- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Maalesef şehir dışında evleri anlamadığım madem kavgalısınız niye geldiniz hemde 20 günlüğüne tam da sınav çalışacağımsehir disindan falan mi geldiler, evleri yok mu yahu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef şehir dışında evleri anlamadığım madem kavgalısınız niye geldiniz hemde 20 günlüğüne tam da sınav çalışacağımsehir disindan falan mi geldiler, evleri yok mu yahu??
Allah allah hic normal degil ki bu durum canim..Yok özgem çat kapı geldiler emrivaki oldu biraz. biz bir iki gün kalır giderler sandık hiç oralı durmuyorlar
Bir anlasam ebrum ben çoktan iptalKurallari okumustum da @fyzanur kafami karistirdi cok bilmis
Takiliyorum kuzuş alinma sakin hee :)
Ben şok ben iptal suan
20 gun misafirmi olur yerlesme o basbayaa
Hemde kavgali cift niye gider ki yatili gezmeye yakin akrabanizmi kuzum
esin kibar bir dille soylesin canim, sen karisma..Maalesef şehir dışında evleri anlamadığım madem kavgalısınız niye geldiniz hemde 20 günlüğüne tam da sınav çalışacağım
haftaya unutma guzelim bildirimi :))Kızlaaaaar herkese hayırlı cumalar boool eksili bi haftanız olsun inşallaaaah.....
Kızla bu arada bişey itiraf ediyorum ben tartılmayı unuttuuum
Güya sabah kalkıp hemen tartılacaktım şimdi sizin mesajları görünce aklıma geldi
Ama şöyle bi detay var Çarşamba sabah aç karna tartıldıgımda 81,3 gelmiştim tam.. az önce sizin mesajları görünce hemen çıktım tartıya yine tam 81.3 ama bu sefer tok karna 1 litre su içmiş kahvaltımı güzelce yapmış ve üstümde kalın kıyafetlerle 81.3..
Yaaaaağniii şöyleki belli değil net gram ama vermişim bişeyler
Zaten ben 2 günlük yarışmacıyım bu hafta sayılmaz benimki
Haftaya unutmicam söööz![]()
ah sporsuzluk ahh sen ne yaptin amazonuma...Kizlar bildirimimi vereyim menu icin ugrayacagim
Gh 61.1
Bh 61.0
F 100 gr
Aja aja bi de vatsapi okuyum sonra gelcem
tebrikler SIbelim, guzel gitmis bu hafta :)Selam kizlar . Dukkandan geldim epey yorgunum. Dün menü vermeyi de unuttum. Oglani uyuttum ben de biraz uyuyup sonra gelicem.
G.h 67.8
B.h 67
Fark 0.8
Yüzde 1 .18
tebrikler canim :)Ben de dün kilomu vermiştim ama sabah aç karnına tartıldığımda dünden bugüne 300 gr vermişim yanş güncel 83.700..
tekrar hosgeldin Esmacim :)Merhaba hayırlı cumalar kızlaryarışmaya 7 hafta önce katıldım 8. Takımdan buraya transfer oldum sizlerle tanışmak istiyorum :) İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim 22 yaşındayım. Boyum 170 kilom geçen hafta 87,8 bu hafta 83,6 hedefim 55 diyetisyene gidiyorum her hafta cuma günü. Ve orada tartılıp burada bildirim yapıyorum. Bu hafta bildirimi buraya mı yapmam lazım bilmiyorum 8. Takıma da yazdım buraya da yazayım
Dersaadet_ ( 87,8 / 83,6 / 4,2 / % 4,78)
Sizleri de tanımak isterim :))
Hedefe son 2 Melisim :)
harikasin ne guzel gitmis canim, haftaya deneme suren doluyor, guzel bir eksiyle listeye alalim seni canim :))Gecen hafta : 52.8
Bu hafta:52
Yuzdeligi hesaolayamiyorum disardayim cok tesekkurler aksam gorusuruux :)
Bir anlasam ebrum ben çoktan iptal![]()
esin kibar bir dille soylesin canim, sen karisma..
ya da her gun odana cekil, calis sinavlarina..
olur mu boyle sey ya, cok sinirlendim..
haftaya unutma guzelim bildirimi :))
ah sporsuzluk ahh sen ne yaptin amazonuma...
tebrikler SIbelim, guzel gitmis bu hafta :)
tebrikler canim :)
tekrar hosgeldin Esmacim :)
Hedefe son 2 Melisim :)
harikasin ne guzel gitmis canim, haftaya deneme suren doluyor, guzel bir eksiyle listeye alalim seni canim :))
neee sok diyet mi , takim kurallarimiza aykiri bir kere..yemende sorunun yoksa kaçamak yoksa ozaman metabolizman durmuştur. 1 günlük şok diyet uygulamayı denesen olmaz mı ?
