• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi bizde 2 saat fark oldu :KK43:(

Sen zaten pek bi diyet moduna giremedin gibime geliyor.
niye öyle diyosun kız bu hafta okadarda kaçamak yapmadım :( annem evi poaça kokuttu benimde canım çekti sabah öğle bide şimdi yedim 6 tane etti. dayanamadım napıyım ...yemek yoktu bide yemek yerine yedim

niye öyle diyosun kız bu hafta okadarda kaçamak yapmadım :KK43: annem evi poaça kokuttu benimde canım çekti sabah öğle bide şimdi yedim 6 tane etti. dayanamadım napıyım ...yemek yoktu bide yemek yerine yedim
Canim yemek yoktu yerine yedim 6 pogaca bir bahane degil bence. Az once de odul olarak lays yedim demistinn . Lays odul dahi olmamali. Odul yapacaksan mesela sütlü bi tatli olabilir. Yemek yoksa geç bi sebze yemeği yap ya da guzel br corba. Her seyi anneden bekleme:))))))

Canim yemek yoktu yerine yedim 6 pogaca bir bahane degil bence. Az once de odul olarak lays yedim demistinn . Lays odul dahi olmamali. Odul yapacaksan mesela sütlü bi tatli olabilir. Yemek yoksa geç bi sebze yemeği yap ya da guzel br corba. Her seyi anneden bekleme:))))))
tatlım herkesin kilo almasına sebeb olan farklı besinler var , senin hayatında cipse yer olmayabilir de ben ömür boyu hayatımdan çıkartamam bunları. sütlü tatlıları sevmiyorum ben . poaçalara gelince haklısın yememem gerekirdi yemek yapmaya üşendim kolayıma geldi . çok istikrarlı ilerleyemiyorum ben düşe kalka anca yapıyorum bu diyet işini.

bebiş yok ozaman , sağlığın nasıl ,psikolojin nasıl , kilo vermeye gelsene gruba tekrar
sagligim iyi sükür canim geleyim arada takilayim benim diger topikten arkadaslarimda var burada Ebush_354 Ebush_354 @Saadetim33 bebis yok canim bi kimyasal düsük daha oldu agustos sonunda bekliyorum bakalim

Canlar aksam dizi izlerken uyuyakalmisim, Akini tuvalete kaldirinca mesajlari okuyayim dedim telden ama yine uyumusum :))
Biz uyandik kahvaltiya oturuyoruz, kahvalti sonrasi gelecegim, hepiniz iyisinizdir insallah :)
Saye- Saye- canim hosgeldin seni gormek ne guzel :))
canim bende sizi gördügüme sevindim bi ugrayayim dedim topige neler yapiyorsunuz diye nasilsin

tatlım herkesin kilo almasına sebeb olan farklı besinler var , senin hayatında cipse yer olmayabilir de ben ömür boyu hayatımdan çıkartamam bunları. sütlü tatlıları sevmiyorum ben . poaçalara gelince haklısın yememem gerekirdi yemek yapmaya üşendim kolayıma geldi . çok istikrarlı ilerleyemiyorum ben düşe kalka anca yapıyorum bu diyet işini.
Herkesin istikrar sureci farklıdir canim muhakkak ama sevdigin ve hafif olan yiyecekler muhakkak vardir. Kisisel hayatta ne yedigimiz kimseyi ilgilendirmez tabiki ama burda oldugumuz için ben nacizane fikrimi belirttim. Yoksa hepimiz kaçamak yapiyoruz hepimiz bazen ipin ucunu kaciriyoruz. Normal bu da bence.
canim bende sizi gördügüme sevindim bi ugrayayim dedim topige neler yapiyorsunuz diye nasilsin

Hos geldin canim

Back
X