- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim canim, cok sukur:)Kuzum ALLAH razı olsun
Sagol kuzum bugun daha iyiyim bin şükür
normal canim hastasin, istahin olmaz..Kizlar bugun uc öğün corba içtim tarhana bogazlarimda agriyor yemek gelmedi icimden yoğurt ayran ictim bide bi tanede portakal spor yapamadim![]()
tuh sen zaten kacgundur yoruldun gulum, dahada mi gideceksin dukkana...Süper kuzum . Az kalmis.
Cümlemizikini canim.
Normalde persembe geleceklerdi canim ama biraz isleri varmis orda uzaticaklar galiba biletlerini.
canim o egzersiz bel ve omurgalar icin agir bir egzersiz.Twesterim faydalari varmi kizlar???
yarismaya katilan tum guzellere tebrikler:)*** YARIŞMA SONUCU ***
@Saadetim33 - 3.000 adım
B belindamm - 15.600 adım
@pembe hayallerr - 16.291 adım
@zeynepRK - 8.000 adım
marlin18 - 11.550 adım
harikasiniz kizlar:)...Takim ici ilk 3...![]()
![]()
![]()
1. sira
@pembe hayallerr arkadasimiza ait
3.'lük
marlin18 'e gidiyor
![]()
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @zeynepRK ide
tebrik ediyoruz.![]()
Basarilarinizin devamini dileriz![]()
Bravo canlar....Takim ici ilk 3...![]()
![]()
![]()
1. sira
@pembe hayallerr arkadasimiza ait
3.'lük
marlin18 'e gidiyor
![]()
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @zeynepRK ide
tebrik ediyoruz.![]()
Basarilarinizin devamini dileriz![]()
cok sevindim canim, cok sukur:)
normal canim hastasin, istahin olmaz..
sicak bir seylerde ic ihmal etme..
tuh sen zaten kacgundur yoruldun gulum, dahada mi gideceksin dukkana...
canim o egzersiz bel ve omurgalar icin agir bir egzersiz.
ben yapmani tavsiye etmem.
eger simit bolgesini eritmek istiyorsan ellerine yarimsarlik su siseleri al,ayaklari birlestir, sirayla yanlara egilebildigin kadar egil.
yarismaya katilan tum guzellere tebrikler:)
harikasiniz kizlar:)
cok haklisin canim az kaldi
Özlemek olsa iyi canım ben meraktan delireceğim sonunda...
Allah kabul etsin canım..
kistten olmasi imkansiz :) ama polikistik overe en iyi tedavi kilo vermek@hsevda merhabalaar, hosgeldiniz :) ben 20 yasindayim. 3 yil once polikistik over ben de mevcuttu ameliyat oldum 65 kilodan yaklasik 3-4 ay icinde 50 ye dustum. kistten mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)
ogretmenim canim benim canim benim diyesim geldi :)Evet canım öğretmenim:)
Ya kist tedavim iki yil surdu benim bu surecte dogum kontrol hapi falan kullandim istahimi actigini dusunuyordum acikcasi :) sonra da ameliyat oldum kistleri aldilar sonra da cok şükür verdim aynen doktor cok uyarmisti beni kilo konusundakistten olmasi imkansiz :) ama polikistik overe en iyi tedavi kilo vermek
evet enerjisiz halin bumu hayran kaldimBugun resmen enerjisizim aa dostlar
Akini oyun parkina gotururum, eglendiririm vs derken evde tikilip kaldim.
Simdi oglen yemegini yedireyim, yatirayim kuzumu.
O uyurken de aksamin yemegini halledersem, uyandiginda babamiz gelene kadar disari cikarabilirim..
