• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insallah canim, benimde dualarimdasin...

cok sevindim ablacim, guclu kadinsin vesselam :)
dil ogrenmesi guzel aslinda ablacim.
bugun parkta arkadasina gel beraber oynayalim dedi ingilizce cok sasirdim, ilk kez duyuyorum Akindan:)
Birde kaydiragin tepesine cikti asagidaki arkadasina bagiriyor "Come on Ryannn" diye, guldum istemsizce :))

neden oluyormus gulum ,ne dedi doktor?
tedavisi nasilmis?
Rabbim sifalar versin asyam, Allah buyuktur..

her zaman :)

evet canim sorma :)
dr doğduktan sonra takip edilecek dedi ama doğum içinde canımı sıktı şekerden dolayı abuk subuk konuştu.haftaya çağardı yine gidicem hiç bilmiyorum neden oluyor noluyor.Allaha sığınıyorum:dua:

oyleler ablacim malesef :KK43:

nasilsin canim, ne var ne yok?

canimin ici gozumden mi kacmis, nasil dikkatsizlik yaptiysam, kusuruma bakma..
sen bu hafta umutLatahzen umutLatahzen ile es ol gulum , olur mu?

Bugun nasilsin Iremcim, hepimiz zaman zaman boyle oluyoruz kuzum..
Üffff sorma kaptanım ya.
aynıyım.
sabah sporuna başlıcaktım oysa. planlı ilerlicektim.
ders calışmam lazım.
lys düşünüyorum bu yıl.
ona bile başlıyamadım.
Gecen hafta cok enerji ve istekliydim. bu hafta resmen balon gibi sönügüm.
Noldu anlamadım

Selamun aleykum kızlar iki dakka hemen anca
fifırsat buldum sırf sizi ihmal etmemek için Yawrukush Yawrukush babaannemi kaybettim akciğer kanseriydi 3 yıldır savaşıyordu bu sabah aramızdan ayrıldı :KK43: tam iyi oldum derken çok seviyodum çok bagliydim :KK43: hakkınızı helal edin ister bni listeden çıkar ama bn cikarmadinii istemiyorum 1 hafta izin verirsen eğer veremiyosanda listeden çıkar yapacak bisey yok :KK43:
Başın sagolsun canım.

Kızlar bana ip atlama cezasi olmasin yaa simdi kalkip yapiyim dedim tam ziplicaktim ama ben bebis istedigim icin bide olmaz olmaz olacagi tutar sebep olmayip hoplayip ziplayip da..
Ip atlama cezasini benden cikarsaniz olur demii :)
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Baska ceza bekliyorum onun yerinee :)

insallah canim, benimde dualarimdasin...

cok sevindim ablacim, guclu kadinsin vesselam :)
dil ogrenmesi guzel aslinda ablacim.
bugun parkta arkadasina gel beraber oynayalim dedi ingilizce cok sasirdim, ilk kez duyuyorum Akindan:)
Birde kaydiragin tepesine cikti asagidaki arkadasina bagiriyor "Come on Ryannn" diye, guldum istemsizce :))

neden oluyormus gulum ,ne dedi doktor?
tedavisi nasilmis?
Rabbim sifalar versin asyam, Allah buyuktur..

her zaman :)

