• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim moralim yerlerde yediklerime pzt salı dikkat ettim ama bugün az dikkat ettim saçlarım dökülüyor elimde egzama var d vitaminim çok düşük demir eksikliği göz tansiyonu yüksek lisans yapıyorum tez dönemindeyim bir yandan o bir yandan kpss ye çalışmak istemek ama çalışamamak şu anda boşlukta gibiyim gerçekten uykum çok düzensiz bi türlü düzene sokamadım ne kadar yürüyüş yapmalıyım günlük yürüyüş bandında bilmiyorum evde yürüyüş bandım var ama ne kadar kullanmam gerek bilemiyorum nasıl beslenirsem bana fayda eder bilemiyorum gelecek haftalarda bi dahiliye uzmanına gidip diyetisyene yönlendirmesini mi istesem yoksa netten bi online diyetisyenlerden birine mi başvursam bilemiyorum... Yarın 3 günlük menümü paylaşsam olur mu? Şimdi uyuyacağım... Yawrukush Yawrukush

Herkese sevgilerimle

Benim moralim yerlerde yediklerime pzt salı dikkat ettim ama bugün az dikkat ettim saçlarım dökülüyor elimde egzama var d vitaminim çok düşük demir eksikliği göz tansiyonu yüksek lisans yapıyorum tez dönemindeyim bir yandan o bir yandan kpss ye çalışmak istemek ama çalışamamak şu anda boşlukta gibiyim gerçekten uykum çok düzensiz bi türlü düzene sokamadım ne kadar yürüyüş yapmalıyım günlük yürüyüş bandında bilmiyorum evde yürüyüş bandım var ama ne kadar kullanmam gerek bilemiyorum nasıl beslenirsem bana fayda eder bilemiyorum gelecek haftalarda bi dahiliye uzmanına gidip diyetisyene yönlendirmesini mi istesem yoksa netten bi online diyetisyenlerden birine mi başvursam bilemiyorum... Yarın 3 günlük menümü paylaşsam olur mu? Şimdi uyuyacağım... Yawrukush Yawrukush

Herkese sevgilerimle

Çok geçmiş olsun canım.
Böyle kafanı karıştırıp bırakma kendini..
Doktora git, sonra diyetisyene de git..
Zor günlerden geçiyorsun belli, kendi başına birşey yapma derim..

Kizlar okuldan geldik, Akin bugun yine ogretmenini cok uzmus:(
Haliyle bende cok uzuldum bu duruma.
Simdi onu yatirdim birazcik dalsin bakalim, sonra ben yemegi hazirlayacagim.
Tekrardan iyi geceler...

Kizlar okuldan geldik, Akin bugun yine ogretmenini cok uzmus:KK43:
Haliyle bende cok uzuldum bu duruma.
Simdi onu yatirdim birazcik dalsin bakalim, sonra ben yemegi hazirlayacagim.
Tekrardan iyi geceler...

Üzülme canım benim, geçecek elbet..
Büyüdükce daha uslu olur inşaAllah..
Kolay gelsin canım..

şu dönemde verdiğin moral benim için okadar öenmliki Allah razı olsun senden ,biraz olsun rahatladım
senden de canim, icini ferah tut.
herkes hata yapar bu hayatta hem de defalarca..
muhim olan seni hatalarinla da sevecek, kabullenecek insanlar biriktirmek.
gerisi faso fiso...

@gogo2405 nasılsın canım , nasıl gidiyor ?
Bende gıdım gıdım bu sefer :KK51:

4.takım üyeleri hepinize selam olsun , bol eksili tartılarınız olsun :KK68:
tesekkur ederiz canim :)

Hiç sorun değil özgem. bu hamile halinle uğraşıyorsun o kadar valla hakkını helal et
estagfirullah canim, ah birde tam yapabilsem her seyi :)

*** YARIŞMA SONUCU ***

@Saadetim33 - 10.000 adım
@belindamm - 9.300 adım
@Burcak41 - 16.774 adım
@haeshin - 15.700 adım
umutLatahzen umutLatahzen - 9.035 adım

tum katilan citirlara tesekkurler...

Kaçamaklar Kaçamaklar özgemmmmm şu kıza ceza verir misin lütfen :KK49:
Su ve spor güzel olmuş ama gülüm :halay:
Tabi ilk günler olur böyle alışınca artık senin canın istemez :KK36:
ceza mi hemennnnn :)

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira

@Burcak41 arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden @haeshin yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük

@Saadetim33 'e gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @belindamm ı da
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif
tebrikler canlar :)

Sağol canim. Allah sana da nasip etsin. Calisiyor musun? Ev hanimi misin ?

Ozgem kv 10 kasimda donecek. Ben o zamana kadar hergün gidicem mecbur. Sabah hazirliklarini yapiyorum mutfaktayim. Ascibasi memo:)))

Yakînmıs tarihleri . Yaramaz bebeler 2014 bebeleri

Abla sorma ya mazgallatin altindan 1 büyük poset ça mur cikardim. Meger gider boru su tikanmis. Çamur dolmus içine edicem takip giristim .

Kiz beni niye etiketlemedin :)) lahana ve manti biraz cezalik geldi bana kuzum.

