- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EhhehehehehehKötü yakalandın kadriş![]()
Enerjik sin bugün süper:)))Sana da günaydın fıstıkkkk![]()
Çok şükür valla keyfim yerinde bebiş beni kendime getiriyo gülücükler atıo falanEnerjik sin bugün süper:)))
Benim de spor yapasım var ama halim yokKalk yavrum her yerim hamlamış dün hoca mahfetti beni koltuk altım bile ham bugün gidip yine ölümüne spor yapacam uyan evi temizliceksib mis gibi olucak heryer hade bakem

Tam önünde 2 parça var valla ben baklavaya benzettim acep canım istiyorda o tabakta salata falan var da ben mi baklava börek görüyorum kikijki :)))Hakkaten kadriş söyle bakim börekmi baklava mı![]()
Spor yapmaya başla açılırsın kalk kalkBenim de spor yapasım var ama halim yok![]()

Ya küçük olunca ayrı odada yatıramıyo insan bide bizimki sürekli gece uyanıyo beni göremezse çığlık ćığlığa kalıyo alıştı bana cokkk:))Çok şükür valla keyfim yerinde bebiş beni kendime getiriyo gülücükler atıo falan
Yanında odanda yatırma ben hamzada o hatayı yaptım çocuk 6 yaşına kadar yanımıza geldi hala zorluyo bazen gece geliyo odasına geri yatırıyorum
Hasan doğunca aynı hatayı yapmicam dedim 4 aylıkken onu da kendi odasına yatırdım gece gidip bi emziriyorum koyuyorum uyuyo ohhh beeee dünya rahatlık varmış dedim
İnan çocuk öyle daha rahat sende
Bende baklavaya benzettim bak baklavayı gördün kadriş kaçtı iyimi kız ceza gelicek diye korktu sanırımTam önünde 2 parça var valla ben baklavaya benzettim acep canım istiyorda o tabakta salata falan var da ben mi baklava börek görüyorum kikijki :)))
Sen başla ardından belki gelirimSpor yapmaya başla açılırsın kalk kalk![]()

Yok yatırılıyo çok güzel yatırılıo sadece telsiz aldım ama ben telsiz sesi 3 sn sonra getiriyor ben o 3. Saniyede odasında oluyorum zaten :)) koltuğuma oturup emziriyorum geri koyuyorum hiiiç bişicikler olması çok şükür ayrıca park yatak aldım bende. Hamzaya karyola almıştık oda takımında tehlikeli geldi gidip park yatak aldım. O yüzden hasana da drek park yatak satın aldım öneririm düşme tehlikesi yok.benimki 8 aylık oldu hala emeklemiyor tembel:)Ya küçük olunca ayrı odada yatıramıyo insan bide bizimki sürekli gece uyanıyo beni göremezse çığlık ćığlığa kalıyo alıştı bana cokkk:))
O varya o 30 dan fazla kilo verdi. Tabaktakileri yememiştir bile ölümüne spor yapıyo yarın bak gör mezun da olacak mis mis darısı herkesin başınaBende baklavaya benzettim bak baklavayı gördün kadriş kaçtı iyimi kız ceza gelicek diye korktu sanırım![]()
Ben bugün sanırım akşam 20:00 gibi spra gidicem cnm ben kahvaltıya gidiyorum çookkk öpüyorumSen başla ardından belki gelirim![]()
Afiyet olsun canım :))Ben bugün sanırım akşam 20:00 gibi spra gidicem cnm ben kahvaltıya gidiyorum çookkk öpüyorum![]()
Evet ikinci avuç fazla oldu sayılabilir gerçi aşurenin içinde kuru üzüm yoktu ama o an aşure yiyeceğimi bilmeden kuru üzümü yemiştim ama özel günümde olduğum ve çok fazla kanamam olduğu için de yararlı olmuş da olabilir göz kararmam olmadı dün meyve porsiyon hakkım 3 ya da 4 taneydi zaten o yüzden meyve porsiyon hakkımı da aşmış değilim aslında...canim gunluk 2 avuc kuru uzum oldukca fazla.
asurede var bugun menunde.
azicik kacmis sanki...
Kosturmacadan fırsat olmadı gülüm ama eti baya yedim dükkanda porsiyonum büyüktü.
Ben turizm yüksekokulu mezunuyum canım. 1 sene türkiyede çalıştım. EvleNnice fransa ya geldim ve kendi işimi yapamadım.
İyi canım çabuk toparlanmıssın :)))Günaydın. Kendimi biraz toparladım![]()
Toparlanmasam işim daha zordu yaİyi canım çabuk toparlanmıssın :)))