Sağol canım.Canim gecmis olsun..
Canim menü egzersiz su hepsi cok iyi tebrikler :)
Canim aç oldugundan degil memeyle uyumayi aliskanlik haline getirdigi için uyumuyor. Uyku egitimini biraz arastirmani tavsiye ederim.Kızlar Yeri değil burası belki ama bu kaçıncı uyku ile ilgili yazisim bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir benim çocuğum böyle sanırım iyi anne değilim olamıyorum. Baştan beri kesik kesik yatan bir kizim var. Sutum azdı xaten,azalmasın diye geceli gündüzlü sürekli emzirdim. 'taki geçen ay gece boyu yatmak ne bilmedi bir hafta beni mahvetti. Derdi süt değildi. Artık yok emzirme k falan dedim. Gece emzirme yi kestim. Hadi odayı da ayırdım. Kalktığında kucakta pispsla uyuttum. Ama artık az uyansada kalktığında en aşağı yarım saat uyutma çabasına giriyorum. Emzirsemde aynısı oluyridu. Birazda bu yuzden gece emzirme yi kestim. Dalıyor gibi oluyor. Sonra yatakta dönüp duruyor . Bazrn geri kalkiyo yine kucak yine yatak derken .Sabır sabır. bugün üç buçuktan bu yana pispisladim 6da sut dedi. Emziriyorum hala. Ve artık yoruldum. Mesele emmek istemesi değil. Emsin emsin de niye yatmıyor.Anlayamıyorum. Yan yana yatmayı dadenedim . Öyle de olmuyor ne yapyim bir akıl verin lütfen.
Çocuklarla bir yere gitmenin kacinilmaz sonucu :)Canlar eve yeni girdik.
Bugun Akin oglen uykusundan uyaninca ikeaya gittik, bebek icin kiyafet cekmeceligi aldik.
Birde Akina tahta aldik ikeadan, on tarafi tebesir, arka tarafi tahta kalemi tahtasi.
Artik yazar cizer dururuz
Sonrada arkadaslarimiz aradi beraber yemek yiyelim mi diye,restoranda bulustuk.
Onlarinda bir oglu var, Akindan 1 yas kucuk, arkadasta 2.ye hamile, hatta dogum tarihlerimiz birer gun arayla..
2 oglan cocugu restoranda , gurultu, patirti, kosturma ne ararsaniz yaptilar.
Baktik olmuyor millet rahatsiz oluyor, disari oturduk, bu seferde yok yola ciktilar, yok yagmur yagiyordu islandilar vs derken, yemek mi yedik, dayak mi yedik bilemedik.
Ben hatta yiyemedim paket aldim yemegin cogunu..
Eve geldik az once, Akini yatirdik takima yeni girebildim.
Simdi alintilarimi yazayim , sonra menu tablosu , sonra takim ici eslestirme
Hepinize gunaydinlar, yeni haftaniz musmutlu gecsin.
Eki Görüntüle 1908451
Eki Görüntüle 1908452
Benim de aklima hep oyle geliyor acaba miro gibi sevebilir miyim?? Deneyimlerini merakli bekliyorum özgem .evet canim ilkindeki heyecan, heves, merak olmuyor Sibelim..
hatta bazen diyorum acaba Akin gibi, Akin kadar sever miyim diye..
ama Allah insanin icine veriyor o sevgiyi illaki.
bizde yasayip gorecegiz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
tebrikler canlar, adim atan ayaklariniz dert gormesin:)
daha iyi ya azicik spor yap agri magri kalmaz:)
sana nazim geciyor tatlim, toparlanasin diye yazdim:)
gunaydin canim, zaman zaman uyku tutmuyor insani, kafana birsey mi takiyorsun?
insallah bu gece guzel uyursun...
Iim canim benim sen nasilsin?Sağol kuzum. nasılsın
Allah rahmet eylesin ablam. Insallah hedefine ulasirsin.Dünkü yorgunluktan sonra akşam papatya çayı içip yattım iyi geldi sabah kızımı okula gönderip geri yattım uyumuşum yatakta dönerken 11 de kalktım eşimde evde bugün ama az önce bi tanıdığın cenaze namazına gitti. Bende kızımı bekliyorum yemeğini yiyip kursa gidecek bende çarşıya gidicem bikaç işim var.
Sabah tartıldım hala aynıyım 67.3 dün o kadar yedikten sonra fena değil cuma ya hedefim hala 66.5
Bu sabah 77.7ciktim.cuma günü 78.1dim.yemekhane de 50grm ekmek veriyorlar yarisini yedim.diyetim bari düzgün gitsin hayatimda:)
Süper olmus bak biraz da dikkat et bu hafta 1 kilo gider kesin.