Aynen canım bisikleti almazsam bu sebepten almayacağım.. Yürüyüş iyi oldu gerçekten biraz açıldım yarın hafiften paylaştığın videolara başlamayı düşünüyorum..
basla canim, kolay gelsin:)
Yawrukush
gogo2405
Arkadaşımın düğününe yatılı olarak katıldığım için kilo bildiriminde bulunamadım
Yediğime içtiğime az çok dikkat ettim ama düğün evinden cırcır kapmışım iyi değildim yeni yeni adapte olmaya başlıyorum sağlıklı beslenme ve spor düzenime tekrar... Bu yüzden menü de paylaşamadım... Şimdi kurallara göre halim nedir cezam nedir? Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra... Bu hafta içi hastanenin diyetisyenine gideceğim o zamana dek kendi bilgilerime göre sağlıklı beslenmeye çalışacağjım bugünden itibaren menümü de her gün yazmaya devam edeceğim...
tiffany20
seni nle eştik bu hafta ama malesef bu hafta adapte olamadım hastaneyle uğraştım d vitamini eksikliği için ampül ilaç yazdılar ondan içtim dikkatliydim bu hafta ama menü yazma olayına adapte olamadım haliyle senin menülerine de bakamadım kusuruma bakma lütfen
Pinarcim simdiye dek hep azimle menulerini paylastin, kilolarini verdin, cabanin farkindayim..
Cuma gunu kilo bildirimi yapmaman takimimizi kotu etkiledi,hatta bu haftaki bildiriminde de yuzden 2ye bolunecek , yani bu haftada takim icin iyi olmayacak.
Boyle durumlarda birkac gun oncesinden dahi dugune gidecegini, bildirim yapamayacagini bildirirsen cok guzel olur.
Bir daha boyle bir durum yasamayacagimiza dair senden soz alirsam cok memnun olurum.
Eger ki sozunu tutamazsan ileride, o zaman takimin yararina bir yol izleyebiliriz bizlerde canim.
Bu hafta hastalik,tez durumlariyla bogustun biliyorum ama ha gayret yeniden motive olabilirsin..
Yeni haftaya, yeni bir azimle merhaba diyelim :)
kizlqr biliosunki bu sene gri ombre moda sacta. bende yapmak istiyorum beyaz tende nasil durur ? fikir alayim sizden . gri cok hosuma gidiyor zaten normaldede
menulerin nerede Edacim?
3gun ust uste menu yazmazsan ceza aliyorsun..
bu sene bir arkadasim gri ombre yaptirip, hemde uzun saclarini erkek trasi gibi kestirdi.
kendisi beyaz tenli ama cok cok guzel oldu.
sende istiyorsan dene, denemekten zarar gelmez canim :)