- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
derse geç kalcam geldiğimde burda ol![]()
Olmaya çalışırımmmm..
Hadi git sonra senin yüzünden geç kaldım deyip bana çatmaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derse geç kalcam geldiğimde burda ol![]()
hoşbulduk irem
anaamm çok kalabalık burası bir sürü rakibee var burdaçok pis hırslandım
Ben mi?kız bizim spor yalan oldu spor yapmamak için yedin o banı demi![]()

Canım ben 74 kiloydum şuan 69 güncel kilom evet cuma günleri tartı günü canım sabah aç karnına tartılıp bildirim yapıyoz:))bende memnun oldum canım senin hedefin kaç ve şuan kaç kilosun cuma günü yazıcaz değilmi ne kadar verdiimizi
Canım s health programı yükleyebilirsin ben gayet memnunum:))adımsayardan memnun musun doğru sonuç veriyormu ona göre bende yükleyim :)
Bencede alma canım Buhafta kaçamak yok artık özge kesin oyar bizi senle bana fena ihtar yaptı bol yürüyüşlerin olsun:))günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadımadım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun
![]()
napacan okadar yapabilecenmiDahlia_ fatimem geçen adım yarışmasında rekor kaçtı ya ?
Hehe zorsundum demiyodaBen mi?
Bugün başlıoz kanka sıkı sıkı
Gece yatmadan alarm kurdum sabah 6da kalkıp spor yapmak için
gece1,30da kalktım sular kesikti
iptal ettim tabe alarmı![]()
sana gıcık oluyorum biliyorsun diilmiHehe zorsundum demiyoda![]()
Niyekisana gıcık oluyorum biliyorsun diilmi![]()
Cidden mi gıcık oluyosun bana şakalarım hoşuna gitmiyosa yapmam bidahasana gıcık oluyorum biliyorsun diilmi![]()
Beni ezikliyosun hepNiyeki![]()
yok kız
Cidden mi gıcık oluyosun bana şakalarım hoşuna gitmiyosa yapmam bidaha![]()
Tatlım benseni eziklermiyim hiç hani insan sevdiğini yerden yere vururmuşya işte benimki o hesap sevdiğimden yaniBeni ezikliyosun hep
yok kızne gıcık olcam sana ayol
![]()

Tatlım benseni eziklermiyim hiç hani insan sevdiğini yerden yere vururmuşya işte benimki o hesap sevdiğimden yani![]()
Dur seni durdurimevde sarma var biri beni durdursunnnnn![]()

ne çok sigara içiyosun kıracam o elini senin

ben bugün bayağı yürüdüm kendimce , senin sporunuda bekliyorumBen mi?
Bugün başlıoz kanka sıkı sıkı
Gece yatmadan alarm kurdum sabah 6da kalkıp spor yapmak için
gece1,30da kalktım sular kesikti
iptal ettim tabe alarmı![]()
sana daha çok ayar çektiCanım ben 74 kiloydum şuan 69 güncel kilom evet cuma günleri tartı günü canım sabah aç karnına tartılıp bildirim yapıyoz:))
Canım s health programı yükleyebilirsin ben gayet memnunum:))
Bencede alma canım Buhafta kaçamak yok artık özge kesin oyar bizi senle bana fena ihtar yaptı bol yürüyüşlerin olsun:))
napacan okadar yapabilecenmiyapta görim
![]()
ayyyy bebişim benim aferin hep böyle ol yollarımı gözle
bekliyorum 20 gibi napacan o saatte kadarSaat 20 gibi gelirim, çok konuşmayın acıyın bana![]()