• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim aksam gecmisi okuyayim diye bir actim sayfalar dolusu mesaj gordum cook mutlu oldum:KK68:
Ne guzel sohbetler edilims takimimizda, yeni uyelerimiz enerjiniz daim olsun, takimimiza ne guzel hareket geldi sayenizde:KK200:
Bugun tam okul oncesi Akin mahsun kedi gibi sirnasti bana, burnu da akiyordu kuzumun,okula yollamadim beraber hastaneye gittik.
Oradan restorana ana-ogul, sonra bir arkadasim ve Akin yaslarinda oglu da katildi bize..:anne:
Sonrada cocuk muzesine gittik bugun bedava gunuydu, cadilar bayrami konsepti, ne eglendi kuzular:KK48:
Biz bile eglendik, sonrada 45dk yolculugun sonunda 7.30da aksam eve varabildik.
Akinin hastaligi ilerledi, muhtemelen yarinda okula goturemem.
Burun akintisi ve oksuruk icin balli iksir verdim.
Ayaklarina, gogsune,sirtina vicks surdum, birde buhar makinasini actim.
Esimle bir diziye basladik bu saate kadar kalkamadik basindan.
Simdi artik benim icin uyku vakti , sizler icin yeni gune merhaba.:KK68:
Guzeller dilerim tarti hepinizin yuzunu guldursun, kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyoruz, hayirli cumalar...
ebc1563bb30d73ffa0b94fa2e3628581.webp

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PERSEMBE GUNu MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Edsoff--:KK200: :KK200:-:nazar: :nazar:-400IA :KK73:
haeshin:rapci: 200JJODUL :KK76::KK200: 100M:eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:--
gogo2405:rapci: :rapci::KK76: :KK76:----:KK73: DINLENME
tiffany20:rapci: :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:--
Burcak41ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
AKovser10 DK YODUL:KK200: :KK200::eğlence: ----:nazar: ----:KK71: :KK71::KK73: :KK73:
KarKralicesiODUL :rapci:200IA :KK76:100S 100M100JJ :eğlence::nazar: :nazar::KK71: :KK71:-
belindammODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: 200IA100JJ 100S:nazar: :nazar::KK71: :KK71:-
Alya008ODUL 10DK Y150JJ :KK76:100M 100S:KK200:100JJ :eğlence:15DK Y :nazar::KK71: :KK71::KK73: :KK73:
pembe hayaller:rapci: :rapci:ODUL :KK76:MUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
umutLatahzen-----:KK73: :KK73:
marlin18ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200::eğlence: :eğlence::nazar: :nazar:15DK Y :KK71::KK73: :KK73:
Saadetim33:rapci: :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200:-:nazar: DINLENME:KK71: :KK71::KK73: DINLENME
fyzanur--:KK200: :KK200::eğlence: :eğlence:15DK Y :nazar::KK71: :KK71:15DK Y :KK73:
gulpinargulODUL DINLENME10DK Y :KK76::KK200: :KK200:----

[TD10DK Y :KK71:[/TD]

[/td][/td][/td][/td]

**TAKIM ICI ESLESTIRME**

• Haftaya pazartesi gunune dek, eslerimizin menulerine, sporlarina ve ictikleri su miktarlarina hergun mutlaka yorum ve yapici elestirilerde bulunmayi unutmayalim.:KK5:
  • Eslerimizin motivasyonu duserse destek olalim.:KK19:
  • Yarismalarimiz icinde eslerimizi tesvik edelim.:KK4:
  • Yani butun esler birbirinden sorumlu canlar.:p
  • Tum takima guzel kilo vermeler dilerim.:KK200:

**KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM**

***4. Takım 489. Etap ***

gogo2405 (66.9///%)
tiffany20 (52.3///%)
KarKralicesi (69///%)

Alya008 (69.1///%)
gulpinargul (81///%)
haeshin (61.1///%)

4. Takim Ortalaması: %

***BALLI LOKMALAR***

belindamm (67.8///%) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.9///%0) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

marlin18 (57.6///%)
pembe hayaller (62.1///%) yeni uye, baslangic kilosu:64, baslangic tarihi:9 Ekim, Hedef:55
Burcak41 (52.8///%) yeni uye, baslangic kilosu:53, baslangic tarihi:18 Ekim Hedef:47
fyzanur (78.6/78.5/0.1/%0.13)
edsoff (83///%)
umutLatahzen (81///%)
yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:25 Ekim, Hedef:70
Ebush_354 (84///%) yeni uye, baslangic kilosu:84, baslangic tarihi:27 Ekim, Hedef:60

