- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
Günaydın canım :)
Sen hala vermeye devam ediyor musun ?
MaşaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
Sagol fatimecim girip de iki satir okuyamiyorum sizlerden haberim olmuyor sen nasilsin canim
Tatlim okuldayimda giremiyorum pek,aksam rahat gidiyorum ondan:):)Feyzoşşuyanamadın mı hala![]()
cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı? canım telefonum bozuldu bu yuzden cok gıremıyorum bılgısayarı da sureklı acamıyorum telefonum gelınce daha da sık gırecegım :)@murphymercy , @naneli_sekerim kizlar 2 gundur ugramiyorsunuz, bugun kilo bildirim gunumuz..Diyeti biraktiniz mi yoksa?
@belindamm Sibelim dun sende ugramadin iyi misin canim?
tebrıkler canımGunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
olsun canım onemlı olan saglıgın bence kılo verrsın emınımEki Görüntüle 1907139 Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba
D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
@Yawrukush
tebrıkler canımGünaydın tatlıslar:)))
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.2
Fark:_800
Haftaya hedef:66.5
tebrıkler ortım gercekten cook ıyı vermıssınnnHayirli sabahlar kizlaar
Gecen hafta degilde iki hafta oldu galiba 62.1
Bu hafta 60.0
Giden 2.1
O kadar mutluyumkii iyiki gelmisiim bu takimaa
Haftaya hedef 58.5

Hımm :))Tatlim okuldayimda giremiyorum pek,aksam rahat gidiyorum ondan:):)
tebrıkler ortım gercekten cook ıyı vermıssınnn![]()
![]()
kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın
baslangıc: 78.0
bugun:75.1cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
@Masalim_Pembis Hayaller
haftaya düzelir canım sıkma canınıEki Görüntüle 1907139 Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba
D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
@Yawrukush
hiç iyi değil bu gidişat hemen bu olaya el koy ...Stabiliz yine kilomla.
tebrik ederim canım,çok iyi :) senin boyun kaçtı ?Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
bu kadar kilo yağdan gitmez heralde bir anda,bir kısmı yağ bir kısmı ödemdir heralde :) tebrik ederim canım bu haftanın birincisi sen olacaksın galiba :)kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın
baslangıc: 78.0
bugun:75.1cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
@Masalim_Pembis Hayaller
Verirsin canım bende 74 le başladım çok şükür 68 edindim :))tebrıkler canımahh keske bende 6 lara ınebılsem