• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim daha da zaiyftim, takimdan mezun oldugumda 53 kg idim..
sonra annem ziyaretime geldi, ben Turkiye'ye izne gittim derken kilolari aldim geri :)
Allah isteyen herkese nasip etsin evlatlar..

insallah canim, size yetisirim belki :)

cok sagol canim benim insallah...
AMIN canim :KK200: bende bi 7leri gorsem diyorum sonra baslicaz İNŞALLAH hemen olur benim neyazikki bibebegimi düşük sonucu kaybetmistim :KK43: bebek olana kadar ben sporuma diyetime devam etcem ne kilo kaybedersem kardir dimi kuzum:kahve:

canim aklim, kalbim sizlerle..
elimden geldigince, aralarda derelerde ugrarim gulum.
bakalim nasil olacak bebisin durumu..
bebis ele avuca gelsin, kilo vermeye gelecegim daha :)
Siz iyi olun da sonuçta o kilolar için geleceksin haklısın ama doğuma gidince doğumdan sonra falan haber ver tatlım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

AMIN canim :KK200: bende bi 7leri gorsem diyorum sonra baslicaz İNŞALLAH hemen olur benim neyazikki bibebegimi düşük sonucu kaybetmistim :KK43: bebek olana kadar ben sporuma diyetime devam etcem ne kilo kaybedersem kardir dimi kuzum:kahve:
evet canim kilo vermen hem sagligin icin, hem kendin icin , hemde bebis icin gerekli.
insallah bebek haberini hep beraber aliriz canim :)

Kuzum damla şeklinde mi nasıl kullanılıyor
Ben ilk başta şişe olandan içtim damlalıklı , ondan 1 haftada 1 şişe bitirmek gerekiyor 6 haftalık bi tedavi 6 haftada 6 şişe toplam, her gün 50 60 damla falan içince 1 haftada bitiyor. Ama başka bir doktor bunun bana yeterli gelmeyeceğini söyledi çünkü benim d vitaminim gerçekten çok çok düşük , bu yüzden ampule geçtim (1 ampul 1 şişenin 6 katı kadar d vitamini içeriyor) 1 ampul 1 kere içiliyor ben de 1 ampul içtim daha sonrasında.

Back
X