Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kiyamam Akin pasa ya tez zamanda iyilesir insallah kuzum. Formasyon ii geçti ozgem. Bi kaç hafta sonra júri onunde sinav olacak.bakalim neydecem :)Akin kahvaltisini etti Sibelim, dun bugun gitmedi okula..
Haftasonu da dinlenirse iyilesir insallah canim.
Sen nasilsin?
Evet gülüm kizin demek istedim:))) klavyenin azizligine ugruyorm.Çok iyiyim canım allaha şükür kizinca derken kızımı sordun sanırımoda iyi çok şükür uyuttum azönce keyfime bakıyorum
![]()
II gülüm bol kosturmali geçiyor. Sen de durumlar nasil ? Hazirliklarina basladin mi?iyi olmaya çalışıyorum gülüm.sen nasılsın napıyorsun?spor diyet nasıl gidiyor
Kökkten çözüm:)
KahvaltıM ;1 yumurta , zeytin , peynir ,turp ,biber ,1 avuç kuruyemis ,
Ara ,sade türk kahvesi
Saat 15 te; 2 lahmacun ve ayran ,yarım kase sütlaç
Aksam ;4 kare bitter ,2 mandalina
Spor yok .her yerim ağrıyor
Yawrukush
Bugün ödül günü yaptım kendime
Zor oluyor tabi canim gün sonu oldu mu belim agriyor vallahi ama mecbur olunca her sey yapiliyor
İyi akşamlarrrrr :)
Acıyın ya banaa kaç sayfa okudum bitmedi daha da yazmayın durun birr![]()
bugun odul gunumuz, hemde senin ilk menu gunun, bugunluk simitlerin odul olsun canim :)Aynen fazla oldu ama simitlerin biri benim normal diyet menümde var diğerine ceza olsun sadece bari![]()
![]()
Aynen öyle alışmam lazım bunlara benim vücut ciddi direnç gösteriyor artık diyete alıştıYa bazen yağdan kilo veriyorsun vücudun ödem topluyor bunu tartıda göremiyorsun ama aslında kilo vermiş oluyorsun. Bi de kilo verirken ara sıra duraksamalar olur bozma moralini sabırla devam et :)
durmak yokkkkkk nihahaha :)İyi akşamlarrrrr :)
Acıyın ya banaa kaç sayfa okudum bitmedi daha da yazmayın durun birr![]()
Cigi aç diyo ozge bana. Çok sevdigim bir çizgi film var onu istiyo :)))cigi:)
bizde kahvalti da izliyoruz..
dukkanda isler nasil Sibelim?
formasyonun nasil gecti?
sen halledersin canisi, hic suphem yok:)Kiyamam Akin pasa ya tez zamanda iyilesir insallah kuzum. Formasyon ii geçti ozgem. Bi kaç hafta sonra júri onunde sinav olacak.bakalim neydecem :)
Evet gülüm kizin demek istedim:))) klavyenin azizligine ugruyorm.
II gülüm bol kosturmali geçiyor. Sen de durumlar nasil ? Hazirliklarina basladin mi?
Kökkten çözüm:)
Zor oluyor tabi canim gün sonu oldu mu belim agriyor vallahi ama mecbur olunca her sey yapiliyor
Yok hayır maalesef göğsüm sıkışık olduğu için düzelene kadar bir şey yapmamalıyım sonra yürüyüşe başlayacağım hemen telafi edeceğim..gecmis olsun canim, benim oglumda hastalandi,acil sifalar hepinize..
spor yapabildin mi bugun?
vucudunu sIk sIk sasirtmalisin o halde canim.Aynen öyle alışmam lazım bunlara benim vücut ciddi direnç gösteriyor artık diyete alıştı
hangisi o gulum, cocuklar seviyorlar cizgi film bende cok severdim kucukken :)Cigi aç diyo ozge bana. Çok sevdigim bir çizgi film var onu istiyo :)))
Merhaba hayırlı cumalar kızlaryarışmaya 7 hafta önce katıldım 8. Takımdan buraya transfer oldum sizlerle tanışmak istiyorum :) İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim 22 yaşındayım. Boyum 170 kilom geçen hafta 87,8 bu hafta 83,6 hedefim 55 diyetisyene gidiyorum her hafta cuma günü. Ve orada tartılıp burada bildirim yapıyorum. Bu hafta bildirimi buraya mı yapmam lazım bilmiyorum 8. Takıma da yazdım buraya da yazayım
Dersaadet_ ( 87,8 / 83,6 / 4,2 / % 4,78)
Sizleri de tanımak isterim :))
Bi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Yeni arkadaslar gelmis güzel bi atmosfer olmus Grupta hosgeldiniz kizlar . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum.
Yawrukush kuzum Akin hastaymis gecmis olsun. Simdi nasil?
Dahlia_ kuzum nasilsin ?
@Saadetim33 kuzum bu hafta fazla gitmis bak kalori artirtmak lazimmis demek.
@gogo2405 ablam hayirli nobetler.
@marlin18 canim nasilsin? Gecmis olsun enisteye.
@KarKralicesi ve @fyzanur kankicanlar nasilsiniz bakem ?
Alya008 Fikriye nasilsin ? Kizinca nasil?
@edsofi oglus nasil oldu canim?
@Burcak41 nasilsin guzelim ?
@asya_01 Asya nasilsin canim ?
Unuttuğum varsa affola.
Bende tam seni sorucaktım bu şimdi marsıda yemiş bitirmiştir yakında gezegen bırakmicak diye![]()
tabiki canim, seni muaf yazarim saglik sorunundan oturu hic merak etme..Yok hayır maalesef göğsüm sıkışık olduğu için düzelene kadar bir şey yapmamalıyım sonra yürüyüşe başlayacağım hemen telafi edeceğim..
Geçmiş olsun oğluna canım ciddi bir şey yoktur inşallah
durmak yokkkkkk nihahaha :)

durmak yokkkkkk nihahaha :)
aci yok, acimak hic yok Fatimemmoy ben nirelere gidemmm sen de bana acımazsannnnn![]()
Kizlar sizin sohbetinize doyum olmaz, ben hazir Akin uyuyorken corbayi koyayim, birde yemek yapayim yanina.
Yine gelecegim, bir gozum burada..![]()