• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben gruptan ayrimak durumundayim. cunku sinavlarim okulum stajim ve okumalarim var tez yazimi asamasindayim onlara zaman ayirmam lazim grip burayi konusmalri takip edemiyorum kusura bakmayim. Sevgiyle kalin umarim herkes hedefine istedugu goruntuye ve kiloya saglikli bir sekilde ulasir. Cok candan ve eglencelisiniz. Hoscakalin ☺

Kolay gelsin..
Hoşcakal canım :)

Canım ben geldiği gün bakmıştım için Fittmiray diye gördüm önceki nickini..
@Masalim_ canım varmıydı böyle bir nickin yoksa ben mi karıştırdım ??
Bu kızın nikini napmış lar birtürlü bulamıyosunuz acaba kayıpmı oldu tozlu raflardanmı baksak karaborsayamı girdi yoksa nirde nirde bu kızın niki:KK70:

hem üzüm hem mandalin poaçadan bir farkı yok hatta daha şekerli :)
Hehe canım mandalina 37 kalori üzüm tanesi 3 kalori ben 30 adet yedim üzümü 90 kalori üzüm yapıyo toplam 127 kalori yapıyo ikisi ama senin yediğin poğaça tanesi 175 kalori 6 tane yemişsin 1050 kalori şimdi hangisinin farkı :KK70:

bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç...neyse hoşçakal...

Bak senin yalnış davranışlarından bir tanesi bu :)
Yani kurduğun cümleye bir bak canım, benimle biri bu şekilde konuşsa ona yakın gitmem mesela :)
Daha yumuşak konuşmayı denesen bir, "bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç" yerine sadece kolay gelsin ya da haklısın bu kadar işinin arasında buraya vakit ayıramazsın gibi cümleler kurabilirdin :)
Haklısın aslında yazdıklarını okuyunca benim de aklımdan aynısı geçer, yani bunu önceden düşünemedin mi falan ama yüzüne karşı söylemem bunu :)
İkiyüzlülük değil bu, sadece başkalarını kırmamak için daha nazik konuşmak şart :)
Yalnış anlama canım benim fikrim seni eleştirmek ya da kırmak değil asla, hani diyorsun ya arkadaşlık kuramıyorum, uyum sağlayamıyorum ya da beni kırıyorlar diye işte bu şekil konuşursan aynısını hatta daha fazlasını başkalarından görürsün...

Biraz azaldı çok şükür yani acikiyorumda izin aldım ya kendimi çok saldim o yüzden çok yememeye çalışıyorum
canim nasilsin, nasil geciyor gunlerin?
hala gelen giden cok oluyor mu?
az yemissin kahvalti ve ogle yemeginde sanki..
ama doyduysan sorun yok gulum:)

Yani kurduğun cümleye bir bak canım, benimle biri bu şekilde konuşsa ona yakın gitmem mesela :)
Daha yumuşak konuşmayı denesen bir, "bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç" yerine sadece kolay gelsin ya da haklısın bu kadar işinin arasında buraya vakit ayıramazsın gibi cümleler kurabilirdin :)
Haklısın aslında yazdıklarını okuyunca benim de aklımdan aynısı geçer, yani bunu önceden düşünemedin mi falan ama yüzüne karşı söylemem bunu :)
İkiyüzlülük değil bu, sadece başkalarını kırmamak için daha nazik konuşmak şart :)
Yalnış anlama canım benim fikrim seni eleştirmek ya da kırmak değil asla, hani diyorsun ya arkadaşlık kuramıyorum, uyum sağlayamıyorum ya da beni kırıyorlar diye işte bu şekil konuşursan aynısını hatta daha fazlasını başkalarından görürsün...
Senin söylediklerine katılıyorum haklısın feyza düşündüğünü direk belirten bir kız hani derler ya içi dışı bir ama böyle olmak dediğin gibi kaybettiriyor herzaman düşündüğünü direk söylememek gerek önce düşünüp bunu söylersem karşımdaki üzülürmü kırılırmı diye düşünmek gerek feyzacım

suyun icine meyve sebze koy , tadi degissin meyve suyu gibi gelsin:)
birde maden suyuda seviyorsan ic canim..