Ortalama: %

Ay inşALLAH onu da verebilirsin :) inşALLAH ben de verebilirim o kadar kilo :) peki verdiğin kilolar yağdan mı gitti kastan mı gitti? Bu ara en çok kafama takılan soru bu ben şimdiye kadar 6,5 kilo verdim ve şu an d vitamini eksikliği çıktı bende :KK43: daha doktora kan sonucumu göstermedim interrnetten baktım sonucuma kaç gündür canım sıkkın ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar d3 vitamini kullanmışım... Bu arada sen bunca kiloyu verirken diyetisyene de gittin mi spor olarak ağırlıklı ne yaptın?

İnşALLAH verebilirsin ablacım çok az kalmış ha gayret :KK66:

Yawrukush Yawrukush

bende talesemi taşıyıcılığı var bu yüzden kan değerlerim hep düşük kan değerlerime uygun yazılmış diyetim vardı 2014e ait ona başlayım dedim sonra saçım çok döküldüğü için doktora gittim d vitaminim düşük çıktı kan sonucumda daha doktora gitmedim tekrar bu sonucu netten ben gördüm doktor da salı günü bakıp ilaç verir herhalde :KK43: bu ara süt yoğurt tüketmeye güneşte dolaşmaya özen fösteriyorum muhtemelen yeni bir diyet listesi de alacağım salı günü... Canım sıkıldı... Şimdiye dek verdiğim 6.5 kiloyu kastan mı kaybettim acaba :KK43: bu arada karın kasım hala ağrıyor mekiği yanlış mı yaptım ne yaptım... Ben sadece yürüuüş cezası alsam olur mu acaba? Çekemediğim 50 mekiği de bu hafta sonundaki yürüyüşlerden düşsek olur mu? Ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar annem mamama d3 katmış hep... Bu arada benim adet kanamam da çok oluyor henüz bitmedi ama bitmek üzere... Onu da dicem doktora.. Takıntı konusunu da %80 aşmış durumdayım elhamdülillah :) kolay kolay depresifleşmem bu ara ALLAH'ın izni ile :KK66:

Canim diyetisyene gitmedim
Biyoloji mezunuyum besinlerle ilgili bilgim cok fazla
Yagmi kasmi bilemem ama sporda set sayilari tekrarlari spordan sonra beslenme tarzi seyleri biliyorum kas kaybetmemek icin onlarida kizlardesim spor akademisi okudu ona ve ozgeye danistim...
Youtube dan cok video izledim kilo verenleri ve diywtisyenleri instgramdan takip ettim
Hergun duzenli multivitamin kullandim

Spor olarak 1gun kosu bandinda min.45dk yurudum kosar adim
Diger gun20-30dk isinmak icin yuruyup kas calistim ev imkaniyla

Spordan sonra muhakkak protein aldim
Ve her gece karnim guruldayarak uyudum istisnasiz canim
Umarim aciklayici olmustur

Elbet zor bir surec ama asla imkansiz degil

aaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdik

yaziyorum

yazicam

dur unuttum

hatrlicam

bekle canim

geliyor

aklima

he

geldi

sabah patates kavurmasi
domates salatalik 1 dilim sokellali ekmek
cay peynir

aksam 1 dilim buskuvi tatlisi
2 dilim borek
su 1 bardak
spor 15 dkka gobek attim :KK70:
al sana menu
Bu menüye yorum bile yapamayacağım diyet bu menü nün nere sinde:sinirli:tatlıları börekleri götür müş niye yazmadığın belli oldu şimdi menülerini:KK70:
kiz nireeee menu nerdeeee Alya008 Alya008
Canım ben günlük yazıyorumda sen görmüyosun:KK48:
özge seni görünce bana diycekki feyzacım senin menüne dediklerim için üzgünüm beterin beteri varmış :KK70: hayır üstüne göbek bari atmasaydın ohh olsunn yedim işte yedim işteee yandann yandannnn mı yaptın :KK70:
Aynen feyza bu senide geçti senden beteride varmış:KK70:
Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadı :KK43: eğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
Canım tekrar başın sağolsun bizim kız bıraksa bende okurdum günde bile iki sayfa ancak okuyabiliyorum bırakmıyor minnoş
:KK70::KK70:
Arabanın arkasına da yazdırır kesinnn :KK70:

