- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Evet özgem şükür zor olan dersler bitti kolaylarıda hallederim yavas yavas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet özgem şükür zor olan dersler bitti kolaylarıda hallederim yavas yavas
Günaydın gülümGünaydın kızlar dün giremedim.
Dünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara 1 muz
Öğle
1 mandalina
2 kaşık yoğurtlu biber kavurması
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
2.5 lt su
10 squat
Yarım saat yürüyüş
Merhaba
Uzun uzun zaman sonra güzel bir menüm oldu.Ama benim arkideşlerim uyuyorlar, çalışıyorlarr.
Ahhh yine başlama Ebru
Yani hala menüme yorum alamadımm.Siz bir-iki bişey söyleseniz olar mı??
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
Ayy teşekkür ederimm.Canım menü çok güzel ben beğendim![]()
Günaydın canım nasılsınnGünaydın gülüm
Ayy teşekkür ederimm.Sevindirik oldum.
Çok mu şımarığım yaa
Sabah sabah kafayı yedimm.![]()
Gunaydinlar kizlar.
Mikemmmeellll olmusbugün menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta
25grm labne
1dilim tb ekmeği
domates
4 zeytin
ara : 1 avuç dolusu tuzlu badem içi
öğlen : misket büyüklüğünde 5 köfte
misket büyüklüğünde 2 patates haşlama
1 minik kase çorba
salata
akşam: 1 tabak fırında hamsili patates
salata
1dilim tb ekmeği
ara: minik muz
6 badem içi
su:1.5 litreden fazla
spor :yarım saat yürüyüş
200 er adet basen çalışma
100 tane dk (cezam vardı )
@Yawrukush
Ayni dert bu sefer bende de var kuzum. Geçen sefer çok az yiyordum hemen verdim kilolari . Simdi doyamiyorum ya.Aslında gece bazen acıkıyorum kuzum ama bak 2 haftadır yine sabitim gitmiyo ne yapayım artık bilmiyorum
Ozgem nasilsin canim ? ?Selam guzeller bugun takima gelemedim, dunden beri agrim var.
Mumkun oldugunca yatmaya calisiyorum.
Yattigim zaman agrim olmuyor ama ayaga kalkinca, oturunca, yuruyunce, hatta kiyafet vs giyerken bile agrim var cok fazla..
Yarin doktora gidecegim.
Sizler nasilsiniz, her sey yolunda mi?
Gecmis olsun canim. Insallah bulas ma.Kizlar hepinize iyi geceler . Benim büyük kiz hasta oldu. üşütmüş galiba kafası da ağrıyor mus.inşallah çabuk iyileşir de bebişe falan bulaşmaz
Merhaba canlar sizlerle bisey paylasmak istedim
Ben 87den suan 86.100 gösteriyorum ama bazen oluyor 88 gösteriyorum nedensiz yere sisiyorum sanirim bide hamilelik icin oldugu icin tamamen bu durumu baski oluşuyor sanirim ve pskolojik anlamda kendimi rejime veremiyorum esimde cocuk istiyor ben bi bebegimi.karnimdaykem kaybettim 1 sene önce... artik evlat sahibi olmak istiyoruz ALLAHIN izniyle... aralikta baslicaz nasipse ama 1 ay kaldi ben hala 7leri goremedim neden kilo veremedim kendimi sucluyorum simdi bu kiloyla hamile kalsam yine bebegimi kaybedermiyim
okadar anne olmak istiyorum ki kiloyu gözüm görmüyor
Olsun canım ne yapsan kardır.Yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyor canım
Geçmiş olsun canımKizlar hepinize iyi geceler . Benim büyük kiz hasta oldu. üşütmüş galiba kafası da ağrıyor mus.inşallah çabuk iyileşir de bebişe falan bulaşmaz
Kızlar da yazmışlar canım inşallah en doğru zamanda alırsın bebişini kucağına iyi düşün iyi olsunMerhaba canlar sizlerle bisey paylasmak istedim
Ben 87den suan 86.100 gösteriyorum ama bazen oluyor 88 gösteriyorum nedensiz yere sisiyorum sanirim bide hamilelik icin oldugu icin tamamen bu durumu baski oluşuyor sanirim ve pskolojik anlamda kendimi rejime veremiyorum esimde cocuk istiyor ben bi bebegimi.karnimdaykem kaybettim 1 sene önce... artik evlat sahibi olmak istiyoruz ALLAHIN izniyle... aralikta baslicaz nasipse ama 1 ay kaldi ben hala 7leri goremedim neden kilo veremedim kendimi sucluyorum simdi bu kiloyla hamile kalsam yine bebegimi kaybedermiyim
okadar anne olmak istiyorum ki kiloyu gözüm görmüyor
Çok gecmiş olsun cnaım. inşallah dinlendikce düzelirsin.Selam guzeller bugun takima gelemedim, dunden beri agrim var.
Mumkun oldugunca yatmaya calisiyorum.
Yattigim zaman agrim olmuyor ama ayaga kalkinca, oturunca, yuruyunce, hatta kiyafet vs giyerken bile agrim var cok fazla..
Yarin doktora gidecegim.
Sizler nasilsiniz, her sey yolunda mi?

çok kaptanımmmmcok gcmis olsun canim
olsun canim leslieye yeniden baslaman guzel, yavas yavas rahatca yapar hale geleceksin hic merak etme:)
ablacim masallah size, Allah bir omur mutlu etsin, elleriniz hic ayrilmasin...
ne guzel keske takimimizda da hediyelessek, cok hosuma gitti bu fikir
sporlar sahane :)
harikasin Iremim..
oyy cok kosturmacali bir meslegin var canim, Allah kolaylik versin..
masallah canim, ayni benim esim![]()
evet kuzumKarKralicesi kız hem leslie hem yürüyüş yapmışsın maaşallah :)
gecmiş olsun abla.Çok şükür diş işim bitti kızlar 10 da evdeydim artık dinleneyim biraz. 24 saat sağ tarafı kullanamiycam sıvı beslenirim artık.