• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim faydasi olsaydi gene evlenmemis genclerimize dogum kontrol ilaclari verilmezdi ki bazen o bile fayda etmiyor ameliyata kadar gidiyor. tipki bendeki gibi hele ki cikolata kisti asla olamz benim arkadsim yumurtaligin 1 tanesini aldirdi bu cikolata kisti yuzunden tek yumurtayla hamile kaldi daha sonra . bende ameliyat oldum . keske sogan halletseydide bu isi bicak altina yatmasaydik nerdree ole bi mucize :)

Canim benim israrla ters tepki veriyosun enteresansın valla yaa :D

Ben ic kanamadam dolayi olusan 3 cantim olan kistlerim yok oldu diyorum duzenli kullandigim icin sen haaala faydasi olsaydi soyle olurdu diyosun..
Farkindaysan her tedavi herkese ayni etki gostermez haklisin diye de belirtmistim..
Bu arada dogum kontrol ilaclari hormon ilaclari ne icin veriliyo ? veya neyi tedavi ediyo ? o ilaclari ictiginde yumurtlama kesinlikle olmadigini da biliyosundur dimi kullandigina gore.. sogan kuru bi mucizedir sogan kuru icen hemen hamile kalir diye iddalarda bulunmadim ben.. pko yu tedavi etmeye yardimci oldugu icin suan bizim sorunumuz o.. yani bi soganla olacak olsa kimse aglamaz bebegim olmuyo diye kimsenin bu kadar cahil oldugunu sanmiyorum.

Canlar bugun doktor kontrolum iyi gecti.:anneadayı:
Merak eden, soran, mesaj yazan herkese cok tesekkurler.:KK200:
Bebek doguma hazirmis,o yuzden agrilarim artmis, biraz dinlenmem gerekiyormus.
Doktor bu bebiste biraz aceleci ama tahminim anneni bekler dedi.:KK46:
Yani iyiyim kizlar, eksik olmayin..:KK15:

Canim sevindim iyi olduguna bebisin acelesi yormus seni demek :) yerim onu ben yaa.. ananesini bekler insallah bal bocegi :KK200::KK200::KK200:

Canım benim çok geçmiş olsun bebis sağlıkla gelsin inşallah :KK15:

M M_atruska kuzum yazamadim sana bi türlü . Iim sen nasilsin? Az yiyorsun sen bu aralar . Takildi ikimizde de kilolar ozge takimdan atacak en sonunda:)))

@AKovser kuzum d'un dogum gününmus kusura bakma kutlayamadim. Mutlu huzurlu senelerin olsun sevdiklerinle birlikte
He valla kuzum atmakta haklı pztesi diyetisyene mi gitsem diyorum sinir oldum artık

Menüm
Sabah 1 yumurta bikaç dilim sucuk 1 dlm tbe peynir ceviz salatalık

Ara yarim armut 1 mandalina

Ogle sütlü kahve ve 2 dlm bisküvi

Aksam 4 kofte 2 çatal makarna ve ayran

Ara çay

3 lt su 20 dk bisiklet M M_atruska fyzanur fyzanur
Kuzum geçiştirmiş gibisin az yesende mutlaka sebze yemeği vs ye

Çok şükür özgem sevindim. yorma kendini sende bebiş anneannesini bekleyebilsin ;)

Kizlar hepinize günaydın
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr
@AKovser geçmiş doğum günün kutlu olsun canim . kusura bakma geçmişi tam okuyamıyorum . Ara ara kalmış yeni gördüm
Yawrukush Yawrukush iyi olmana sevindim . Rabbim yardımcın olsun . anneni bekler inşallah bebiş .
fyzanur fyzanur çok güzel vermişsin tatlım maşallah
Dün doğru düzgün bakamadım dün . büyük kızım evdeydi. ona çorba yaptın çay yap ilaç ver derken vaktim olmadı

iyiyim Sibelim cok sukur..
bebis hazirmis doguma, insallah azci daha bekler:)

olsun canim 1 gun bile ilac gibi gelmistir eminim :)

anne evi tesislerinde annecigin beslemis seni canim :))

ekmek bulamiyorsaniz, simit yiyin :))
Evde ekmegim var oysa. onu yemeye eriniyorum resmen ya :KK70::KK70:
simitte yarım yarım ama :cool:

Yawrukush Yawrukush canım geçmiş olsun çok bebiş yaramazlık yapıyor sanırım biraz :) şimdi iyi olmana sevindim canım..

Geçen hafta: 83.2
Bu hafta : 82.7
Fark: -500 gr

Bu hafta bir yaramazlık olmasına rapmen eksiye düşmeme çooook sevindim... Önümüzdeki haftadan daha umutluyum çünkü spora başlıyorum salı ve cuma günleri ama yine de hedefi şimdilik destekli söylüyorum 82 yi görürüm inşallah haftaya

Kuzum dinlenemezsin ki boyle.
Neden uyku problemin var kafana birsey mi takiyorsun?
Sende bebegi olan anneler gibi olmussun canim:))
iste okuldaki sorunlar takiliyor galiba ,elimden birşey gelmiyor,istemsiz uyaniyorum saat bası

Günaydın kızlar bn bu hafta sabitim :KK43: regl falan oldum belkini ondandır bilemiyorum
Geçen hafta 60.0 neyse artida oolmamasida guzel
Almamissin oda yeter canim üzülme

fyzanur fyzanur kiz aferim sanaaa :) :KK49:
Saglikli menulerin dikkatimi cekmisti bu hafta ödem bile olsa iyi gitmis :)
Demekki hamburgerler dönerler engelliyodu ödem atmanı :KK70:
Hahah,hamburger yemedik kiz hic,ne zaman yedim:( döner yakmis olabilir ama:D
Moralim çok bozukhem kabızlık yaşıyorum afedersiniz . Bir gr dahi gitmemiş . 64.7:KK43:
Kabizliktandir üzülme sende,arti değilsin oda yeter,haftaya verirsin

Geçen hafta ;57.1
Bu hafta ; 56.7
Fark ; __400gr
Yüzde ; 0.70
Yawrukush Yawrukush , @AKovser
Tebrik ederim canim çok iyi;)

Back
X