• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1907139 Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba

D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
@Yawrukush
olsun canım onemlı olan saglıgın bence kılo verrsın emınım ;)

1 haftadır simit hayali kuruyordum kızlar kafeye gidince tek kalmamak için bende gittim ve hakkımı tavuk dürümden yana kullandım:KK61:yalan oldu simit ,bir dahaki cumaya artık napıyım....bu arada tavuk dürüm 2 parça halinde geldi ..2 tane mi yedim desem acaba 2 diyeyim ona ben kalındı çünkü...:KK23:

kızlara hala uyum sağlayamıyorum nasıl idare edicem bilmiyorum çok zorlanıyorum... onlar mesafeli,ben muhabbetlere katılmıyorum yanlarında sessiz sessiz duruyorum. arada güldüklerinde gülüyorum felan ama muhabbetlere katılamıyorum.içlerinden biri dediki senin diğer okulunda da arkadaşın yokmuydu . uyum sağlayamıyorum size değil mi dedim evet dedi.:KK42:zor bitecek bu iki yıl bakalım hayırlısı. şimdide yanlarında sıkıldım bilgisayar odasına kaçtım.

Eki Görüntüle 1907139 Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba

D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
@Yawrukush
haftaya düzelir canım sıkma canını

Stabiliz yine kilomla.
hiç iyi değil bu gidişat hemen bu olaya el koy ...

Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
tebrik ederim canım,çok iyi :) senin boyun kaçtı ?

kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın :KK43:

baslangıc: 78.0
bugun:75.1 :halay: cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
@Masalim_ Pembis Hayaller Pembis Hayaller
bu kadar kilo yağdan gitmez heralde bir anda,bir kısmı yağ bir kısmı ödemdir heralde :) tebrik ederim canım bu haftanın birincisi sen olacaksın galiba :)

Back
X