batman maskesi var Akinin onu taksam olur mu ki :))akın paşama çok geçmiş olsun özgemmmşunu yap bunu yap demiycem zaten benim aklıma bile gelmeyecek şeyler yapmışsın , kısa sürede atlatır inşallah .kendine de dikkat et hamile halinle sanada bulaşmasın . evde maskeyle mi gezsen napsan bilemedim
![]()
canim duzenli ve saglikli bir beslenmeyle ve egzersizle cok rahat tum fazlaliklari vereceksin..Kullanıcı Adı :littlecoffeedoc
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 83,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirimama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi şişmanken beğenmiyorum, saçma ama kendime güvenimi azaltıyor fazla kilolu olmak. İstediğim gibi bedenime uygun kıyafet bulamıyorum, giydiklerim yakışmıyor . Ayrıca sağlık sorunlarım var fazla kilolarım yüzünden insülin direnci hareket kısıtlanması gibi bunlar beni rahatsız ediyor . Ben kendimi sağlıklı fit ve güzel görmek istiyorum kilo vermek isteme sebebim bu.
kurabiyeye yaptigini okuyunca guldum istemsiz, karincalara verseydin kuzum :))bugün menüm
sabah: avuç içi büyüklüğünde simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates
sivri biber
öğlen : bir kaç tane minik hamsi
1dilim ekmek
domates
akşam : bir kaç kaşık mantar
1dilim ekmek
biraz yoğurt
ara: yarım elma
1 bardak süt
not: arkadaş kurabiye getirmiş kabul etmeyince suratını asıp gitmeye kalktı.bende 1 tane alıp karşısında göstermelik minicik ısırdım. sonrada o görmeden çöpe attım kalanını.hayır diyemiyorum napıyım ya
su: 4 bardak
spor : yarım saat tempolu yürüyüş
Yawrukush
sagol Hazalim, eksik olma canim..Çok geçmiş olsun özgem. kıyamam kuzuya
ehehe sen yok musun senŞikayet değil o kadar merhametli olmasına rağmen Feyzanın bir sürü cezası var demek istemistimsen aramızı mı bozmaya çalışıyorsun
![]()
iyi seyirler canim, kinaniz guzel gecmistir umarim :)Cok gecmis olsun ama havalar cok sogudu ya ben de kiralik ask i izliyoruum kinadan geldik :)
vayyy Busem seytanin bacagini kirmissin sporlar sahane:))Menulerimi yazayim
Dun
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Cecil peyniri
10 civari zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Aksam
Etli karnabahar
Tursu
Su 3 lt anca
Spor yok
Bugun
Sabah
Kilo bildirimi sonrasi sucuklu tost
ÖĞLE
karnabahar
Aksam
Kofte
Su simdilik 2 lt kadar
Spor
1 saat pilates
Su an bisikletteyim
yok canim gunde 1 ya da 2 adet meyveyi gunduz, veyahut ikindi vakitlerinde yiyebilirsin.Meyveler ödül zamanı mı sadece canım yoksa ara öğünlerde 1 porsiyon normal mi?
hepsi geldi mi ust uste gelmis canim..Canim ne olsun ayni terane ama ben ayni ben degil. valla hiiic tutmadim kendimi habire soyleniyorum adam kapiya koycak yakinda az kaldicocuklar desen hasta uyuttum simdi bi torba biri bi torba biri surup iciyo burun spreyleri çiğneme tabletleri icim aciyo valla. akin nasil oldu daha iyidir umarim. ben bugun bisiklete bindim hala da tepesindeyim ama bisikletimin gostergesi bozulmus ne yazik ki km olarak degil saat olarak yazacagim artik. burasi tam gecis havasi sabah soguk ogle asiri sicak aydin havasi cok degisken. oralar nasil kasirga var mi sizin orda
iyi geceler canim, guzel guzel dinlenirsin insallah...Bebişi uyuttum şimdi . Bende yatıyorum kızlar hiç halim yok . hepinize hayırlı geceler
Sorma Fatimem sabah çocuk fırının kapısına asıldı ocağa çıkacak kapı bir açıldı çocuk yere yapıştı ben şokiki gündür yorgunluktan pert oluyorum
![]()
Hihoytt sonunda gecmisi bitirebildim..
Akin hicbir sey yemedi oyle uzaniyor..
1 makina camasir yikadim, kalkayimda kurutucuya atayim.
Yemezse nasil iyilesecek bu cocuk Allahim...
Vay canına bi gün birinci de olduğumu görecek miydimlittlecoffeedoc Esmacim bu haftanin bireyselde birincisi sensin guzelim, basarini tebrik ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-130#post-48638508
Pazar aksamina dek birinciler sirlarini paylasiyor adli topikte, basari hikayeni yazman gerekiyor canim.Bu yazi mecburi yarisma kurallari geregi:)Linke tiklayarak yazabilirsin:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-39
yok canim yemedi, yemiyor...Zorla da olsa yedir canım, bu yaşıma geldim hala hasta olduğumda babam ye deyip zorla yedirir beni :)
Yemezsem iyileşemezmişimmm
Her seferinde de yeyince kendime geliyorum ya ona da gıcık oluyorumm![]()
hepimiz gormus olduk, gurur duyduk canim, tekrar tebrikler :)Vay canına bi gün birinci de olduğumu görecek miydimteşekkür ederim :) yazayım hemen
![]()
yok canim yemedi, yemiyor...
o kadar ugrastim ki et suyuna etli corba yaptim sifa olsun diye ama 1 kasik aldi kuscam dedi, zorlayamadim![]()
Vay canına bi gün birinci de olduğumu görecek miydimteşekkür ederim :) yazayım hemen
![]()