Güvendiğim dağlara kar yağdıranlar, hazırlanın kaymaya geliyorum :KK70::KK70:
Hehehe bu komikti:KK70:
Feyzanın cezalarından Özge kitap yazacak yakında :KK70:
Aynen bencede :KK70:
Bence de bide Fikriyenin :KK70::KK70:
Hehe feyza dan bulaştı benide kendine benzetti:KK70:
Adını bile buldumm "F&F cezaları" :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayy buna ćok güldüm:KK70:

Merhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..

Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..
Hoşgeldin aramıza
Bende irem

Canım bana da yavas calisiyo diyen doktor polikistik over sendromu da var gibi ama ilerlemesin kilo ver falan demisti.. hangi doktor ne diyo belli degil ki zaten...
Ama senin 3 tüp bebek maddi manevi cok zor bi surec Rabbim vermis mukafatini cok sukur :)

Ben senden ümitliyim ama cok gecmeden olacakmis bebek gibime geldi :)

Hos geldin kuzucum hep beraber devam edicez bi gaz la artik :KK70: hadi bakalim..

Valla herkes öyle diyoda bakalım:KK53:
harikasin canim :)

canim anladigim kadariyla gittigin doktorlar cok negatif.
sen icini ferah tut, Allahin izniyle saglikla kavusacaksin kuzuna...

canim her sey senin zihninde bityor.
guzel bir program yap, zaten calisan birisin, zamani etkin kullaniyorsun.
halledemeyecegin bir sey yok Iremcim :)

elbette canim ozaman 10 dk yuruyus cezasi verelim sana :)
zihnimi tazelemem lazım:KK53:

bende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahallede :KK70: sonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt :KK70:

sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin :KK70:

ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .

bana bir kere canım demedinnn :63::63::63:

adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe :KK70::KK70::KK70:
kuzummm didim tama :63:
dokunur tabe kızım tapulu malıyım:KK70:

Ay Akşam Akşam güldürdün kuzum bana da bir kere aynısı olmuştu gece bir hayallerr bir hayallerr sabah baktım refik gelmiş :KK70::KK70:
:KK70:
kısmet nabalım artık:KK70:
bu ayda kactı tren:-)

Canlarim aksam gecmisi okuyayim diye bir actim sayfalar dolusu mesaj gordum cook mutlu oldum:KK68:
Ne guzel sohbetler edilims takimimizda, yeni uyelerimiz enerjiniz daim olsun, takimimiza ne guzel hareket geldi sayenizde:KK200:
Bugun tam okul oncesi Akin mahsun kedi gibi sirnasti bana, burnu da akiyordu kuzumun,okula yollamadim beraber hastaneye gittik.
Oradan restorana ana-ogul, sonra bir arkadasim ve Akin yaslarinda oglu da katildi bize..:anne:
Sonrada cocuk muzesine gittik bugun bedava gunuydu, cadilar bayrami konsepti, ne eglendi kuzular:KK48:
Biz bile eglendik, sonrada 45dk yolculugun sonunda 7.30da aksam eve varabildik.
Akinin hastaligi ilerledi, muhtemelen yarinda okula goturemem.
Burun akintisi ve oksuruk icin balli iksir verdim.
Ayaklarina, gogsune,sirtina vicks surdum, birde buhar makinasini actim.
Esimle bir diziye basladik bu saate kadar kalkamadik basindan.
Simdi artik benim icin uyku vakti , sizler icin yeni gune merhaba.:KK68:
Guzeller dilerim tarti hepinizin yuzunu guldursun, kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyoruz, hayirli cumalar...
Eki Görüntüle 1904168
canım cok gecmiş olsun:KK60:

Sen hep sabitsin bugidişle adını sabit koyucam:KK70:
Geçen hafta ;57.6
Bu hafta ;57.1
Fark ; _500gr
Yüzde ; 0.87
56 yi goremedim yaaa
Yawrukush Yawrukush , @AKovser
Tebrikler canım 500 gr çok iyi:KK9:
Eki Görüntüle 1904206
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar :)))
Canım az olsun öz olsun :KK66: tebrikler
Ya evet de kaç haftadır 100 gr gidiyo gr gr veriyorum :KK48:

Back
X