Simdi oglen yemegimizi isitayim anne ogul yiyelim :)
Ya kist tedavim iki yil surdu benim bu surecte dogum kontrol hapi falan kullandim istahimi actigini dusunuyordum acikcasi :) sonra da ameliyat oldum kistleri aldilar sonra da cok şükür verdim aynen doktor cok uyarmisti beni kilo konusundakistten olmasi imkansiz :) ama polikistik overe en iyi tedavi kilo vermek
anlafim uzun surmus ama demek doum kkntrol hapindan cikmis o artik . bende oldum ameliyat 3 sene once . adinida unuttum valla . 5 cm olmustu . ameliyattan sonrada dogum kontrol hapi kullandim eger kalintilari kaldiysa temelli bitsin die verdi.5 ay sonrada zaten hamis kaldim :)Ya kist tedavim iki yil surdu benim bu surecte dogum kontrol hapi falan kullandim istahimi actigini dusunuyordum acikcasi :) sonra da ameliyat oldum kistleri aldilar sonra da cok şükür verdim aynen doktor cok uyarmisti beni kilo konusunda
Valla cok zorlu surecti benim 7-8 cm olmuştu küçüğüm diye almak istemediler ama cok agrim oluyor iyy hatirladim o gunleri simdi :) oyyy oyyy masalllaaah Rabbim anali babali uzun saglikli hayirli omurler versin :)anlafim uzun surmus ama demek doum kkntrol hapindan cikmis o artik . bende oldum ameliyat 3 sene once . adinida unuttum valla . 5 cm olmustu . ameliyattan sonrada dogum kontrol hapi kullandim eger kalintilari kaldiysa temelli bitsin die verdi.5 ay sonrada zaten hamis kaldim :)
ilk bebisinmi aamannn en guzel zamani yaa vok tatlinoluolar bu zamnlarda . hosgrldin bu arada :) nerden :)Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız ? ben iki yıl önce 6. takımda izne ayrıldım hamilelik sebebiyle . ama tarihi ve kaç kiloyla ayrildigimi hatırlamıyorum .
Kendimi tanıtayım , 30 yaşındayım 8 aylık bebeğim var 91 kiloyum. Şu an çalışmıyorum bi yandan bebeğime bakıyorum bi yandan tez yazıyorum . Takim arkadaşlarıma başarılar diliyorum :)
cok haklisin inanlmaz bi agri oluyor sonucta vucudundan ayri bi parca . zarari oluyor iyi yaptin aldirdin kapali mi oldu ameliyatValla cok zorlu surecti benim 7-8 cm olmuştu küçüğüm diye almak istemediler ama cok agrim oluyor iyy hatirladim o gunleri simdi :) oyyy oyyy masalllaaah Rabbim anali babali uzun saglikli hayirli omurler versin :)
ohh durumle,pastayi yemissin canim, odullerin afiyet olsun..
canim su spor harika:)
odullerinde afiyet olsun..
harikasin ablam, bu haftaya iyi basladin masallah :)
İyi akşamlar kızlar
Menum
Sabah
1 haslamis yumurta + kızımın yemediği sarısı
1 kk peynir
8 zeytin
Yeşillik
2 ceviz 5-6 kuru üzüm
Yeşil cay
Ara sütlü kahve
Öğlen 1 tabak sebze ymegi
3 kaşık yoğurt
Salata
Ara dut kurusu 10 tane kadar
4-5 kraker
Yeşil cay
Akşam balık
Bol salata turp
8000 adım
2 lt su şimdilik. Bir iki bardak daha içerim 2.5 lt olur. Bugunkuk bu kadar
Yawrukush
Dahlia_
umutLatahzen
sporun,suyun menün çok güzel çok beğendim,o avakadoyu nasil yiyosun hic sevmiyorum:)Dünkü menüm
Sabah : yumurta domates zeytin peynir 2 dlm tbe
Ara mandalina ve Ceviz
Saat 17 civarı izgara et karnabahar haslama ve yogurt
Ara türk kahvesi
3 lt su spor yapmadim dün.
Bugünkû menüm
Sabah : sucuklu yumurta , zeytin , peynir 2 dlm tbe avakado
Ara kahve 3 dlm kepekli bisküvi
Aksama dogru 16.30 civarı kiymali kabak 1 dlm tbe ve yogurt
Ara 1 mandalina çay
Az once 1 dlm peynir yedim. 3 lt su ve 15600 adim olmus @Saadetim33 vefyzanur
psikolojin bozulmus iste,nisanlin gelince düzeleceğini düşünüyorum...biraz temiz hava al,güzel manzarali bir yerde yürü,ruhun acilsinDepresyon değil aslında canım, o işin şakası ama iyi değilim, obje gibi hissediyorum kendimi, o kadar sessiz, sakin, durgunum...
Şu an herşeyden olabilirmiş gibi geliyor canım..
Aleyküm selam, hoşgeldin canım..