- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Kızlar selam... İnternette sorun var malum durumlardan...
Kilo bildirimine gelince dün yediğim misafirlikteki kahvaltı bugün beni üzdüüü
İlk 84 demiştim kiloma geçen cuma sabahtan tartılınca 83.7 çıkmıştı. Bugün tartıldım 83.2 çıktım fark 500 gr
Önümüzdeki hedefi biraz gerçekçi koymak istiyorum çünkü annem burda şuanki kilomu koruyup eksiye inmek amacım daha sonra arttıracağım. O yüzden 82.5 diyorum önümüZdeki haftaki hedefime..Yawrukush
Bu arada kızlar geçmişi okudumfyzanur ve
Dahlia_ sanırım adet düzensizliğiniz var sakın ha sakın ihmal etmeyin bir doktora gidin ben ilk adetimden beridir düzensizim yıllarca gittim bazen yanlış tedavi, kistler, bazen benim sorumsuzluğum bugünlere geldim.. Polikistik overliyim, hem genetik faktörlerden hem de onun yüzünden insülin direncim var=kilo... Kısır döngünün içersindeyim... Zinciri kırmaya çalışıyorum... Bebek sahibi olamıyorum bu yüzden hiç bir sorun aksilik olmadığı halde tüp bebek denememiz tutmadı herkes çok şaşkındı.. İlla bir sebep arayacaksak kilo olabilir başka da hiç bir olumsuzluk yoktu dediler... O yüzden kızlar ihmal etmeyin lütfen
Yok canım benim benimki düzensiz değil, Feyzadan bahsediyorduk..
Ama çok doğru söylüyorsun, ihmal edilmemeli..
En kısa zamanda Rabbim sana da sağlıklı evlat versin inşaAllah..

cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?