- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Koyde organik gidalar istahini acti demekki Melisim:)Günaydın kızlar bn bu hafta sabitimregl falan oldum belkini ondandır bilemiyorum
Geçen hafta 60.0 neyse artida oolmamasida guzel
Arti degilsin ya oda guzel..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyde organik gidalar istahini acti demekki Melisim:)Günaydın kızlar bn bu hafta sabitimregl falan oldum belkini ondandır bilemiyorum
Koyde organik gidalar istahini acti demekki Melisim:)
Arti degilsin ya oda guzel..
canim faydasi olsaydi gene evlenmemis genclerimize dogum kontrol ilaclari verilmezdi ki bazen o bile fayda etmiyor ameliyata kadar gidiyor. tipki bendeki gibi hele ki cikolata kisti asla olamz benim arkadsim yumurtaligin 1 tanesini aldirdi bu cikolata kisti yuzunden tek yumurtayla hamile kaldi daha sonra . bende ameliyat oldum . keske sogan halletseydide bu isi bicak altina yatmasaydik nerdree ole bi mucize :)
Canlar bugun doktor kontrolum iyi gecti.
Merak eden, soran, mesaj yazan herkese cok tesekkurler.
Bebek doguma hazirmis,o yuzden agrilarim artmis, biraz dinlenmem gerekiyormus.
Doktor bu bebiste biraz aceleci ama tahminim anneni bekler dedi.
Yani iyiyim kizlar, eksik olmayin..![]()
Canlar bugun doktor kontrolum iyi gecti.
Evet gülüm ılık içince mideye dokunuyor biraz ben 7 gün falan dayanmıştımAynen canım soğan kürü yapayım dedim bugün 4. Gün ama mideme dokunduu![]()
He valla kuzum atmakta haklı pztesi diyetisyene mi gitsem diyorum sinir oldum artık
Çok şükür özgem sevindim. yorma kendini sende bebiş anneannesini bekleyebilsinCanlar bugun doktor kontrolum iyi gecti.
Çok sağ ol bitanem,sabit olduğun için üzülme,haftaya verirsin sende:) diyet dediğin boyle iste bazen sabit bazen eksi bazen arti..önemli olan devam etmekKuzum tebrikler ben tahmin ettim iyi bir eksiyle geleceğini ♥♥
Evde ekmegim var oysa. onu yemeye eriniyorum resmen yaiyiyim Sibelim cok sukur..
bebis hazirmis doguma, insallah azci daha bekler:)
olsun canim 1 gun bile ilac gibi gelmistir eminim :)
anne evi tesislerinde annecigin beslemis seni canim :))
ekmek bulamiyorsaniz, simit yiyin :))
iste okuldaki sorunlar takiliyor galiba ,elimden birşey gelmiyor,istemsiz uyaniyorum saat basıKuzum dinlenemezsin ki boyle.
Neden uyku problemin var kafana birsey mi takiyorsun?
Sende bebegi olan anneler gibi olmussun canim:))
Almamissin oda yeter canim üzülmeGünaydın kızlar bn bu hafta sabitimregl falan oldum belkini ondandır bilemiyorum
Hahah,hamburger yemedik kiz hic,ne zaman yedimfyzanur kiz aferim sanaaa :)
Saglikli menulerin dikkatimi cekmisti bu hafta ödem bile olsa iyi gitmis :)
Demekki hamburgerler dönerler engelliyodu ödem atmanı![]()
Kabizliktandir üzülme sende,arti değilsin oda yeter,haftaya verirsinMoralim çok bozukhem kabızlık yaşıyorum afedersiniz . Bir gr dahi gitmemiş . 64.7![]()
Tebrik ederim canim çok iyi