- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
)Menü
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 bardak yeşil çay
1 mandalina
Ara 14.30
Yarım kepekli simit
Ara 16.30
Yarım kepekli simit
1 bardak ayran
2 ceviz
Akşam 18.50
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
4 yk yoğurt light
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara 21.00 (daha yapmadım )
1 elma veya 1 muz karar veremiyorum
1 bardak tarçınlı süt (bundan öğğ geldi artık diyetisyene söyliyim bunu çıkarsın listeden)
Su: 2 lt uyuyana kadar 3 lt içicem
Spor :fyzanur 'unkinden
![]()
hayırlısı olsun bitanem ,mevlam neylerse güzel eyler sabret :)sagligim iyi sükür canim geleyim arada takilayim benim diger topikten arkadaslarimda var burada @Ebush_354 @Saadetim33 bebis yok canim bi kimyasal düsük daha oldu agustos sonunda bekliyorum bakalim
hiç sorma canım , düşe kalka gidiyor şimdilikfyzanur okul konusunu ne yaptin canim
akın nasıl oldu özgem ,yemek yedimi bugün ?Canlar aksam dizi izlerken uyuyakalmisim, Akini tuvalete kaldirinca mesajlari okuyayim dedim telden ama yine uyumusum :))
Biz uyandik kahvaltiya oturuyoruz, kahvalti sonrasi gelecegim, hepiniz iyisinizdir insallah :)
@hsevda canim hosgeldin seni gormek ne guzel :))
hadi ben plansız ansızın yiyorum sen planmı yapıyon kızBide 5 6 tane diyo 7 tane yemis pogaca![]()
Ama ben de yarin fena yicem sanirim![]()

kötü örnek olmaktan takımdan atacak özge benihaftaici kacamak yok gulum, aaa lutfen ama diyet takimiyiz bizBide 5 6 tane diyo 7 tane yemis pogaca![]()
Ama ben de yarin fena yicem sanirim![]()
atsan atilmaz satsan satilmaz napcagimi sasirdimhadi ben plansız ansızın yiyorum sen planmı yapıyon kızkötü örnek olmaktan takımdan atacak özge beni

zıplamasız bişey olsa olmazmıatsan atilmaz satsan satilmaz napcagimi sasirdim
500 ip atlamayla cozeyim sorunu diyorum![]()

2 saat yürüyüm mesela yarınOyy gecmisi ancak bitirdimm :)
Kahvalti masasinin yarisini topladim, baktim esimle oglan parka gidiyorlar hemen bilgisayarin basina oturdum..
Bir suru alinti yaptim baslayayim yazmaya.
fyzanur canim Akin iyi cok sukur..Toparladi epey.Kahvalti da etti az evvel..
O pogacalar ne oyle??
bunlar beni yola koyacağına bende yoldan çıkayım diyolar , 1.sınıf öğrencisi gibiler ayolllhaftaici kacamak yok gulum, aaa lutfen ama diyet takimiyiz biz![]()
ben akınımın iyi olup olmadığını yemek yemesinden anlıyorum bikeremkız Akın nasi oldu demiyo da yedimi diyo akli fikri yemekte
Kuzum benim bu senede 1 basima gelen bise kuzenlerim geliyo bana yarin ve herkes yerken ben izleyemicem sanirim![]()
bunlar beni yola koyacağına bende yoldan çıkayım diyolar , 1.sınıf öğrencisi gibiler ayolll![]()
umutLatahzen
littlecoffeedoc
elbette canim hosgeldin aramiza:)Ben de takima girebilir miyim kızlar
sagol kuzum :)Yawrukush akın azda olsa yemiş birşeyler çok sevindim canım ,böyle böyle iyileşecek kuzucuk :)
lays, pogaca naptin senn....
ne heves cam silmek icin, agzim acik kaldi canim :)Gunaydın herkeseeee musmutlu pazarlaar
Ben dengesizlestim iyice bigün sabah 4 te uyurum bigün 7 de uyanirimcam siliyom 7 den beri
![]()
canim 4 kilo hemencecik verirsin hic merak etme:)Günaydın kızlar benim de adım ırmak cok tesekkurler sıcak kanliliginiz için ☺☺
Kullanıcı Adı : ADRS
İsim (İsteğe Bağlı ):IRMAK
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Yaşadığınız şehir:ISTANBUL
Boyunuz :159
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Hormon dengesizligi insulin direnci ve yalnis beslenme tatliya duskunluk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha once 47-48 kiloydum ve daha mutluydum ama herseyden onemlisi saglik ve insulun direncini yenmek ilerde seker riskim varmis doktor dedi
saatler mi alindi ablacim.Sabah işe geç kaldım saatler yüzünden ki işe geç kaldığım pek görülmez kaç senedir kendimi kötü hissettim.TV seyretmemistim dün kötü oldu.
cok sevindim canim :)Ben mesajını görmemişim ya kusura bakma cidden![]()
çenem düştü birkaç gündür 4 takıma birden laf yetiştirince bildirimler araya kaynamış
Alıştımm kızlar çok tatlı takımın sessiz hali buysa valla süper ben aktif takım severim buraya geldiğim için mutluyum![]()
seni var ya duvardan duvara vurasim geldi Feyza cidden yanimda olsan cok fena seyler yapabilirdim :))ben bugün 5,6 tane minik poaça yedim![]()
ozledik guzelim, sohbete gel arada :)Aynen bitanem :)
Kuzum giremedim foruma net yavaştı
iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz sukur..canim bende sizi gördügüme sevindim bi ugrayayim dedim topige neler yapiyorsunuz diye nasilsin
Deli kızben akınımın iyi olup olmadığını yemek yemesinden anlıyorum bikerem![]()
olur yuruyus olur dogru dengeni kaybetmistin degil mi feyzoss :))zıplamasız bişey olsa olmazmıotolit taşlarım yerinden fırlamış dengemi sağlayamıyorum da
2 saat yürüyüm mesela yarın