- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi bizde 2 saat fark olduBizde geçen seferden itibaren alınmıyor, 1 saat farkına alışmıştım şimdi yine 2 mi oldu diye merak ettim :))
ben bugün 5,6 tane minik poaça yedim![]()
Naptın yaben bugün 5,6 tane minik poaça yedim![]()

Aynen bitanem :)Hedefe son 2 Melisim :)
ayyy nerdesin bebğim sen çok özledim seniii ,anlat çabuk hayatında ne gibi değişiklikler var ?
niye öyle diyosun kız bu hafta okadarda kaçamak yapmadımSimdi bizde 2 saat fark oldu(
Sen zaten pek bi diyet moduna giremedin gibime geliyor.
Canim yemek yoktu yerine yedim 6 pogaca bir bahane degil bence. Az once de odul olarak lays yedim demistinn . Lays odul dahi olmamali. Odul yapacaksan mesela sütlü bi tatli olabilir. Yemek yoksa geç bi sebze yemeği yap ya da guzel br corba. Her seyi anneden bekleme:))))))niye öyle diyosun kız bu hafta okadarda kaçamak yapmadımannem evi poaça kokuttu benimde canım çekti sabah öğle bide şimdi yedim 6 tane etti. dayanamadım napıyım ...yemek yoktu bide yemek yerine yedim
tatlım herkesin kilo almasına sebeb olan farklı besinler var , senin hayatında cipse yer olmayabilir de ben ömür boyu hayatımdan çıkartamam bunları. sütlü tatlıları sevmiyorum ben . poaçalara gelince haklısın yememem gerekirdi yemek yapmaya üşendim kolayıma geldi . çok istikrarlı ilerleyemiyorum ben düşe kalka anca yapıyorum bu diyet işini.Canim yemek yoktu yerine yedim 6 pogaca bir bahane degil bence. Az once de odul olarak lays yedim demistinn . Lays odul dahi olmamali. Odul yapacaksan mesela sütlü bi tatli olabilir. Yemek yoksa geç bi sebze yemeği yap ya da guzel br corba. Her seyi anneden bekleme:))))))
bende sizi özledim sizler nasilsiniz. degisiklik yok canim aynen devam biraz daha kilo aldim 70 olmusum. bakalim vermeye calisiyorumayyy nerdesin bebğim sen çok özledim seniii ,anlat çabuk hayatında ne gibi değişiklikler var ?
bebiş yok ozaman , sağlığın nasıl ,psikolojin nasıl , kilo vermeye gelsene gruba tekrarbende sizi özledim sizler nasilsiniz. degisiklik yok canim aynen devam biraz daha kilo aldim 70 olmusum. bakalim vermeye calisiyorum
sagligim iyi sükür canim geleyim arada takilayim benim diger topikten arkadaslarimda var buradabebiş yok ozaman , sağlığın nasıl ,psikolojin nasıl , kilo vermeye gelsene gruba tekrar
canim bende sizi gördügüme sevindim bi ugrayayim dedim topige neler yapiyorsunuz diye nasilsinCanlar aksam dizi izlerken uyuyakalmisim, Akini tuvalete kaldirinca mesajlari okuyayim dedim telden ama yine uyumusum :))
Biz uyandik kahvaltiya oturuyoruz, kahvalti sonrasi gelecegim, hepiniz iyisinizdir insallah :)
Saye- canim hosgeldin seni gormek ne guzel :))
Herkesin istikrar sureci farklıdir canim muhakkak ama sevdigin ve hafif olan yiyecekler muhakkak vardir. Kisisel hayatta ne yedigimiz kimseyi ilgilendirmez tabiki ama burda oldugumuz için ben nacizane fikrimi belirttim. Yoksa hepimiz kaçamak yapiyoruz hepimiz bazen ipin ucunu kaciriyoruz. Normal bu da bence.tatlım herkesin kilo almasına sebeb olan farklı besinler var , senin hayatında cipse yer olmayabilir de ben ömür boyu hayatımdan çıkartamam bunları. sütlü tatlıları sevmiyorum ben . poaçalara gelince haklısın yememem gerekirdi yemek yapmaya üşendim kolayıma geldi . çok istikrarlı ilerleyemiyorum ben düşe kalka anca yapıyorum bu diyet işini.
canim bende sizi gördügüme sevindim bi ugrayayim dedim topige neler yapiyorsunuz diye nasilsin
hosbulduk canim nasilsinHos geldin canim