Aynen ablacım bugünümüze şükür... Haklısın ama beynim hep ya karşılıklıysa ya sevgisi var ama belli etmiyorsa deyip duruyor bana kabullenemiyorum sevmediğini

ama hissediyorum da...
Telefon numarasını silsem de aklımda ezbere biliyorum herşeyini tc sini anne kızlık soyadını bile biliyorum hakkında baya şey ezberimde malesef telefon numarasını kaç kez sildim kaç kez kaydettim... Ben henüz atanamamış felsefe öğretmeniyim aynı zamanda Türk-İslam felsefesi yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemndeyim aynı zamanda açıktan ilahiyat okuyorum ikinci sınıfım onda da bi yandan da arapça kurslarına gidiyorum bi yandan da arkdaşlarla sık sık buluşup etkinlik yapıyoruz ev işlerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum bazen bir yandan da kilo vermeye odakladım zihnimi ha bi de Kur'an kursum var yani aslında beynim dolu boşluktan düşünmüyorum onu zihinsel alışkanlık benimki bazen kendimi suçlu hissediyorum şimdi onla evli olsaydım ne olurdu diye düşünüyorum bazen gerçekten düşündüğüm gibi kötü mü olurdu? Aklım yüzde seksen kötü bir evlilik olurdu diyor... Çok konuştum kusuruma bakma ama iyi geliyor sizlerle konuşmak kafam rahatladı biraz :) sen ne işle meşgulsün :)
Amin inşALLAH cümlemizin yardımcısı olsun Mevlâ'm... Ben ondan uzaklaşınca o bana yaklaşıp da kafamı karıştırmaz inşALLAH yine

bugünden itibaren noktayı koyuyorum kesin olarak...
İyi ki varsınız hepiniz iyi ki tanımışkm sizleri sağolun varolun :)