dun biletlere baktim kuzum, bu ayin 21sinde sukran gunu basliyor.
21inden sonraki biletler cok pahali 1250$ civari gidis donus.
ama 21inden oncekiler saka gibi 700$
eger hala ayniysa biletler, annemle tarihi netlestirip 20sine almayi planliyorum canim..
bugun cok enerjisizim, Akin hastaligini bana satti bogazim agriyor:)
onun haricinde yeni bir diziye basladik dun gece oyyy ne bicim bir diziydi butun gece ne ruyalar gordum Allahim:)
sende ne var ne yok, kardesin dondu mu Konyaya?

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..

çok rahatsızım gülüm yaa mide bulantısı ateş baş ağrısı bide tansiyon yükseliyor arada.şuraya bir gün iyiyim yazamadım yaa:KK43:sen nasılsın nasıl gidiyor

Canım benim ya, Allah yardımcın olsun, sağlıkla doğsun bebeğin inşaAllah, sen de bütün hastalık, sıkıntılarından kurtul..

Napıyosunuz bakim tatlışlar:))

Geçmişte kayboldum çıkmaya çalışıyorum napcamm :))

Senin söylediklerine katılıyorum haklısın feyza düşündüğünü direk belirten bir kız hani derler ya içi dışı bir ama böyle olmak dediğin gibi kaybettiriyor herzaman düşündüğünü direk söylememek gerek önce düşünüp bunu söylersem karşımdaki üzülürmü kırılırmı diye düşünmek gerek feyzacım

Aynen öyle canım..
Ben seviyorum aslında böyle içi dışı bir olanları biri de benim cadım Feyzamm :))
Ama dediğin gibi kaybettiriyor ne yazık ki..
Yalan konuş demiyoruz tabi, ama daha dikkatli konuşmak gerek..

Kizlar hepinize iyi akşamlar . ne var ne yok . Yawrukush Yawrukush canim tatil zamanı burda da ucak biletleri ateş pahasi.yaz tatilinde kişi basi 400€ olurken baska zaman 100€ ya bilet aliniyor.cocuklu ailelere çok haksızlık oluyor

Aynen öyle canım..
Ben seviyorum aslında böyle içi dışı bir olanları biri de benim cadım Feyzamm :))
Ama dediğin gibi kaybettiriyor ne yazık ki..
Yalan konuş demiyoruz tabi, ama daha dikkatli konuşmak gerek..
Bin düşün bir konuş demiş atalarımız boşuna konuşmamışlar onlar yaşayarak görerek söylemişler bunları

haklısınız kızlar ama ben bunu kasıtlı yapmıştım şuan :D ama genel olarak haklısınız bende dikkat etmeye çalışıyorum artık ,pat diye söylememeye çalışıyorum her şeyi, eleştirileriniz için çok teşekkür ederim ,beni yönlendirin hep böyle ,muck muck muck :):):)

Kizlar hepinize iyi akşamlar . ne var ne yok . Yawrukush Yawrukush canim tatil zamanı burda da ucak biletleri ateş pahasi.yaz tatilinde kişi basi 400€ olurken baska zaman 100€ ya bilet aliniyor.cocuklu ailelere çok haksızlık oluyor
İyi akşamlar canım iyidir sende nevar neyok

haklısınız kızlar ama ben bunu kasıtlı yapmıştım şuan :KK70: ama genel olarak haklısınız bende dikkat etmeye çalışıyorum artık ,pat diye söylememeye çalışıyorum her şeyi, eleştirileriniz için çok teşekkür ederim ,beni yönlendirin hep böyle ,muck muck muck :):):)

Seni ısırmak istiyorumm şu ann :KK70:
Bir de kasıtlı yaptım diyorrr..:sinirli:

Back
X