- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
bir gözleme benim yediğimden daha fazla kalorili yaaaaa yaaaaSöyleyim canım gözleme yapıcam kahvaltıya eşim istiyo yada ıspanaklı börek de yapabilirim ikisinden birini yapıcam ödülüm o olucak:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gözleme benim yediğimden daha fazla kalorili yaaaaa yaaaaSöyleyim canım gözleme yapıcam kahvaltıya eşim istiyo yada ıspanaklı börek de yapabilirim ikisinden birini yapıcam ödülüm o olucak:)))
Evet yağda ben fırında sevmiyorum yağda daha güzel oluyobalığı yağdamı pişirdin kızarttın mı ? kesin kızartmışsındır bol yağda![]()

Evet yağda ben fırında sevmiyorum yağda daha güzel oluyo![]()
Sen fatsecret programı indirdinmibir gözleme benim yediğimden daha fazla kalorili yaaaaa yaaaabörekten bir tane yersen ozaman benden az ödül yemiş olursun ama :)
sabahın 5inde kalktım vaktim olmadı gııı dur şimdi indiriyim bekle ,hem kaç kalori almışım onu öğrenirim iyi dedin ...akıl kalmadıki bendeSen fatsecret programı indirdinmi
Ben balığın sadece beyaz etini yiyorum canım derisini falan yemiyorum hem niyeki gözleme yada böreği mi kıskandın yoksaYawrukush kayırtlara geçsin bu kadın ödül hakkını yağda balık yiyerek harcamış
ikinciye izin çıkmasın lütfen adalet
![]()
Çok faydası oluyo canım o programın banasabahın 5inde kalktım vaktim olmadı gııı dur şimdi indiriyim bekle ,hem kaç kalori almışım onu öğrenirim iyi dedin ...akıl kalmadıki bende
zaten 5 mesaj zorunluluğu var bizde , ama yazmayana ceza verilmiyor o konuda biraz gevşeğizÖzgecim birara 7.takıma göz attımda onlar mesaj kotası koymuşlar aylıkmı haftalıkmı artık bilmiyorum mesaj yazma zorunluluğu getirmişler mesela kişi şukadar mesaj yazmak zorunda diye bizde böyle bişey yapsak ya bide mesajları sayıyorlar
UydurmaAlya008 hedef ağırlığınız son derece düşük diyor![]()
Onlarda mesela haftalık 90 tane falan galibazaten 5 mesaj zorunluluğu var bizde , ama yazmayana ceza verilmiyor o konuda biraz gevşeğiz
Daha var süresi canım 8 e kadarabla listeyi paylaşmayımı unuttunuz ? paylaşım yerinede sordum süresi kaça kadar diye.
ben inanıyorum sana her şey bu hafta güzel olacak çok güzel kilo vereceksin :)
Tamam hadi bakalım azimle cabaliycaz bu haftaGoncam hedefimiz aynı bende haftaya 66.5 hedef koydum azimliyim sen 66.5 olmazsan haftaya dilimden kurtulamazsın söyleyim![]()
hmmm, aktif olmayanlara belki uyarı getirilebilir ,listeden çıkartılıp aktifler yerine alına bilir böyle cezalar olabilir aslında .Onlarda mesela haftalık 90 tane falan galiba
Goncam hadi sana gaz verdim sen bu gazla korkarım 60 bile olursunDaha var süresi canım 8 e kadar
Tamam hadi bakalım azimle cabaliycaz bu hafta
senin gaz vermen sana yetmiyo dahaGoncam hadi sana gaz verdim sen bu gazla korkarım 60 bile olursun![]()
800 grsenin gaz vermen sana yetmiyo dahayinede erken konuşmayım kaç kilo vermiştin sen
senin programa göre günlük almam gereken kaloriden (1900) 288 kalori fazla almışım800 gr![]()
Bizdede var mesaj sayısı en az 5 mesaj ama hem saymak için bir gönüllü lazım hemde üyeler msj sayısı çok görünsün diye çoklu alıntı yapmayıp tek tek cevap yazıyorlar sayfalar boş yere dolmuş oluyorÖzgecim birara 7.takıma göz attımda onlar mesaj kotası koymuşlar aylıkmı haftalıkmı artık bilmiyorum mesaj yazma zorunluluğu getirmişler mesela kişi şukadar mesaj yazmak zorunda diye bizde böyle bişey yapsak ya bide mesajları sayıyorlar