• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

elbette canim hosgeldin aramiza:)

sagol kuzum :)

lays, pogaca naptin senn....

ne heves cam silmek icin, agzim acik kaldi canim :)

canim 4 kilo hemencecik verirsin hic merak etme:)
Bende Ozge 28 yasindayim, evliyim.1 oglum var,2.bebisi bekliyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Her ne konuda yardima, destege ihtiyacin olursa hep buralardayim :)

saatler mi alindi ablacim.
kotu olmus ama hep yaptigin bir sey degil ki...

cok sevindim canim :)
bizde aramizda oldugun icin cok mutluyuz :)

seni var ya duvardan duvara vurasim geldi Feyza cidden yanimda olsan cok fena seyler yapabilirdim :))

ozledik guzelim, sohbete gel arada :)

iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz sukur..
gelsene takima beraber kilo verelim :)

Heves degil be hevesi kuzum :(
Aklima takilinca uykum kacti bayadir silmemistim :D

elbette canim hosgeldin aramiza:)

sagol kuzum :)

lays, pogaca naptin senn....

ne heves cam silmek icin, agzim acik kaldi canim :)

canim 4 kilo hemencecik verirsin hic merak etme:)
Bende Ozge 28 yasindayim, evliyim.1 oglum var,2.bebisi bekliyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Her ne konuda yardima, destege ihtiyacin olursa hep buralardayim :)

saatler mi alindi ablacim.
kotu olmus ama hep yaptigin bir sey degil ki...

cok sevindim canim :)
bizde aramizda oldugun icin cok mutluyuz :)

seni var ya duvardan duvara vurasim geldi Feyza cidden yanimda olsan cok fena seyler yapabilirdim :))

ozledik guzelim, sohbete gel arada :)

iyiyiz canim, biraktigin gibiyiz sukur..
gelsene takima beraber kilo verelim :)
bu hafta cumaya kadar tek bir kaçamak yapmıycammmm:KK23::KK23::KK23:

Heves degil be hevesi kuzum :KK43:
Aklima takilinca uykum kacti bayadir silmemistim :KK70:
hic cami falan aklima takmam ben , bende mi gariplik var acaba :)
misal sabah esim tras oldu, Akinda eline tras kopugunu sIkip banyo aynasina el izleri yapmis:)
Esim farketmemistir bile :)
Bir girdim banyoya kisa sureli sok yasadim sonra cok tatli olmus deyip ciktim banyodan.
Bir ara silerim :))

hic cami falan aklima takmam ben , bende mi gariplik var acaba :)
misal sabah esim tras oldu, Akinda eline tras kopugunu sIkip banyo aynasina el izleri yapmis:)
Esim farketmemistir bile :)
Bir girdim banyoya kisa sureli sok yasadim sonra cok tatli olmus deyip ciktim banyodan.
Bir ara silerim :))

Cocuk konusunda nasıl zaaflarim olacak suan bi fikrim yok ben de kizmam gibi geliyo o kadar titiz degilim :D pasakli da degilim iste bu yuzden camlari silmem gerekti :D

Kan şekerini dengeliyormuş tarçın , tatlı isteğini falan bastırıyor güya Ama benim tatlı isteğimi 1 kilo tarçın bile bastıramaz :KK70:

Sus kız 6 poğaça yemiş bi de konuşuyo :KK70: ay 7 miş pardon :KK70: :KK70: :KK70:

Benim tatlinistegimi de kesmiyodu hic bisey ama inanamadigim sekilde kuru incir kesiyo.. belkim denemek istersin :)

Kan şekerini dengeliyormuş tarçın , tatlı isteğini falan bastırıyor güya Ama benim tatlı isteğimi 1 kilo tarçın bile bastıramaz :KK70:

Sus kız 6 poğaça yemiş bi de konuşuyo :KK70: ay 7 miş pardon :KK70: :KK70: :KK70:
sen bi kaçamak yapta göstercem ben sana ,sen yazdınmı kız menünü hani nerde takibimdesin artık senle umutLatahzen umutLatahzen görürsünüz siz :mad:

Back
X