Bencede spirali bi arastir canim. Boyle normal degil ayda 2 3 defa regl olman.

Dinlendim kuzum sen de dinlensen ne ii olur.

Iim canm benim. Kosturmaca icerisindeyim.
tebrikler canlar.
cok degilmis neyseki SIbelim, sanada degisiklik aslinda bakma sen.
yoruluyorsun elbet ama gecici bir sureligine gulum :)

:KK70: kız dün caliscam diyodun sankim bugün vaz mı gectin..

@Saadetim33 Dahlia_ Dahlia_
Kızlar bu arada ben kendi cezamı verdim :KK70:
100 squat yaptim az önce.. :KK55: :KK70:
100squat yetmez 200de ip atlama cezasi gelecek canim :)

Menüm

Sabah
Domates
Salaalık

Öğlen yemek yemedim, yani aç değildim zorla yemek istemedim..

Ara
1 nar

Akşam
Fırında tavuk
Domates
Salatalık

Su 1.5 litre
5 fincan çay

Spor - 40 dk kadar yürüyüş..

Herkese sevgilerimle
canim benim su siralar zorlu birdonemden geciyorsun.
Geldi mi hep ust uste gelir ama Allaha sukur hicbiri cozumsuz dertler degil.
Sen bir dahiliye uzmanina git, ondan seni bir diyetisyene yonlendirmesini iste.
Yuruyus bandin varmis harika firsat.
Hergun yarim saat yuruyus yapmaya calis, seni dinlendirir ve bu sIkIntilardan uzaklastirir egzersiz.
Vaktin cok yoksa 15dk yuruyus yap, kendi durumuna gore ayarla.
Tezinde de kolayliklar diliyorum, tez hazirlamak insana cok zor geliyor o donemler ama ben suan olsa yeniden arastirma yapip , tez yazmak isterdim..
Allah kolayliklar versin canim..

**DUYURU**

Kizlar cuma zayiflama yarismasi uyelerimiz olarak aslinda hepimizin sIkca yasadigi bir problemi, sagolsun arkadaslar dusunup bir topik actilar:p
Saglikli yemek tarifleri..:hamarat::kk77:
Hepimiz ara sira aksama ne yemek yapsak, sabah nasil kahvalti etsek vs diye dusunuyoruz.:KK50:
Artik her gun bu topigi ziyaret edebilir, yeni yeni diyetlerimize uygun yemek tarifleri bulabilirsiniz.:halay:
Ve dilerseniz sizlerde saglikli yemek tariflerinizi paylasabilirsiniz.:21:
Yeni topigimiz hayirli olsun...:KK68:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

**DUYURU**

Kizlar cuma zayiflama yarismasi uyelerimiz olarak aslinda hepimizin sIkca yasadigi bir problemi, sagolsun arkadaslar dusunup bir topik actilar:p
Saglikli yemek tarifleri..:hamarat::kk77:
Hepimiz ara sira aksama ne yemek yapsak, sabah nasil kahvalti etsek vs diye dusunuyoruz.:KK50:
Artik her gun bu topigi ziyaret edebilir, yeni yeni diyetlerimize uygun yemek tarifleri bulabilirsiniz.:halay:
Ve dilerseniz sizlerde saglikli yemek tariflerinizi paylasabilirsiniz.:21:
Yeni topigimiz hayirli olsun...:KK68:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Bayıldımmm :))
Değişik yemekler yicem galiba bundan sonra :))
Pek türk yemeği bilmiyorum ama bu topik sayesinde heves ettim ara sıra yaparım artık :)

:KK70: kız dün caliscam diyodun sankim bugün vaz mı gectin..

@Saadetim33 Dahlia_ Dahlia_
Kızlar bu arada ben kendi cezamı verdim :KK70:
100 squat yaptim az önce.. :KK55: :KK70:
kiz ben 6 sneedir yiyom iciom yatiom :D calisirsamki ole heryerde calismam. calsirsam ewladim icin . o benm eksik kaldigim hic biside eksik kalmasin die :)

senden de canim, icini ferah tut.
herkes hata yapar bu hayatta hem de defalarca..
muhim olan seni hatalarinla da sevecek, kabullenecek insanlar biriktirmek.
gerisi faso fiso...

tesekkur ederiz canim :)

estagfirullah canim, ah birde tam yapabilsem her seyi :)

tum katilan citirlara tesekkurler...

ceza mi hemennnnn :)

tebrikler canlar :)

cok degilmis neyseki SIbelim, sanada degisiklik aslinda bakma sen.
yoruluyorsun elbet ama gecici bir sureligine gulum :)

100squat yetmez 200de ip atlama cezasi gelecek canim :)

:D olsun sorun yok.. ama ipim de yok oldugum yerde zıplarım :D

kiz ben 6 sneedir yiyom iciom yatiom :KK70: calisirsamki ole heryerde calismam. calsirsam ewladim icin . o benm eksik kaldigim hic biside eksik kalmasin die :)

Calismak en basta insanin kendisi icin iyi aslinda hem maddi hem manevi.. hel de o kadar okudum ettim en azindan biraz emegimin karsiligini alayim istiyorum ama bakalim düzgun guzel bi isim olursa calisirim simdilik evdeyim.. hayirlisi :)

Back
X