- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
sorma kuzum dizi izlerken uyuyakalmisim, listeler, tablolar bir geldi aklima nasil hisimla kalktigimi sasirdim :))sana iyi geceler özgem :) geçe kalmışsın bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma kuzum dizi izlerken uyuyakalmisim, listeler, tablolar bir geldi aklima nasil hisimla kalktigimi sasirdim :))sana iyi geceler özgem :) geçe kalmışsın bugün
Adana kebap mı hemde tartı öncesi naptın senBugün ki
Sabah
Sirkeli su
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
7 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Öğlen
Salata
Adana kebap
2 dilim ekmek
Akşam
Fırında sebzeler Tavuk
1 dilim ekmek
Su 1.5litre
Spor yok![]()

Tebrikler canım :))ben kilo bildirimimi yapim
gecen hafta 83
bu hafta 82.500
hedef 66
Ay ne sinir bozucu adammış ayrılmışsınız neden arayıp duruyo ki iyiki ayrılmış sın canım yoksa böyle bir insandan ne köy olur ne kasaba her erkekle arkadaş olunmuyor canım çok iyi seçmek lağzımGünüm kötü geçti çünkü eski sevgilim ortaya çıktı ve çıkar çıkmaz edepsizliğini konuşturdu . Arkadaşımla buluşmaya giderken aradı arkadaşımla buluşacağım dedim bir iki saat sonra aramaya başladı beni ben arkadaşımın yanındayken . Meşgule attım tekrar aradı meşgule attım tekrar tekrar aradı en sonunda mesaj attım müsait değilim noldu ısrarla arıyorsun dedim aç şu telefonu başkası mı var yanında niye insan açmaz ki telefonu kim var yanında falan saçmaladı cevap vermeyince aç telefonu bi şey sorucam iğrenç sesini duymaya meraklı değilim dedi . Ben de dedim ki meraklı değilsen arama o zaman . O da s. git k.ltk dedi . Sonra gitmiş her yerden engellemiş ben de onu engelledim ama sinirim geçmedi .
Evet canım kahvaltı candır günün en sevdiğim öğünü akın mutlu olsun yeterki gerisini boşver:)))Akini bir gun okula yollamadim hala evin yolunu bulamadik
Saat aksamin 5.30u daha eve gidip yemek yapamadik, bu saatten sonrada yetismez..
Hala parktayiz, birde arkadas edindi parkta eve gitmem diyip duruyor
O zaman aksam kahvalti candir![]()
Sagol fatimecim girip de iki satir okuyamiyorum sizlerden haberim olmuyor sen nasilsin canimAllah şifa versin canım.. Geçmiş olsun..
Sagol fikriye cim iyi simdi iki gunde toparladi allahtan kardeşine de gecti o da ilac aliyo ama ikisi de normal bugun krese biraktim iste napcanCanım çok geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Süpersin tatlım tebrikler :))Hayirli sabahlar kizlaar
Gecen hafta degilde iki hafta oldu galiba 62.1
Bu hafta 60.0
Giden 2.1
O kadar mutluyumkii iyiki gelmisiim bu takimaa![]()
Süpersin tatlım tebrikler :))
Harikasin Fikriyecigim ,odulunu yap canim, bu haftada ayni azimle devam :))Günaydın tatlıslar:)))
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.2
Fark:_800
Haftaya hedef:66.5
regliye ragmen bu eksi ha, alnindan operimmmm :))Aslında regl olmama rağmen yinede iyi gitmiş ben daha ćok bekliyodum 1.5 falan ama sanırım regl den((
harikasin kuzuuuuuuum :))Hayirli sabahlar kizlaar
Gecen hafta degilde iki hafta oldu galiba 62.1
Bu hafta 60.0
Giden 2.1
O kadar mutluyumkii iyiki gelmisiim bu takimaa
Haftaya hedef 58.5
insallah eksi gelir yuzumuzu guldurur Busem..Kizlar dunku menum
Sabah
Haslanmis 2 yumurta
Kr3m peynir
12 zeytin
Zeytinyagi
Roka
Biber salcasi
Tereyagli kayisi
6 ceviz
Öğle
Sade kahve
Aksam
Ezogelin corbasi
Zeytinyagli patlican
Yogurt
Cig fistik
Su 2.5 lt
Spor yok
Ben henuz tartilamadim carsida isim var. eve donunce veya ogleden sonra tartilacagim kizlar odulumu yarin yaparim misafirim gelecek. fakat regl oldum bu sabah bildirimden umutlu degilim sabittim sali gunu falan ama sonra bi daha tartilmak aklima bile gelmedi.
Insallah canim sanada gunaydin ,sen uyudun mu Deryacim, gecenin cogunda ayaktaydin...Gunaydinn din din...
Booll eksili cumamız olsun