzumBenn burdayım :)
Haydi kolay gelsin tatlım yorulmazsan dönüşte de yürü. burda yağmur yağıyor ben evde koşmaya devamAma bnde hazirlaniyorum yuruyuse hastaneye gidicem birazdan gidişte taksiye binerek ama gelişte yürümeyi düşünüyorum yol 1 saat birazda tirsiyorum ama hadi bakalım :)
Ama bnde hazirlaniyorum yuruyuse hastaneye gidicem birazdan gidişte taksiye binerek ama gelişte yürümeyi düşünüyorum yol 1 saat birazda tirsiyorum ama hadi bakalım :)
Nasılsın kuzum
Herkese merhaba kızlar. Nasılsınız ne var ne yok. Ben yürüyüşe gitmeyi planlıyordum ama sabah bir kalktım ki yağmur yağıyor ve çok rüzgarlı. Bakalım artık hayırlısı. Belki biraz hafiflerde çıkarım
Hoşbulduk fatimem. Şükür iyiyim. Kizla uğraşıyorum işte. Birde yemek yapsaydım iyi olcakMerhaba canım..
Hoşgeldin..
Ben iyiyim sen nasılsın ? :)
Olmadı evde yürü canım..
Canım ben 4 normal doğum yaptım ama şu an 3 kızım var. İlk kızım erken doğdu ve 2 gün yaşadı malesefSenin 4 çocuğun mu varr ??
Ben 3 biliyordumm![]()