evet canim sorma :)
Biraz zaman lazım farklı bir duruma alışma süresi kişiden kişiye değişiyor. Ama bebek doğduktan sonra ara sıra okula gönderme akını çünkü çocuklar ben okuldayken annem kardeşimle güzel vakit geçiriyor diye dusunuyolarmis bikaç arkadastanda duymuştum büyükler ben okuldayken siz nasılsınız parkami gittiniz çokmu eğlendiniz gibi şeyleri söylediklerini
:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:SALI - CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Edsoff--:KK200: :KK200:-:nazar: :nazar:--
haeshin:rapci: 200JJODUL :KK76::KK200: 100M:eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:--
gogo2405:rapci: :rapci::KK76: :KK76:-----
tiffany20:rapci: :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:--
Burcak41ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar::KK71: :KK71:-
AKovser10 DK YODUL:KK200: :KK200::eğlence: ----:nazar: ----:KK71: :KK71:-
KarKralicesiODUL :rapci:200IA :KK76:100S 100M100JJ :eğlence::nazar: :nazar:--
belindammODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: 200IA100JJ 100S:nazar: :nazar::KK71: :KK71:-
Alya008ODUL 10DK Y150JJ :KK76:100M 100S:KK200:100JJ :eğlence:15DK Y :nazar::KK71: :KK71:-
pembe hayaller:rapci: :rapci:ODUL :KK76:MUAFMUAFMUAFMUAF-
umutLatahzen-----200IA :KK71:-
marlin18ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:15DK Y :KK71:-
Saadetim33:rapci: :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200:-:nazar: DINLENME:KK71: :KK71:-
fyzanur--:KK200: :KK200::eğlence: :eğlence:15DK Y :nazar::KK71: :KK71:-
gulpinargulODUL DINLENME10DK Y :KK76::KK200: :KK200:----

[/td][/td][/td][/td]
Kaç gün olmuş menü paylasmamisim ama çok hatırlamıyorum dün dışında kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım toplu cezamı alayım ben haftasonu yapayım özgem. Dün 3 dilim pizzayı cigneyemeden yutmak suretiyle yedim öğlen onada ceza lazım bittim ben.
**TAKIM ICI ESLESTIRME**

• Haftaya pazartesi gunune dek, eslerimizin menulerine, sporlarina ve ictikleri su miktarlarina hergun mutlaka yorum ve yapici elestirilerde bulunmayi unutmayalim.:KK5:
  • Eslerimizin motivasyonu duserse destek olalim.:KK19:
  • Yarismalarimiz icinde eslerimizi tesvik edelim.:KK4:
  • Yani butun esler birbirinden sorumlu canlar.:p
  • Tum takima guzel kilo vermeler dilerim.:KK200:
Eslerim sizinlede ilgilenemedim artık haftaya inşallah

Dahlia_ Dahlia_ kız bende katıldım adım yarışmasına tek sorun adım sayımı bilmiyordum :KK70: 1 saat yürüdüm bari listenin sonuna iliştirseydin beni :KK70:

Aslında Gonca abla da yazmıştı 1 saat yaklaşık 6.000 adım ediyor..
Ama sonuçta yarışma, 1 sayının bile eksik ya da fazla olması önemlii :KK45:

Kızlar bana ip atlama cezasi olmasin yaa simdi kalkip yapiyim dedim tam ziplicaktim ama ben bebis istedigim icin bide olmaz olmaz olacagi tutar sebep olmayip hoplayip ziplayip da..

Tamam canım :)
Özge, Ebruya güzel güzel yürüyüş cezaları yaz bitanem :KK39:

Canım sen bebek istiyosun sanırım bunun için tedavi görüyomusun olmamasının sebebi ne merak ettim:))

Biraz zaman lazım farklı bir duruma alışma süresi kişiden kişiye değişiyor. Ama bebek doğduktan sonra ara sıra okula gönderme akını çünkü çocuklar ben okuldayken annem kardeşimle güzel vakit geçiriyor diye dusunuyolarmis bikaç arkadastanda duymuştum büyükler ben okuldayken siz nasılsınız parkami gittiniz çokmu eğlendiniz gibi şeyleri söylediklerini

Kaç gün olmuş menü paylasmamisim ama çok hatırlamıyorum dün dışında kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım toplu cezamı alayım ben haftasonu yapayım özgem. Dün 3 dilim pizzayı cigneyemeden yutmak suretiyle yedim öğlen onada ceza lazım bittim ben.

Eslerim sizinlede ilgilenemedim artık haftaya inşallah
Neyyyy pizzami yutmadanmiiii:eek:

Back
X